23 Resultaten
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel

  De Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het houten hamerspel zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Ferm Living Critter Memory

  Met de schattige Ferm Living Critter Memory leert je kindje niet alleen identieke kaartjes te matchen, maar het bevordert ook de vaardigheden concentratie, geduld en geheugen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,-
 • Quick view

  Trixie Houten Visspel

  Met dit vrolijke Trixie Houten Visspel kan je kindje heerlijk spelen en leren tegelijk! De 8 dierenvriendjes zijn voorzien van verschillende kleurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  19,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Alfabet Animals Memory

  Het Cam Cam Copenhagen Alfabet Animals Memory is leuk om met je kindje te spelen. Het spel bestaat uit 50 kaartjes met vrolijke cijfers en letters die je kindje bij elkaar kan zoeken. Wordt geleverd met opbergdoos.
  24,-
 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Spelen Met Sophie

  Het Sophie de Giraf boek spelen met Sophie is leuk voor de allerkleinsten. Laat je kindje meespelen met Sophie en haar vriendjes.
  8,99
 • Quick view

  Janod Snelle Vissen Puzzel Spel

  Met deze Janod Snelle Vissen Puzzel Spel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  17,50
 • Quick view

  Trixie Houten Balanceerspel

  Met het Trixie Houten Balanceerspel kan je kindje urenlang spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Ook stimuleert het balanceerspel de motoriek en het inzicht van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,95

  23,20

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen

  De stijlvolle Kid's Concept NEO Spelbaan Met Kralen mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. De drie witte kronkel banen en 12 houten kralen zorgen voor veel speelplezier. Geschikt vanaf 1 jaar.

  15,95

  14,49

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Hamerspel

  De Kid's Concept NEO Houten Hamerspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het houten hamerspel zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  23,95

  22,95

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Spelbaan Met Kralen

  Met de Kid's Concept NEO Houten spelbaan met kralen is leuk en leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten. Laat de diertjes over de speelbaan glijden en oefen met het kralenframe de behendigheid en coördinatie.

  42,95

  31,03

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Lotto

  Met de Little Dutch Little Goose Lotto kan je kindje spelenderwijs zijn of haar concentratie en sociale vaardigheden verbeteren. Het spel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Hengelspel

  Met het kleurrijke Little Dutch Hengelspel ontwikkelt je kindje spelenderwijs zijn of haar concentratie. Het hengelspel is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Verder is het spel geschikt vanaf 3 jaar.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Janod Hengelspel

  Met het Janod Hengelspel ontwikkelt je kindje spelenderwijs zijn of haar concentratie en behendigheid. Het hengelspel is ideaal voor in bad en gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Geschikt vanaf 2 jaar.
  17,50
 • Quick view

  Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel

  Het Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het leuke spel bestaat uit een spelbord en 6 kaarten met verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.

  24,95

  20,-

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Memory

  Met de schattige Little Dutch Sailors Bay Memory hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Dankzij het memoryspel ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden zoals: concentratie, geduld en geheugen.
  11,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Memory

  Met de schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Memory hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Dankzij het spel ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden zoals: concentratie, geduld en geheugen.
  11,95
 • Quick view

  Little Dutch Torenspel

  Het Little Dutch Torenspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Bouw eerst een toren en speel vervolgens het spannende spel. Het spel is geschikt voor het hele gezin en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Jim & Rosa Magnetisch Speelbord

  Met het Little Dutch Jim & Rosa Magnetisch Speelbord kan je kindje urenlang combinaties maken. Het bord bestaat uit 80 kleine magneetjes en 6 kaarten voor Rosa en 6 voor Jim. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Balanceerspel

  Met het Little Dutch Little Goose Balanceerspel kan je kindje urenlang spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Ook stimuleert het spel de motoriek van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Chicco Monkey Strike Bowlingspel

  Het Chicco Monkey Strike Bowlingspel wordt geleverd inclusief plastic bal waarmee je kindje kan bowlen. Het spel is geschikt vanaf 18 maanden en bestaat uit 12 delen waarmee je kindje 6 kegels kan samenstellen.

  21,99

  19,95

 • Cashback actie
  Quick view

  Chicco Guess The Animal Puzzelspel

  Met dit Chicco Guess The Animal Puzzelspel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel met knipperende lampjes en geluiden is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  18,99
 • Quick view

  Fresk Memoryspel

  Met de Fresk Memoryspel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij het memoryspel ontwikkelt je kindje de vaardigheden concentratie, geduld en geheugen. Ook leert je kindje spelenderwijs dieren herkennen.
  11,95
 • Quick view

  Little Dutch Dieren Kwartet

  Het Little Dutch Dieren Kwartet is leuk om met je kindje te spelen. Het spel bestaat uit 36 kaartjes met vrolijke kleurtjes en plaatsjes die je kindje bij elkaar kan verzamelen. Het spel wordt met doosje geleverd.
  7,95
23 Resultaten
Trustpilot