67 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Stapelaar

  De schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Stapelaar bestaat uit 16 verschillende gekleurde onderdelen die op elkaar kunnen worden gestapeld tot een vlinder. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Stapelblokken

  Met de leuke Little Dutch Sailors Bay Stapelblokken komt de fantasie van je kindje helemaal tot leven. Door met de blokken met plaatjes en cijfers te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Stapelblokken

  Met de leuke Little Dutch Flowers & Butterflies Stapelblokken komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de blokken met plaatjes en cijfers te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.
  14,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Rabbit Houten Stapeltoren

  De Trixie Mrs. Rabbit Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Trixie Mr. Fox Houten Stapeltoren

  De Trixie Mr. Fox Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  21,95
 • Quick view

  Baby's Only Stapelraket Earth

  De Baby's Only Stapelraket Earth bestaat uit 6 verschillende gekleurde onderdelen die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapelraket te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  20,95
 • Quick view

  Baby's Only Stapeltoren Earth

  De Baby's Only Stapeltoren Earth bestaat uit 7 verschillende gekleurde bakjes die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  17,95
 • Quick view

  Nuuroo Otto Blokken Mix

  Met de leerzame Nuuroo Otto Blokken Mix komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de blokken met plaatjes en cijfers te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.
  42,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Stapelblokken Alfabet Animals

  Met de Cam Cam Copenhagen Stapelblokken Alfabet Animals komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de blokken te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een leuke en speelse manier.
  27,-
 • Quick view

  Trixie Mrs. Elephant Houten Stapeltoren

  De Trixie Mrs. Elephant Houten Stapeltoren bestaat uit 5 ringen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de wiebelende en kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.

  21,95

  19,95

 • Quick view

  Trixie Houten Dieren Stapeltoren

  De Trixie Houten Dieren Stapeltoren bestaat uit 15 stukken waarmee het fijne motoriek wordt gestimuleerd. Je kindje kan de losse houten puzzelstukken ook met elkaar mixen voor de grappigste combinaties.

  23,95

  23,85

 • Quick view

  Trixie Houten Puzzel Stapeltoren

  De Trixie Houten Puzzel Stapeltoren bestaat uit 9 stukken waarmee het fijne motoriek wordt gestimuleerd. Je kindje kan de losse houten puzzelstukken ook met elkaar mixen voor de grappigste combinaties.
  24,95
 • Quick view

  Mushie Rainbow Stapeltoren

  De stijlvolle Mushie Rainbow Stapeltoren bestaat uit verschillende gekleurde bogen die op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.

  Normale prijs: 14,99

  Special Price 11,99

 • Quick view

  Bambam Bear Houten Stapeltoren

  Met deze Bambam Bear Houten Stapeltoren, bestaande uit vier onderdelen, zal je kindje zich prima vermaken. De stapeltoren is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Stapeltoren

  Met de Dantoy Tiny BIO Stapeltoren kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de stapeltoren wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  14,62

 • Quick view

  Little Dutch Stapelbekers

  De leerzame Little Dutch Stapelbekers bestaan uit 8 vrolijk gekleurde bekertjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en door ermee te spelen leert je kindje cijfers en kleuren herkennen.

  17,99

  14,99

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkenset

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkenset kan je kindje heerlijk spelen. De blokjes worden geleverd per 4 stuks en bevorderen de vaardigheden. Verder zijn de blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Blokkenset

  Met de Little Dutch Sailors Bay Blokkenset kan je kindje heerlijk spelen. De blokjes worden geleverd per 4 stuks en bevorderen de vaardigheden van je kindje. Verder zijn de blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Houten Blokken 12-Delig

  De educatieve Sebra Houten Blokken 12-Delig draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Tip: Geef het Sebra Houten Blokken 12-Delig weg als kraamcadeau.
  49,-
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Family Stapelaar

  De schattige Little Dutch Little Goose Family Stapelaar bestaat uit 14 onderelen die je kindje op elkaar kan stapelen. Door met de kleurrijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  16,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink

  De Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink helpt je kindje bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Blokkentrein Blue

  Met de kleurrijke Little Dutch Ocean Houten Blokkentrein Blue maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Uitbreiding Blokkenset Stad

  Met de Little Dutch Uitbreiding Blokkenset Stad komt de fantasie van je kindje tot leven. De set bestaat uit 50 blokken. Verder is de blokkenset gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 jaar.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton

  Met de Little Dutch Little Goose Houten Blokken In Ton komt de fantasie van je kindje tot leven. Door met de houten blokken te spelen wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd op een speelse manier.

  19,95

  18,70

67 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot