Spuugdoekjes

Spuugdoekjes zijn onmisbaar met een kleintje in huis. Spuugdoekjes en monddoekjes hebben een handig, compact formaat. Ideaal om even snel het gezichtje van je kindje schoon te maken. Spuugdoekjes zijn ook praktisch om in de buurt te hebben wanneer je kindje een mondje terug geeft na een voeding.

Lees meer...

Spuugdoekjes in allerlei vormen en kleuren

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met spuugdoekjes, monddoekjes en bandana slabbetjes, ook wel kwijlslabbetjes genoemd. Is het je ook al opgevallen dat je bij ons spuugdoekjes in allerlei vormen en kleuren vindt? Een spuugdoekje hoeft niet perse vierkant of rechthoekig te zijn, maar kan ook een opvallend en modern design hebben.

Lees minder...
68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Basicline Monddoekje

  Je kindje heeft met het Basicline monddoekje geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hoogwaardig badstof dat zacht aanvoelt en uitwasbaar is in de wasmachine.
  0,99
 • Quick view

  Basicline Dots Hydrofiel Monddoek 3 Stuks

  Deze leuke Basicline Dots Hydrofiel Monddoek 3 Stuks zijn erg handig om de vieze mond en handjes van je kindje schoon te maken. De hydrofiele doekjes voelen zacht aan en worden geleverd per drie stuks.
  3,50
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Monddoekje 3 Stuks

  De Briljant Baby Spots Monddoekje 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,45
 • Quick view

  Meyco Feather Monddoek 3 Stuks

  De Meyco Feather Monddoek 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Meyco Panter Monddoek 3 Stuks

  De Meyco Panter Monddoek 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Jollein Safari Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Safari Monddoekje Hydrofiel vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Monddoekje 3 Stuks

  Met deze Jollein Mini Dots Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Cactus Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Cactus Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Spuugdoekje

  Het Koeka Dijon Spuugdoekje is gemaakt van zacht badstof. De handige doek beschermt je kleding wanneer je kindje moet spugen. Dankzij de speciale vorm blijft het doekje goed op de schouder liggen.
  9,95
 • Quick view

  Jollein Leopard Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Leopard Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks

  Het Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Monddoekje is ideaal als je kindje een vieze mond of handjes heeft. Gemaakt van zacht hydrofiel katoen dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Wordt geleverd per 3 stuks.
  3,75
 • Quick view

  Briljant Baby Shy Panda Monddoekje Grey 3 Stuks

  De Briljant Baby Shy Panda Monddoekje Grey 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,75
 • Quick view

  Jollein Flamingo Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Flamingo Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Swan Monddoek 3 Stuks

  Het Bebe-Jou Fabulous Swan Monddoek 3 Stuks is gemaakt van hydrofiel katoen en neemt makkelijk vocht op. Zo heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes worden geleverd per 3 stuks.
  7,99
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Spuugdoekje Warm Grey

  De Witlof For Kids Beleaf Spuugdoekje Warm Grey is een handig doekje wanneer je je kindje voedt. Zo is je kleding beschermd als je kindje spuugt tijdens het voeden. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Monddoek Multi 3 Stuks

  De Meyco Woezel en Pip Monddoek Multi 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,75
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bandana Stars

  De Laessig Little Chums Bandana Stars is erg handig en eenvoudig uit te wassen. De slab is gemaat van 100% muslin katoen, is omkeerbaar en makkelijk te sluiten met drukknopen.
  5,95
 • Quick view

  Jollein Graphic Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Graphic Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Monddoek 3 Stuks

  Het Bebe-Jou Fabulous Hero Monddoek 3 Stuks is gemaakt van hydrofiel katoen en neemt makkelijk vocht op. Zo heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes worden geleverd per 3 stuks.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Monddoek 3 Stuks

  Het Bebe-Jou Sweet Deer Monddoek 3 Stuks is gemaakt van hydrofiel katoen en neemt makkelijk vocht op. Zo heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes worden geleverd per 3 stuks.
  7,99
 • Quick view

  Meyco Geometric Heart Monddoek Roze / Grijs 3 Stuks

  De Meyco Geometric Heart Monddoek Roze / Grijs 3 Stuks is ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,50
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Monddoek 3 Stuks

  Het Bebe-Jou Fabulous Dots Monddoek 3 Stuks is gemaakt van hydrofiel katoen en neemt makkelijk vocht op. Zo heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes worden geleverd per 3 stuks.
  7,99
 • Quick view

  Briljant Baby Sprinkel Text Monddoekje 3 Stuks

  De Briljant Baby Sprinkel Text Monddoekje 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van het alfabet zodat je er langer plezier van hebt.
  3,95
 • Quick view

  Luma Paper Boats Monddoek 3 Stuks

  Het Luma Paper Boats Monddoek 3 Stuks is gemaakt van hydrofiel katoen en neemt makkelijk vocht op. Zo heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes worden geleverd per 3 stuks.
  6,99
68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3