10 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Safari Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Safari Monddoekje Hydrofiel vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Monddoekje 3 Stuks

  Met deze Jollein Mini Dots Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Graphic Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Graphic Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,50
 • Quick view

  Jollein Flamingo Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Flamingo Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Jollein Cactus Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Cactus Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Jollein Leopard Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Leopard Monddoekje Hydrofiel 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,95
 • Quick view

  Jollein Indians Monddoekje Hydrofiel Black & White 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Indians Monddoekje Hydrofiel Black & White 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is.
  3,95
 • Quick view

  Jollein Mini Waffle Bandana Slab

  De Jollein Mini Waffle Bandana Slab is de oplossing voor kwijlende kindjes (bijvoorbeeld als de tandjes door beginnen te komen). De bandana slab voorkomt dat je veel shirtjes voor je kindje in de was hebt.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Owl Monddoekje Hydrofiel Mint 3 Stuks

  Je kindje heeft met het Jollein Owl Monddoekje Hydrofiel Mint 3 Stuks geen vieze mond en handen meer. Het monddoekje is gemaakt van hydrofiel katoen dat zacht aanvoelt en snel droog is. Wordt geleverd per 3 stuks!
  3,75
 • Quick view

  Jollein Bandana Slab Hydrofiel Little Star

  De Jollein Bandana Slab Hydrofiel Little Star is de oplossing voor kwijlende kindjes (bijvoorbeeld als de tandjes door beginnen te komen). De bandana slab voorkomt dat je veel shirtjes voor je kindje in de was hebt.
  8,95
10 Resultaten