Verschoningsmatjes

Verschoon je je baby onderweg, op vakantie of bij vrienden, gebruik dan een verschoningsmatje. Dat is hygiënisch en praktisch. Een verschoningsmatje mag zeker niet aan de babyuitzet ontbreken.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijkheid

De meeste verschoningsmatjes vouw je heel gemakkelijk op. Je rolt ze bijvoorbeeld op, waarna je ze vastmaakt met een speciaal lintje. Zo neem je ze heel handig mee. Andere matjes maak je vast met klittenband of een drukknoopje. Volledig uitgevouwd hebben de meeste matjes afmetingen van ongeveer 60 x 36 cm. Je maakt ze heel gemakkelijk schoon met of vochtig doekje of je doet ze af en toe in de wasmachine.

Een variatie aan merken en dessins

Bij Babypark koop je verschoningsmatjes van verscheidene merken, zoals KipKep, Cottonbaby, Little Dutch, Lief! en Bibetta. De matjes zijn verkrijgbaar in mooie, trendy dessins. Meer specifieke informatie vind je bij de productbeschrijving van elk verschoningsmatje.

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bumbo Verschoningsmatje

  Met het Bumbo Verschoningsmatje heb je altijd een comfortabel verschoningsmatje bij de hand. Eenvoudig te verplaatsen & schoon te maken.

  Normale prijs: 69,-

  Special Price 55,20

 • Quick view

  Elodie Details Sweet Date Waskussenhoes

  Met deze Elodie Details Sweet Date Waskussenhoes weet je zeker dat je kindje comfortabel ligt als het aangekleed of verschoond moet worden. Het waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,90
 • Quick view

  Koeka Vik Verschoningsmatje

  Met het Koeka Vik Verschoningsmatje ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Waskussen Verschoningsmand

  Het Cam Cam Copenhagen Aurora Waskussen Verschoningsmand is erg handig om je kindje op aan te kleden of te verschonen. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en perfect te combineren in de verschoningsmand.
  26,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Aurora Verschoningsmatje Shell

  Met het Cam Cam Copenhagen Quilted Aurora Verschoningsmatje Shell ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Cream

  Met het Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Cream ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker voor je kindje.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Blue

  Met het Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Blue ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker voor je kindje.
  44,-
 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.

  17,95

  16,-

 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  28,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Fiori

  Met het Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Fiori ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Black

  Met het Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Black ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  44,-
 • Quick view

  Isoki Clutch verschoonmatje Esperance Navy

  Het Isoki Clutch verschoonmatje Esperance Navy is gemaakt van waterdichte stof en is voorzien van een nylon voering. Daarnaast beschikt het verschoonmatje over een handig zakje voor luiers en billendoekjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Pure Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Verschoningsmatje

  Met het Baby's Only Sense Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt heerlijk zacht voor je kindje.
  29,95
 • Quick view

  House Of Jamie Verschoningsmatje Rocky Leopard

  Met het House Of Jamie Verschoningsmatje Rocky Leopard ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  29,-
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Verschoningsmatje

  Met een Poetree Kids Chevron Verschoningsmatje heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. Het verschoningsmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk mee te nemen.
  34,95
 • Quick view

  House Of Jamie Geometry Jacquard Verschoningsmatje

  Met het House Of Jamie Geometry Jacquard Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  29,-
 • Quick view

  Childhome Jersey Verschoningsmatje Angel Leopard

  Met het Childhome Jersey Verschoningsmatje Angel Leopard ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  44,95
 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Waskussenhoes

  Met deze Elodie Details Kindness Cat Waskussenhoes weet je zeker dat je kindje comfortabel ligt als het aangekleed of verschoond moet worden. Het waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,90
 • Quick view

  Cam Cam Wave Quilted Verschoningsmatje Grey

  Met het Cam Cam Wave Quilted Verschoningsmatje Grey ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
 • Quick view

  Cam Cam Quilted Verschoningsmatje Hazel

  Met het Cam Cam Quilted Verschoningsmatje Hazel ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  44,-
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Wild Flowers Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Ocean Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot