Verschoningsmatjes

Verschoon je je baby onderweg, op vakantie of bij vrienden, gebruik dan een verschoningsmatje. Dat is hygiënisch en praktisch. Een verschoningsmatje mag zeker niet aan de babyuitzet ontbreken.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijkheid

De meeste verschoningsmatjes vouw je heel gemakkelijk op. Je rolt ze bijvoorbeeld op, waarna je ze vastmaakt met een speciaal lintje. Zo neem je ze heel handig mee. Andere matjes maak je vast met klittenband of een drukknoopje. Volledig uitgevouwd hebben de meeste matjes afmetingen van ongeveer 60 x 36 cm. Je maakt ze heel gemakkelijk schoon met of vochtig doekje of je doet ze af en toe in de wasmachine.

Een variatie aan merken en dessins

Bij Babypark koop je verschoningsmatjes van verscheidene merken, zoals KipKep, Cottonbaby, Little Dutch, Lief! en Bibetta. De matjes zijn verkrijgbaar in mooie, trendy dessins. Meer specifieke informatie vind je bij de productbeschrijving van elk verschoningsmatje.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Verschoonmatje gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal en snel te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.
  15,95
 • Quick view

  House Of Jamie Verschoningsmatje Rockey Leopard

  Met het House Of Jamie Verschoningsmatje Rockey Leopard ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  29,-
 • Quick view

  Little Dutch Pure Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Pure Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Adventure Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Shnuggle Squishy Verschoningsmatje

  Op dit Shnuggle Squishy Verschoningsmatje ligt je kindje comfortabel als het een schone luier nodig heeft. Het heeft de comfort van een waskussen en het praktische van een verschoningsmatje.

  69,95

  64,95

 • Quick view

  Kidzroom Little Miracle Verschoningsmatje

  Het Kidzroom Little Miracle Verschoningsmatje is ideaal als je kindje een schone luier nodig heeft, zo ligt het niet op een harde ondergrond. Het matje is opvouwbaar en compact mee te nemen.
  24,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Verschoningsmatje Indigo

  Het Mundo Melocotón Mar I Mar Verschoningsmatje Indigo is ideaal voor thuis, onderweg of op vakantie om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Little Stars Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Isoki Clutch Verschoningsmatje

  Met de Isoki Clutch Verschoningsmatje heb je alles bij de hand voor het verzorgen en verschonen van je kindje. Het matje beschikt over handige opbergvakken en kan eenvoudig opgevouwen worden tot een stijlvolle clutch.
  19,95
 • Quick view

  Dusq Verschoningsmatje Marram Green

  Ben je regelmatig op stap met je kindje? De Dusq Verschoningsmatje Marram Green past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  29,-
 • Quick view

  Snoozebaby Easy Changing Verschoningsmatje

  Op dit Snoozebaby Easy Changing verschoningsmatje lig je kindje comfortabel als het een schone luier nodig heeft. Het matje is ideaal voor onderweg, thuis of op vakantie en beschikt over vakjes waarin je luiers en doekjes kan doen.
  19,47
 • Quick view

  Bumbo Verschoningsmatje

  Met het Bumbo Verschoningsmatje heb je altijd een comfortabel verschoningsmatje bij de hand. Eenvoudig te verplaatsen & schoon te maken.
  69,-
 • Quick view

  House Of Jamie Geometry Jacquard Verschoningsmatje

  Met het House Of Jamie Geometry Jacquard Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  29,-
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoningsmatje Roccy Sahara

  Met het KipKep Napper verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het opvouwbare verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  15,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Verschoningsmatje

  Met een Poetree Kids Chevron Verschoningsmatje heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. Het verschoningsmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk mee te nemen.
  34,95
 • Quick view

  Cam Cam Peacock Verschoningsmatje Grey

  Het Cam Cam Peacock verschoningsmatje is ideaal als je kindje een schone luier nodig heeft, zo ligt het niet op een harde ondergrond. Het matje is opvouwbaar en compact mee te nemen.

  34,-

  23,80

 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Quilted Verschoningsmatje Rose

  Met het Cam Cam Pressed Leaves Quilted Verschoningsmatje Rose ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  38,-
 • Quick view

  Cam Cam Luca Verschoningsmatje

  Het Cam Cam Luca verschoningsmatje is ideaal als je kindje een schone luier nodig heeft, zo ligt het niet op een harde ondergrond. Het matje is opvouwbaar en compact mee te nemen.

  34,-

  23,80

 • Quick view

  Cam Cam Sashiko Quilted Verschoningsmatje Mint

  Met het Cam Cam Sashiko Quilted Verschoningsmatje Mint ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  38,-
 • Quick view

  Little Dutch Leaves Verschoningsmatje Mint

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Leaves Verschoningsmatje Mint past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt doormiddel van de handige vakjes.
  16,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Waves Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  38,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Quilted Verschoningsmatje Grey

  Met het Cam Cam Wave Quilted Verschoningsmatje Grey ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  38,-
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2