Verschoningsmatjes

Verschoon je je baby onderweg, op vakantie of bij vrienden, gebruik dan een verschoningsmatje. Dat is hygiënisch en praktisch. Een verschoningsmatje mag zeker niet aan de babyuitzet ontbreken.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijkheid

De meeste verschoningsmatjes vouw je heel gemakkelijk op. Je rolt ze bijvoorbeeld op, waarna je ze vastmaakt met een speciaal lintje. Zo neem je ze heel handig mee. Andere matjes maak je vast met klittenband of een drukknoopje. Volledig uitgevouwd hebben de meeste matjes afmetingen van ongeveer 60 x 36 cm. Je maakt ze heel gemakkelijk schoon met of vochtig doekje of je doet ze af en toe in de wasmachine.

Een variatie aan merken en dessins

Bij Babypark koop je verschoningsmatjes van verscheidene merken, zoals KipKep, Cottonbaby, Little Dutch, Lief! en Bibetta. De matjes zijn verkrijgbaar in mooie, trendy dessins. Meer specifieke informatie vind je bij de productbeschrijving van elk verschoningsmatje.

Lees minder...
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bumbo Verschoningsmatje

  Met het Bumbo Verschoningsmatje heb je altijd een comfortabel verschoningsmatje bij de hand. Eenvoudig te verplaatsen & schoon te maken.
  69,-
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Verschoningsmatje Roze

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Verschoningsmatje Roze past in elke tas. Met het opvouwbare verschoningsmatje zorg je ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt om je kindje te verschonen.

  21,95

  19,76

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Cream

  Met het Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Cream ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Aurora Verschoningsmatje Shell

  Met het Cam Cam Copenhagen Quilted Aurora Verschoningsmatje Shell ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Waskussen Verschoningsmand

  Het Cam Cam Copenhagen Aurora Waskussen Verschoningsmand is erg handig om je kindje op aan te kleden of te verschonen. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en perfect te combineren in de verschoningsmand.
  27,-
 • Quick view

  Koeka Vik Verschoningsmatje

  Met het Koeka Vik Verschoningsmatje ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 29,71

 • Quick view

  Elodie Details Alcantara Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Alcantara Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,90
 • Quick view

  Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange

  Met het Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen in het etuitje en ligt lekker zacht voor je kindje.
  34,95
 • Quick view

  Joolz Verschoningsmatje

  Met het Joolz Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen voor onderweg en ligt lekker zacht voor je kindje.
  37,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Verschoningsmatje Donkerroze

  Het Little Dutch Little Pink Flowers Verschoningsmatje Donkerroze past in elke tas. Met het opvouwbare verschoningsmatje zorg je ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt om je kindje te verschonen.
  21,95
 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Verschoningsmatje

  Het Little Dutch Sailors Bay Verschoningsmatje past in elke tas. Met het opvouwbare verschoningsmatje zorg je ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt om je kindje te verschonen.

  Normale prijs: 21,95

  Special Price 19,76

 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Verschoonmatje gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal en snel te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.
  15,95
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  26,40
 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe Verschoningsmatje

  Het HappyBear Blue Giraffe Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  12,99
 • Quick view

  HappyBear Savanna Verschoningsmatje

  Het HappyBear Savanna Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  12,99
 • Quick view

  HappyBear Botanical Verschoningsmatje

  Het HappyBear Botanical Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  12,99
 • Quick view

  HappyBear Roar Verschoningsmatje

  Het HappyBear Roar Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  12,99
 • Quick view

  HappyBear Oh Deer Verschoningsmatje

  Het HappyBear Oh Deer Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  12,99
 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  28,95
 • Quick view

  HappyBear Twiggy Verschoningsmatje

  Het HappyBear Twiggy Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  12,99
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Pressed Leaves Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,90
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot