Billendoekjes Box

Maak de babyuitzet compleet met een handige box voor de billendoekjes. In de meeste gevallen is een billendoekjes box van kunststof, maar vaak genoeg hebben wij ook billendoekjes boxen van materiaal als katoen in ons assortiment.

 

Lees meer...

Gebruiksvriendelijk

Een billendoekjes box van een merk als Bébé-Jou open je heel gemakkelijk met één druk op de knop. Zo’n box is ideaal voor gebruik op de commode. Dankzij de grote opening trek je heel handig het doekje eruit. Het volgende doekje komt altijd meteen tevoorschijn. De billendoekjes box is zodanig gemaakt, dat de doekjes niet uitdrogen.

Gemakkelijk mee te nemen

Een billendoekjes box van katoen of ander textiel ziet er vaak uit als een tasje of een portemonnee. Zo’n hoes is handig mee te nemen als je met je kindje op pad gaat, doordat deze weinig ruimte in beslag neemt. Een billendoekjes box van katoen was je meestal gewoon uit in de wasmachine, wat natuurlijk heel fijn is.

Lees minder...
41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Luma Easy Wipe Box

  De Luma Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.

  Normale prijs: 10,91

  Special Price 10,26

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fawn Billendoekjes Hoes

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Fawn Billendoekjes Hoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  13,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Billendoekjeshoes

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Aurora Billendoekjeshoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  13,-
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Billendoekjeshoes

  De stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Billendoekjeshoes is stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen. Het staat leuk op de commode maar ook handig om onderweg te gebruiken.
  15,95
 • 20% korting
  Quick view

  Dooky Afsluitdeksel Billendoekjes

  Met de Dooky Afsluitdeksel Billendoekjes bescherm je de billendoekjes tegen uitdrogen. De afsluitdeksel is universeel en past op elk pak billendoekjes, vochtig toiletpapier of make-up remover doekjes.
  2,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Easy Wipe Box

  Met de Bebe-Jou Sepp Easy Wipe Box heb je de babydoekjes altijd bij de hand. De easy wipe box is goed afsluitbaar, zodat de doekjes niet uitdrogen. De easy wipe is handig voor onderweg en een mooie accessoire voor op de babykamer.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Easy Wipe Box

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Easy Wipe Box heb je de babydoekjes altijd bij de hand. De easy wipe box is goed afsluitbaar, zodat de doekjes niet uitdrogen. De easy wipe is ook erg handig voor onderweg.

  16,99

  12,79

 • Quick view

  Funky Box Lovebird Easy Wipe Cream

  In de stijlvolle Funky Box Lovebird Easy Wipe Cream kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.

  15,95

  12,75

 • Quick view

  Funky Box One Clover Easy Wipe Green

  In de stijlvolle Funky Box One Clover Easy Wipe Green kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.

  15,95

  12,75

 • Quick view

  Funky Box Bunny Easy Wipe Mocha

  In de stijlvolle Funky Box Bunny Easy Wipe Mocha kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.

  15,95

  12,76

 • Quick view

  OXO Tot Easy Wipe Box On The Go

  De OXO Tot Easy Wipe Box On The Go is erg compact en dus perfect om mee te nemen als je op pad gaat. De billendoekjesbox past eenvoudig in de verzorgingstas en kan bovendien worden bevestigd aan de kinderwagen.
  13,95
 • Quick view

  Liewood Emi Billendoekjes Box

  De Liewood Emi Billendoekjes Box is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De smalle opening van de stijlvolle box zorgt er voor dat de vochtige doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.

  14,-

  12,60

 • Nieuw
  Quick view

  Meyco Mini Knots Billendoekjesetui

  Deze stijlvolle Meyco Mini Knots Billendoekjesetui is geschikt voor bijna alle soorten vochtige billendoekjes. De opening met drukknoop zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.
  14,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Billendoekjeshoes

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Dreamland Billendoekjeshoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  13,-
 • Quick view

  Baby's Only Sky Billendoekjeshoes

  Met de stijlvolle Baby's Only Sky Billendoekjeshoes heb je een trendy accessoire voor de billendoekjes van je kindje. De hoes heeft een handige ritssluiting en kan makkelijk worden meegenomen onderweg.

  Normale prijs: 28,95

  Special Price 23,16

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Billendoekjeshoes

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Poppies Billendoekjeshoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  13,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Billendoekjeshoes

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Lierre Billendoekjeshoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  13,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Billendoekjeshoes

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Green Leaves Billendoekjeshoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige doekjes. De opening met overslag van de hoes zorgt er voor dat de doekjes makkelijk te pakken zijn.
  13,-
 • Quick view

  Jollein Siliconen Easy Wipe Box

  Deze Jollein Siliconen Easy Wipe Box is geschikt voor alle baby- en billendoekjes. De stijlvolle box is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal en is ideaal om te gebruiken voor onderweg of op de babykamer.

  Normale prijs: 15,99

  Special Price 12,79

 • Quick view

  Luma Spikkels Easy Wipe Box

  De Luma Spikkels Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box

  De Bebe-Jou Fabulous Easy Wipe Box is geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes. De easy wipe box sluit goed af, is met één druk op de knop te openen en erg handig voor onderweg.

  Normale prijs: 12,99

  Special Price 10,39

 • Quick view

  Baby's Only Classic Billendoekjeshoes

  Billendoekjes stijlvol opbergen? Dat kan in de Baby's Only Classic Billendoekjeshoes. Deze hoes heeft een schattig heeft een handige rits opening en is te gebruiken op de commode of in de verzorgingstas.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 19,95

 • Quick view

  Koeka Vik Billendoekjes Hoes

  De Koeka Vik Billendoekjes Hoes is geschikt voor alle vochtige baby- en billendoekjes. Het stijlvolle hoesje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal voor onderweg of op de babykamer.

  Normale prijs: 27,95

  Special Price 23,96

 • Quick view

  Meyco Knots Billendoekjeshoes

  De stijlvolle Meyco Knots Billendoekjeshoes is geschikt voor bijna alle soorten vochtige billendoekjes. De opening met drukknoop zorgt er voor dat de doekjes erg makkelijk te pakken zijn en niet uitdrogen.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,96

41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot