Flesvoeding Accessoires

Bij flesvoeding komt een heleboel kijken. Je maakt regelmatig de flessen schoon en daarvoor heb je hulpmiddelen nodig. Je gebruikt speciale borsteltjes. En een uitdruiprek om de fles na het afwassen te laten drogen. Vervolgens zet je de fles in een speciale flessenbox in de kast. Opgeruimd staat netjes.

Lees meer...

Anti-klontermixer
Voor elk probleem is een oplossing. Klontert de melk, gebruik dan een anti-klontermixer. Dankzij het cyclooneffect van de mixer, maak je de flesvoeding heerlijk smeuïg. De mixer is geschikt voor elke zuigfles.

Zelf drinken
Is je baby wat ouder, zet dan de fles in een speciale standaard die je kind gemakkelijk kan vastpakken. Zo leert het al vroeg zelfstandig te drinken. Of je zet speciale handvaten aan de fles. Vanaf de leeftijd van 12 maanden laat je je kind uit een beker laten drinken met een speciale schroefdop met een rietje. Zo overbrug je de periode van flesvoeding en het drinken uit een gewone beker.

Lees minder...
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Philley Poederbus

  Met de Philley Poederbus heb je binnen één klik een exacte dosering melkvoeding. Zo kan je op een snelle manier en zonder te knoeien de fles voor je kindje klaarmaken. Erg handig voor thuis of onderweg!
  19,95
 • Quick view

  Alecto BF-4 Melkpoederdoosje

  Het Alecto BF-4 Melkpoederdoosje is erg handig om melkpoeder in te bewaren of mee te nemen. De bewaarbeker bestaat uit 4 aparte vakjes die je op elkaar kan draaien en met de tuit schenk je makkelijk de poeder in de fles.
  5,49
 • Quick view

  NUK Bewaarbeker Melkpoeder

  De NUK stapelbare bewaarbeker is erg handig om melkpoeder in te bewaren of mee te nemen. De bewaarbeker bestaat uit 4 aparte vakjes en met de tuit schenk je makkelijk de poeder in de fles.
  6,99
 • Quick view

  Baby Brezza Formula Pro

  Met de Baby Brezza Formula Pro heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten flessen en verschillende hoeveelheden.
  229,-
 • Quick view

  Avent Flessenborstel

  Met de speciale gebogen borstelkop en het geribbelde uiteinde van Avent kun je alle hoekjes van alle soorten flessen, spenen en voedingsapparatuur grondig reinigen.
  6,49
 • Quick view

  NUK Afwasmiddel Flessen & Spenen

  Maak de flesjes, speentjes en dergelijke schoon met NUK afwasmiddel. Dit afwasmiddel is gemaakt van natuurlijke grondstoffen wat beter is voor je kindje. Lost restanten eenvoudig op.
  4,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoeder Dispenser

  De Dr. Browns Melkpoeder Dispenser is erg handig voor onderweg. Er kunnen 3 flesvoedingen in bewaard worden. Alleen nog voorgekookt water erbij en de baby kan drinken.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Flessenborstel Roze

  Met de Dr. Brown's flessenborstel roze reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Ventiel Transparant 2 Stuks

  Het ventiel zorgt voor een constante stroom van voeding en voorkomt darmkrampjes. Wordt geleverd inclusief 2 ventielen.
  4,20
 • Quick view

  Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  7,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Reinigingsborsteltjes

  Met de Dr. Brown's reinigingsborsteltjes reinig je op eenvoudige wijze het ventiel van de fles. De borsteltjes zijn gemaakt van sterk materiaal en wordt geleverd per 4 stuks. Geschikt voor de standaard- en brede hals ventielen.

  5,49

  4,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Afsluitdoppen Standaardfles 3-Stuks

  De Dr. Brown's Afsluitdoppen Standaardfles 3-Stuks sluit je fles lekvrij af en zijn ideaal voor onderweg, op vakantie of als je de voeding invriest. De doppen zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en wordt geleverd per 3-stuks.
  5,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Afsluitdoppen Brede Halsfles

  De Dr. Brown's afsluitdoppen brede halsfles sluit je fles lekvrij af en zijn ideaal voor onderweg, op vakantie of als je de voeding invriest. De doppen zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Avent Droogrekje

  Met het Avent Droogrekje kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig op laten drogen. Op het rek passen flessen van alle formaten tot 330 ml. Het overtollige water wordt opgevangen in een lekbak.
  22,99
 • Quick view

  AVENT Melkpoeder Reisbox

  Met deze handige kleine reisbox van Avent kan je 3 afgemeten doses melkpoeder in aparte compartimenten bewaren.

  7,49

  6,95

 • Quick view

  Medela Quick Clean Flessenborstel

  Met de Medela Quick Clean Flessenborstel kun je de fles, speen en onderdelen van je kolf grondig schoonmaken. De flessenborstel heeft een flexibele kop met 180° golvende borstelharen en wordt geleverd met houder.
  7,99
 • Quick view

  NUK Tuitspeen

  Met de NUK tuitspeen leert je kindje zelfstandig drinken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal, voelt prettig aan in de mond en lekt niet. Geschikt vanaf 6 maanden en beschikt over een Anti koliek air system.
  3,99
 • Quick view

  AVENT Afsluitplaatjes

  Met de afsluitplaatjes maak je van alle Philips AVENT- voedingsflessen en -drinkbekers bewaarcontainers voor melk en babyhapjes.

  6,99
 • Quick view

  OXO Tot Droogrek / Borstel Reisset Teal

  Deze reisset van OXO Tot kun je openklappen tot een droogrek en bevat een flessenborstel met zachte en ruwe haren en een buigzame spenenborstel. De reisset is zeer compact en past makkelijk in de luiertas of handtas.
  15,95
 • Quick view

  OXO Tot Melkpoederverdeeldoos Teal

  Met de OXO Tot Melkpoederverdeeldoos Teal kun je makkelijk, snel én zonder te knoeien melkvoeding voor je kindje klaarmaken. De melkpoederverdeeldoos beschikt over drie vakjes en een draaibare deksel.
  6,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Thermo Flessentas

  In deze Bebe-Jou Ollie Thermo Flessentas kan je de fles van je kindje opbergen. De flessentas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handig handvat en een rits.
  12,99
 • Quick view

  OXO Tot Flessendroogrek Grey

  Dit OXO Tot Flessendroogrek Grey is ideaal voor het op laten drogen van flessen en de bijhorende accessoires. Op het rek passen ongeveer acht flessen. Bij het droogrek wordt een afneembaar bakje meegeleverd.
  24,95
 • Quick view

  Kiddyboo Reserventielen 2 Stuks

  Deze set reserveventielen van het merk Kiddyboo is geschikt voor de 360°Antiknoeibeker van hetzelfde merk
  5,95
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Groen

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Groen is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  25,-
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2