Flesvoeding Accessoires

Bij flesvoeding komt een heleboel kijken. Je maakt regelmatig de flessen schoon en daarvoor heb je hulpmiddelen nodig. Je gebruikt speciale borsteltjes. En een uitdruiprek om de fles na het afwassen te laten drogen. Vervolgens zet je de fles in een speciale flessenbox in de kast. Opgeruimd staat netjes.

Lees meer...

Anti-klontermixer
Voor elk probleem is een oplossing. Klontert de melk, gebruik dan een anti-klontermixer. Dankzij het cyclooneffect van de mixer, maak je de flesvoeding heerlijk smeuïg. De mixer is geschikt voor elke zuigfles.

Zelf drinken
Is je baby wat ouder, zet dan de fles in een speciale standaard die je kind gemakkelijk kan vastpakken. Zo leert het al vroeg zelfstandig te drinken. Of je zet speciale handvaten aan de fles. Vanaf de leeftijd van 12 maanden laat je je kind uit een beker laten drinken met een speciale schroefdop met een rietje. Zo overbrug je de periode van flesvoeding en het drinken uit een gewone beker.

Lees minder...
68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Philley Poederbus

  Met de Philley Poederbus heb je binnen één klik een exacte dosering melkvoeding. Zo kan je op een snelle manier en zonder te knoeien de fles voor je kindje klaarmaken. Erg handig voor thuis of onderweg!
  16,96
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Y Speen 2 Stuks

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Y Speen 2 Stuks past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. De speen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 9 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.
  6,29
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 3 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,49

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 1

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 1 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor pasgeboren baby`s. Dit set wordt geleverd per twee stuks.
  6,29
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Sippy Brede Halsfles

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Sippy Brede Hals Fles past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Hals Flessen. Deze speen maakt de overgang naar de tuitbeker makkelijker.
  6,29
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 6 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen Roze

  De Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen Roze zijn ideaal wanneer je jouw kindje zelfstandig leert drinken. De handgrepen zijn gemaakt van flexibel materiaal en kunnen makkelijk vastgehouden worden.
  8,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor prematuur geboren baby`s. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,99

 • Quick view

  Babymoov Twist Bewaarzakjes 40 Stuks

  In deze Babymoov Twist Bewaarzakjes 40 Stuks kan je eenvoudig moedermelk bewaren, invriezen of verwarmen. De zakjes hebben een inhoud van 175ml en zorgen dat je kindje altijd en overal kan worden gevoed.

  17,90

  12,90

 • Quick view

  Babymoov Foodii Antilek Dop 3 Stuks

  De Babymoov Foodii Antilek Dop 3 Stuks zorgt er voor dat je kindje zelfstandig en zonder te knoeien uit de Foodii fles kan drinken. De dop beschikt over een antilek ventiel en kan na gebruik in de vaatwasser.
  12,90
 • Quick view

  Babymoov Squeeze Silicone Lepel

  De Babymoov Squeeze Silicone Lepel sluit dankzij het ontwerp en zachte materiaal perfect aan op het mondje van je kindje. Op die manier kan je hem of haar gemakkelijk en overal vloeibaar voedsel geven.

  10,90

  7,90

 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoedermixer

  Met de Dr. Brown's Melkpoedermixer kan je 4 flessen van 250 ml tegelijk bereiden. De melkpoedermixer lost melkpoeder klontjesvrij op en heeft een speciaal ergonomisch gevormd handvat. Geschikt voor in de vaatwasser.
  19,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 270 ml

  De Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 270 ml is een handige beschermer wat is gemaakt van BPA-vrij materiaal. Het is speciaal gemaakt voor de glazen brede halsfles 270 ml van dit merk. Exclusief fles.
  8,49
 • Quick view

  Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 150 ml

  De Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 150 ml is een handige beschermer wat is gemaakt van BPA-vrij materiaal. Het is speciaal gemaakt voor de glazen brede halsfles 150 ml van dit merk. Exclusief fles.
  7,49
 • Quick view

  BamBam Organic Slab

  De BamBam Organic Slab is een handige slab die ervoor zorgt dat de outfit van je kindje schoon blijft tijdens het eten van de hapjes. De slab is gemaakt hoogwaardig materiaal en heeft een strik-sluiting.
  9,95
 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Box

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Box is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel en veilig schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.
  29,95
 • Quick view

  Babymoov Flessendroger Compact

  Op de Babymoov Flessendroger Compact drogen alle soorten baby drinkflesjes. De droger biedt ruimte voor 6 babydrinkflessen. Het water wordt opgevangen in de uitneembare water-opvangbak aan de onderkant.

  18,90

  16,90

 • Quick view

  Difrax Flessenborstel Deluxe

  De Difrax Flessenborstel Deluxe is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Difrax Ventiel Transparant 2 Stuks

  Het ventiel zorgt voor een constante stroom van voeding en voorkomt darmkrampjes. Wordt geleverd inclusief 2 ventielen.

  4,20

  3,36

 • Quick view

  Beaba Melkpoederdoosje

  Het stijlvolle Beaba Melkpoederdoosje is erg handig om melkpoeder of snacks in te bewaren of mee te nemen. De beker bestaat uit 3 vakjes die je op elkaar kan draaien. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Reinigingsborsteltjes

  Met de Dr. Brown's reinigingsborsteltjes reinig je op eenvoudige wijze het ventiel van de fles. De borsteltjes zijn gemaakt van sterk materiaal en wordt geleverd per 4 stuks. Geschikt voor de standaard- en brede hals ventielen.

  5,69

  5,49

 • Quick view

  Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  7,99
 • Quick view

  OXO Tot Compacte Flessendroogrek Grey

  Met dit OXO Tot Compacte Flessendroogrek Grey bespaar je veel ruimte op jouw aanrecht! het droogrek is ideaal voor het drogen van flessen en bijhorende accessoires. Je kunt het droogrek helemaal uit elkaar halen.
  29,95
68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3