Flesvoeding Accessoires

Bij flesvoeding komt een heleboel kijken. Je maakt regelmatig de flessen schoon en daarvoor heb je hulpmiddelen nodig. Je gebruikt speciale borsteltjes. En een uitdruiprek om de fles na het afwassen te laten drogen. Vervolgens zet je de fles in een speciale flessenbox in de kast. Opgeruimd staat netjes.

Lees meer...

Anti-klontermixer
Voor elk probleem is een oplossing. Klontert de melk, gebruik dan een anti-klontermixer. Dankzij het cyclooneffect van de mixer, maak je de flesvoeding heerlijk smeuïg. De mixer is geschikt voor elke zuigfles.

Zelf drinken
Is je baby wat ouder, zet dan de fles in een speciale standaard die je kind gemakkelijk kan vastpakken. Zo leert het al vroeg zelfstandig te drinken. Of je zet speciale handvaten aan de fles. Vanaf de leeftijd van 12 maanden laat je je kind uit een beker laten drinken met een speciale schroefdop met een rietje. Zo overbrug je de periode van flesvoeding en het drinken uit een gewone beker.

Lees minder...
72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Philley Poederbus

  Met de Philley Poederbus heb je binnen één klik een exacte dosering melkvoeding. Zo kan je op een snelle manier en zonder te knoeien de fles voor je kindje klaarmaken. Erg handig voor thuis of onderweg!
  16,96
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Y Speen 2 Stuks

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Y Speen 2 Stuks past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. De speen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 6 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,03

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 1

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 1 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor pasgeboren baby`s. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,49

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 3 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Sippy Brede Halsfles

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Sippy Brede Hals Fles past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Hals Flessen. Deze speen maakt de overgang naar de tuitbeker makkelijker.

  6,29

  5,03

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 9 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,03

 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen Roze

  De Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen Roze zijn ideaal wanneer je jouw kindje zelfstandig leert drinken. De handgrepen zijn gemaakt van flexibel materiaal en kunnen makkelijk vastgehouden worden.
  8,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor prematuur geboren baby`s. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,29

  5,03

 • Quick view

  Babymoov Twist Speen Fast Flow

  De Babymoov Twist Speen Medium Flow beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Babymoov Twist Squeeze zuigfles en kan worden gebruikt vanaf 6 maanden.
  10,90
 • Quick view

  Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd

  De Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals. Geschikt voor 0-3 maanden.
  7,50
 • Quick view

  Babymoov Twist Speen Medium Flow

  De Babymoov Twist Speen Medium Flow beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Babymoov Twist Squeeze zuigfles en kan worden gebruikt van 3-6 maanden.

  10,90

  7,90

 • Quick view

  Hegen Flessenborstel

  De Hegen Flessenborstel is een onmisbaar item om Hegen drinkflessen mee te reinigen. De flessenborstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  7,99
 • Quick view

  Hegen Drinktuit

  Met de Hegen Drinktuit verleng je de gebruiksduur van jouw Hegen drinkfles. Wanneer je kindje geen flessenspeen meer nodig heeft om uit de fles te drinken bouw je deze eenvoudig om met deze drinktuit.
  10,99
 • Quick view

  Hegen Halsring en Cover

  De Hegen Halsring en Cover is geschikt voor de Hegen drinkfles met flessenspeen. Je klikt de halsring eenvoudig op de fles dankzij het handige sluit- en openingssysteem en sluit deze af met de cover.
  10,99
 • Quick view

  Hegen Afsluitdeksel

  Het Hegen Afsluitdeksel is geschikt voor iedere Hegen Bewaarbeker. Je bouwt de Hegen drinkfles gemakkelijk om tot luchtdichte bewaarbeker met deze deksel en zorgt zo dat het moedermelk langer vers blijft.
  4,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoedermixer

  Met de Dr. Brown's Melkpoedermixer kan je 4 flessen van 250 ml tegelijk bereiden. De melkpoedermixer lost melkpoeder klontjesvrij op en heeft een speciaal ergonomisch gevormd handvat. Geschikt voor in de vaatwasser.
  19,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 270 ml

  De Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 270 ml is een handige beschermer wat is gemaakt van BPA-vrij materiaal. Het is speciaal gemaakt voor de glazen brede halsfles 270 ml van dit merk. Exclusief fles.
  8,49
 • Quick view

  Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 150 ml

  De Dr. Brown’s Flesbeschermer Brede Halsfles 150 ml is een handige beschermer wat is gemaakt van BPA-vrij materiaal. Het is speciaal gemaakt voor de glazen brede halsfles 150 ml van dit merk. Exclusief fles.
  7,49
 • Quick view

  Beaba Melkpoederdoosje

  Het stijlvolle Beaba Melkpoederdoosje is erg handig om melkpoeder of snacks in te bewaren of mee te nemen. De beker bestaat uit 3 vakjes die je op elkaar kan draaien. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  7,99
 • Quick view

  Difrax Ventiel Transparant 2 Stuks

  Het ventiel zorgt voor een constante stroom van voeding en voorkomt darmkrampjes. Wordt geleverd inclusief 2 ventielen.

  4,20

  3,36

 • Quick view

  NUK Bewaarbeker Melkpoeder

  De NUK stapelbare bewaarbeker is erg handig om melkpoeder in te bewaren of mee te nemen. De bewaarbeker bestaat uit 4 aparte vakjes en met de tuit schenk je makkelijk de poeder in de fles.
  6,99
 • Quick view

  NUK Afwasmiddel Flessen & Spenen

  Maak de flesjes, speentjes en dergelijke schoon met NUK afwasmiddel. Dit afwasmiddel is gemaakt van natuurlijke grondstoffen wat beter is voor je kindje. Lost restanten eenvoudig op.
  6,99
72 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3