Flesvoeding Accessoires

Bij flesvoeding komt een heleboel kijken. Je maakt regelmatig de flessen schoon en daarvoor heb je hulpmiddelen nodig. Je gebruikt speciale borsteltjes. En een uitdruiprek om de fles na het afwassen te laten drogen. Vervolgens zet je de fles in een speciale flessenbox in de kast. Opgeruimd staat netjes.

Lees meer...

Anti-klontermixer
Voor elk probleem is een oplossing. Klontert de melk, gebruik dan een anti-klontermixer. Dankzij het cyclooneffect van de mixer, maak je de flesvoeding heerlijk smeuïg. De mixer is geschikt voor elke zuigfles.

Zelf drinken
Is je baby wat ouder, zet dan de fles in een speciale standaard die je kind gemakkelijk kan vastpakken. Zo leert het al vroeg zelfstandig te drinken. Of je zet speciale handvaten aan de fles. Vanaf de leeftijd van 12 maanden laat je je kind uit een beker laten drinken met een speciale schroefdop met een rietje. Zo overbrug je de periode van flesvoeding en het drinken uit een gewone beker.

Lees minder...
92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Philley Poederbus

  Met de Philley Poederbus heb je binnen één klik een exacte dosering melkvoeding. Zo kan je op een snelle manier en zonder te knoeien de fles voor je kindje klaarmaken. Erg handig voor thuis of onderweg!
  14,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Sippy Brede Halsfles

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Sippy Brede Hals Fles past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Hals Flessen. Deze speen maakt de overgang naar de tuitbeker makkelijker.

  6,89

  5,27

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Y Speen 2 Stuks

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Y Speen 2 Stuks past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. De speen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,89

  4,79

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 3 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,89

  6,29

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 6 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.
  6,89
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 9 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,89

  6,29

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 1

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 1 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor pasgeboren baby`s. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,89

  4,79

 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen Roze

  De Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen Roze zijn ideaal wanneer je jouw kindje zelfstandig leert drinken. De handgrepen zijn gemaakt van flexibel materiaal en kunnen makkelijk vastgehouden worden.
  8,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor prematuur geboren baby`s. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,89

  4,79

 • Quick view

  Hegen Afsluitdeksel

  Het Hegen Afsluitdeksel is geschikt voor iedere Hegen Bewaarbeker. Je bouwt de Hegen drinkfles gemakkelijk om tot luchtdichte bewaarbeker met deze deksel en zorgt zo dat het moedermelk langer vers blijft.
  5,95
 • Quick view

  Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Siliconen flessenborstel 911672

  Met de handige Beaba Siliconen Flessenborstel reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met extra reiniger voor de speen.

  19,99

  11,-

 • Nieuw
  Quick view

  Munchkin Flessenwarmer

  Met deze digitale Munchkin Flessenwarmer is het flesje van je kindje altijd op de perfecte temperatuur. De temperatuur is af te lezen op het display. De fles bevestig je eenvoudig met de adapter op het apparaat.
  79,95
 • Quick view

  OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey

  Met het compacte OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig in de lucht op laten drogen. Op het rek passen flessen van verschillende maten. Ideaal voor onderweg.
  19,95
 • Quick view

  Hevea Natuurrubberen Afsluitdop

  De Hevea Natuurrubberen Afsluitdop sluit je de Hevea flessen lekvrij af en zijn ideaal voor onderweg, vakantie of als je de voeding invriest. De dop is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt voor de vaatwasser.
  8,-
 • Quick view

  Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd

  De praktische Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals.
  8,-
 • Quick view

  Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd

  De Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals. Geschikt voor 0-3 maanden.
  8,-
 • Quick view

  BiBs Medium Flow Speen 2 Stuks

  De BiBs Medium Flow Speen 2 Stuks is geschikt voor de glazen fles van BiBs. Het ontwerp van deze speen is nagebootst van de borst, zodat je kindje de speen sneller zal herkennen. De speen wordt geleverd per 2 stuks.
  6,95
 • Quick view

  BiBs Slow Flow Speen 2 Stuks

  De BiBs Slow Flow Speen 2 Stuks is geschikt voor de glazen fles van BiBs. Het ontwerp van deze speen is nagebootst van de borst, zodat je kindje de speen sneller zal herkennen. De speen wordt geleverd per 2 stuks.
  6,95
 • Quick view

  Elodie Details Siliconen Speen 0+ Mnd

  De Elodie Details Siliconen Speen 0+ Mnd is geschikt voor de Elodie Details glazen fles. De speen is speciaal ontwikkeld voor kinderen jonger dan 6 maanden. Verder is de speen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,90
 • Quick view

  Difrax Flessenborstel Deluxe

  De Difrax Flessenborstel Deluxe is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.
  6,99
 • Quick view

  Alecto BF-4 Melkpoederdoosje

  Het Alecto BF-4 Melkpoederdoosje is erg handig om melkpoeder in te bewaren of mee te nemen. De bewaarbeker bestaat uit 4 aparte vakjes die je op elkaar kan draaien en met de tuit schenk je makkelijk de poeder in de fles.
  6,99
 • Quick view

  Hegen Halsring en Cover

  De Hegen Halsring en Cover is geschikt voor de Hegen drinkfles met flessenspeen. Je klikt de halsring eenvoudig op de fles dankzij het handige sluit- en openingssysteem en sluit deze af met de cover.
  8,95
 • Quick view

  Difrax Ventiel Transparant 2 Stuks

  Het ventiel zorgt voor een constante stroom van voeding en voorkomt darmkrampjes. Wordt geleverd inclusief 2 ventielen.

  4,20

  3,99

92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot