Difrax flessen en flessenspenen

 

Elke baby heeft een andere Difrax fles nodig. Het hangt er vanaf hoe sterk de zuigkracht van je kindje is. Wij verkopen ook voor elke groeifase losse Difrax flessenspenen. Gebruikt je kindje de juiste fles en flessenspeen, dan heeft het de ideale drinksnelheid. De flessenspenen zijn gemaakt van veilig soliconenmateriaal en afgewerkt met softcoating.

Lees meer...

 

S-flessen

De Difrax S-fles vermindert de kans op darmkrampjes. Verder drinkt je kindje uit de S-fles in een comfortabele, natuurlijke houding, met het hoofdje iets omhoog. Hierdoor hebben je baby en jij beter oogcontact met elkaar tijdens de knusse voedingen.

 

Een brede of smalle S-fles?

Heeft je kindje weinig zuigkracht, dan is de smalle S-fles het meest ideaal. Heeft je kindje veel zuigkracht, dan is de wijde S-fles beter. Je kindje kan de fles vacuüm zuigen zonder dat deze direct leegloopt in de mond. Hierdoor verslikt je kindje zich minder snel.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor melkvoeding en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Difrax S-fles Smal 170 ml

  De Difrax S-fles beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles wordt geleverd inclusief flessenspeen en heeft een inhoud van 170 ml.
  9,99
 • Quick view

  Difrax S-Fles Smal 250 ml

  De Difrax S-Fles Smal 250 ml beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles wordt geleverd inclusief flessenspeen.
  10,95
 • Quick view

  Difrax Starterset Transparant

  De Difrax Starterset Transparant is ideaal om in huis te hebben en bestaat uit 4 flessen en 2 fopspenen. Zo ben je vanaf de geboorte op alles voorbereid om je kindje flesvoeding te geven.
  29,99
 • Quick view

  Difrax S-fles Breed 310 ml

  De Difrax S-fles beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles wordt geleverd inclusief flessenspeen en heeft een inhoud van 310 ml.
  10,95
 • Quick view

  Difrax Dental Flessenspeen Plat

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De speen is te gebruiken vanaf 3 maanden, geschikt voor baby's met een sterke zuigkracht en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,49
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers 123

  Ronde tepelvormige speen van Difrax waardoor baby’s snel wennen aan het drinken uit een fles.
  5,99
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Breed

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor dunne voeding en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,49
14 Resultaten