Flesborstel

Flessen waaruit je kindje drinkt, wil je natuurlijk schoon houden. Bij Babypark hebben we verschillende artikelen die van pas komen bij het reinigen van de fles en spenen. Zoek je een sterilisatie box voor je spenen of een druiprekje, flessendroger of flesborstel dan kun je prima slagen bij Babypark. Uiteraard betaal je er dankzij onze laagsteprijsgarantie ook nog eens de scherpste prijs van Nederland voor.

Lees meer...

Assortiment flessenborstel voor je baby

Wie zowel een afdruiprekje als flessenborstel zoekt kan voor een setje van het merk Boon kiezen. Deze travel kit maakt het ook eenvoudig om het mee te nemen. In het druiprekje wat de vorm van gras heeft, kun je je flesjes en speentjes rechtop neerzetten om uit te druipen. Met de meegeleverde speenborsteltje en flessenborstel kun je het vuil bij het schoonmaken eenvoudig weg schrobben. Een andere set van dit merk heeft ook een plantaardig thema aangezien de de borsteltjes de vorm hebben van cactusplantjes in een vaasje. Het vaasje zorgt ervoor dat het water wordt afgevoerd. Met deze leuke vormgeving worden schoonmaakspullen zelfs een decorstuk. Maar ook voor losse borstels kun je uiteraard terecht. Deze flessenborstels zijn speciaal gemaakt om eenvoudig in de fles te passen om elk plekje in de fles te bereiken.

Online bestellen flesborstel

Bestel de flessenborstel voor jouw baby flesjes eenvoudig online via de webshop van Babypark. Is de borstel op voorraad en bestel je voor 23:59 uur dan kunnen we het nog dezelfde werkdag verzenden. Voor bestellingen vanaf 20 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. In onze megastores kun je de artikelen ook met eigen ogen komen bekijken. De openingstijden en adresgegevens zijn terug te vinden op onze website.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Flessenreiniger Met Zuignap

  Met de Babymoov Flessenreiniger Met Zuignap reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  5,90
 • Quick view

  OXO Tot Flessenborstel Set

  De OXO Tot Flessenborstel Set is een onmisbaar item om drinkflessen mee te reinigen. De borstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  18,95
 • Quick view

  OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey

  Met het compacte OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig in de lucht op laten drogen. Op het rek passen flessen van verschillende maten. Ideaal voor onderweg.
  19,95
 • Quick view

  Avent Flessenborstel Met Speenreiniger

  Met de praktische Avent Flessenborstel Met Speenreiniger reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger.
  6,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  7,95

 • Quick view

  Difrax Flessenborstel Deluxe

  De Difrax Flessenborstel Deluxe is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.

  6,99

  5,55

 • Quick view

  Dr. Brown's Flessenborstel Roze

  Met de Dr. Brown's flessenborstel roze reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  7,49

  6,95

 • Quick view

  Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  7,19

 • Quick view

  Medela Quick Clean Flessenborstel

  Met de Medela Quick Clean Flessenborstel kun je de fles, speen en onderdelen van je kolf grondig schoonmaken. De flessenborstel heeft een flexibele kop met 180° golvende borstelharen en wordt geleverd met houder.

  8,45

  7,95

 • Quick view

  Munchkin Bristle Flessenborstel

  De Munchkin Bristle Flessenborstel is voorzien van een handig speenborsteltje dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een zuignap aan de onderkant.

  10,95

  8,50

 • Quick view

  Hegen Flessenborstel

  De Hegen Flessenborstel is een onmisbaar item om Hegen drinkflessen mee te reinigen. De flessenborstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  11,95
 • Quick view

  Munchkin Details™ Flessenborstel Set 4 Stuks

  Met de Munchkin Details™ Flessenborstel Set 4 Stuks reinig je op eenvoudige wijze het ventiel, deksel en rietje van de fles. De borsteltjes zijn gemaakt van sterk materiaal en wordt geleverd per 4 stuks.
  10,95
 • Quick view

  Boon Forb Plus Flessenborstel

  De Boon Forb Plus Flessenborstel is voorzien van een handige speenreiniger dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met borstelhouder.
  15,-
 • Quick view

  Beaba Flessenborstel Grey

  De handige Beaba Flessenborstel Grey is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.

  10,99

  8,99

14 Resultaten
Trustpilot