Flessen

Misschien kun jij je kind geen borstvoeding geven. Of het is in jouw situatie gewoon handig om je baby te voeden door middel van de fles? Kijk dan eens uitgebreid tussen ons assortiment en kies de meest geschikte fles uit. Wij bieden namelijk allerlei soorten flesjes aan van uiteenlopende merken.

Lees meer...

Flesjes tegen koliek

Sommige flesjes hebben een speen die qua vorm lijkt op de moederborst. De speen is daarnaast gebogen om de kans op koliek zoveel mogelijk te verminderen en ervoor te zorgen dat je baby tijdens het drinken een gezonden houding aanneemt.

Speentjes voor drinkpakjes

Wil je meteen alles voor de flesvoeding compleet hebben? Kies dan voor een starterspakket met diverse flesjes, spenen en een beker. Is je kind wat ouder en drinkt het onderweg ook gerust uit kartonnen drinkpakjes? Koop dan speciale speentjes die je op een drinkpakje kunt vastmaken. Deze bieden jou tijdens een lange reis ontzettend veel gemak!

Lees minder...
81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.

  32,99

  27,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 250ml

  De Dr. Brown's standaardfles 250ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.
  11,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf 3 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Transition Bottle Brede Hals 270ml

  De Dr. Brown's Transition Bottle Brede Hals 270ml is ideaal om je kindje mee te voeden. De 2 in 1 beker zorgt voor een gemakkelijke overstap van fles naar beker met de Sippy Spout.
  13,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Duo-pack 270 ml

  Met deze handige Dr. Brown's brede halsfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!
  19,95
 • Quick view

  Difrax S-Fles Smal 250 ml

  De Difrax S-Fles Smal 250 ml beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles wordt geleverd inclusief flessenspeen.
  10,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 4 Pap / Brede Halsfles

  De Dr. Brown's speen fase 4 pap / brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 120 ml

  De Dr. Brown's standaardfles120ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 3 Standaardfles

  De Dr. Brown's speen fase 3 standaardfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor melkvoeding en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 3 Brede Halsfles

  De Dr. Brown's speen fase 3 brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Avent Night Time Fopspeen

  De Avent Night Time Fopspeen licht op in het donker en is BPA-vrij. Alle Philips Avent-spenen zijn gemaakt van siliconen en zijn smaak- en geurvrij.
  8,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Giftset

  De Dr. Brown’s Brede Halsfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze brede halsflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  39,99
 • Quick view

  Difrax S-fles Breed 310 ml

  De Difrax S-fles beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles wordt geleverd inclusief flessenspeen en heeft een inhoud van 310 ml.
  10,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles 270ml

  De Dr. Brown's brede halsfles is ideaal om je kindje mee te voeden. Bij deze fles heb je een voortdurende stroom van voeding. De fles is breder dan de standaardfles en wordt vaak gebruikt door vrouwen die borst- & flesvoeding afwisselen.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 2 Brede Halsfles

  De Dr. Brown's speen fase 2 brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  5,99

  5,49

 • Quick view

  Dr. Brown's Prematuurspeen Standaard- & Prematuurfles

  De Dr. Brown's speen prematuurspeen voor een standaard- & prematuurfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles 150ml

  De Dr. Brown's brede halsfles is ideaal om je kindje mee te voeden. Bij deze fles heb je een voortdurende stroom van voeding. De fles is breder dan de standaardfles en wordt vaak gebruikt door vrouwen die borst- & flesvoeding afwisselen.
  10,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Brede Halsfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Brede Halsfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te verminderen.
  34,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Giftset

  De Dr. Brown’s Standaardfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze standaardflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  59,99
81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4