Bestekjes en Bordjes

Een kinderservies is onmisbaar voor je kleintje. Meestal zijn de bordjes van een kinderservies of kinderdinerset van kunststof, zodat deze niet kapot kunnen vallen. Bij de bordjes zitten meestal kleine vorkjes en lepeltjes die gemaakt zijn voor een klein mondje en kleine handjes.

Lees meer...

Bestek en bordjes als kraamcadeau

Een kinderservies is ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. De bordjes en het bestek zijn meestal bedrukt met leuke prentjes van bijvoorbeeld Nijntje of Woezel en Pip. Merken als Sebra en Done by Deer kiezen vaak voor moderne prints met grafische vormen en pastelkleuren.

Warmteborden

Heb je wel eens gehoord van een warmtebord? Een warmtebord vul je met warm water, zodat het eten op het bord langer warm blijft. Vooral voor kinderen die vrij langzaam eten, is zo’n bordje ideaal. Sommige warmteborden zijn vooral bedoeld om eten wat langer in te bewaren. Het bordje kun je afsluiten met een deksel, zodat je op het bordje ook kunt gebruiken om eten mee te nemen.

Lees minder...
176 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  Munchkin Soft Lepelset 6 Stuks

  Met de Munchkin Soft lepelset haal je zes zachte peuterlepels in huis die het voeden gemakkelijker maakt. De set bestaand uit verschillende kleuren.
  9,95
 • Quick view

  Munchkin Multi Coloured Kommenset 4 Stuks

  Met behulp van de Munchkin Multi Coloured Kommenset 4 Stuks wordt het eten met je kindje een stuk aangenamer. Bij aanschaf van deze kommenset breidt u uw collectie kommetjes in één klap uit met vier stuks.
  11,95
 • Quick view

  Ezpz Mini Mat

  De Ezpz Mini Mat is een buigbare placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mini mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.
 • Quick view

  Jollein Siliconen Dinerset

  Met deze Jollein Siliconen Dinerset leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen servies! Het siliconen servies geschikt voor in de oven, magnetron, vriezer en kan gewassen worden in de vaatwasser.

  32,50

  31,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Soft Tip Lepeltjes 4 Stuks

  De Dr. Brown's Soft Tip Lepeltjes 4 Stuks is ideaal om je kindje makkelijk en veilig mee te voeden. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine. Geschikt vanaf 6 maanden.
  4,99
 • Quick view

  Done By Deer Yummy Deer Friends Mini Kom 3 Stuks

  De Done By Deer Yummy Deer Friends Mini Kom 3 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het kommetje met vrolijke print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor de vaatwasser.

  Normale prijs: 18,95

  Special Price 16,11

 • Quick view

  Elodie Details Bestekset

  De moderne Elodie Details Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes die je kindje vanaf 18 maanden kan gebruiken. Het bestek is ontworpen zodat je kindje het makkelijk kan vasthouden en kan leren eten.
  29,90
 • Quick view

  Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks

  De Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks is ideaal om je kindje makkelijk en veilig mee te voeden. De lepels zijn warmtegevoelig en kleuren geel als het eten te warm is voor je kindje om te eten.
  4,99
 • Quick view

  Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks

  De Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks is voorzien van een lange handgreep waardoor je je kindje eenvoudig kan voeden. De lepels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kunnen na gebruik de vaatwasser in.
  4,99
 • Quick view

  Done By Deer Yummy Sea Friends Mini Kom

  Met deze stijlvolle Done By Deer Yummy Sea Friends Mini Kom kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek.

  6,95

  6,26

 • Quick view

  Done By Deer Yummy Sea Friends Mini Bord

  Het stijlvolle Done By Deer Yummy Sea Friends Mini Bord is een praktisch bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  7,95

  7,16

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends First Meal Dinerset

  Dit stijlvolle Done By Deer Sea Friends First Meal Dinerset is een leuk setje om mee te beginnen. Het beschikt over een tuitbeker, een lepel en een kom. De producten zijn allemaal vaatwasserbestendig.
  19,95
 • Quick view

  Elodie Details Baby Lepel

  De Elodie Details Baby Lepel is voorzien van een lange steel en schuine schacht om je kindje mee te voeden. Bovendien kan de lepel worden gegraveerd waarmee je direct een perfect kraamcadeau hebt.
  14,90
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepel Set Swan

  Deze Laessig Little Water Lepel Set Swan is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Swan

  De Laessig Little Water Dinerset Swan bestaat uit een bordje, schaaltje, beker en een lepel. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vatwasser- en magnetronbestendig. Voorzien van een stijlvol design.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Kom Blue

  Dankzij de Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Kom Blue is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Kan na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks

  De handige OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks zijn onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  14,95
 • Quick view

  OXO Tot Silicone Kom

  Met deze OXO Tot Silicone Kom leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen kommetje! Dankzij de hoge rand kan je kindje de kom eenvoudig vasthouden en schept het gemakkelijk eten op de lepel.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepel Set Whale

  Deze Laessig Little Water Lepel Set Whale is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  OXO Tot Silicone Bord

  Met dit OXO Tot Silicone Bord leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen bordje! Dankzij de hoge rand kan je kindje het bordje eenvoudig vasthouden en schept het gemakkelijk eten op de lepel.
  18,95
 • Quick view

  Stokke® Munch Essentials Soft Mint

  Het Stokke® Munch Essentials Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een plat bord, anti-lek beker en bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Kom

  Het Done by Deer Yummy Kom is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje met antislip is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor de vaatwasser.

  Normale prijs: 6,95

  Special Price 5,90

 • Quick view

  OXO Tot Stick & Stay Kom

  Deze OXO Tot Stick & Stay Kom is erg handig wanneer je jouw kindje zelfstandig leert eten. De kom zuigt zich namelijk vast aan de ondergrond, zo kan je kindje tijdens het eten de kom niet omgooien!
 • Quick view

  Done by Deer YummyPlus Bestekset

  De Done by Deer YummyPlus Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig eten.
176 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8