Bestekjes en Bordjes

Een kinderservies is onmisbaar voor je kleintje. Meestal zijn de bordjes van een kinderservies of kinderdinerset van kunststof, zodat deze niet kapot kunnen vallen. Bij de bordjes zitten meestal kleine vorkjes en lepeltjes die gemaakt zijn voor een klein mondje en kleine handjes.

Lees meer...

Bestek en bordjes als kraamcadeau

Een kinderservies is ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. De bordjes en het bestek zijn meestal bedrukt met leuke prentjes van bijvoorbeeld Nijntje of Woezel en Pip. Merken als Sebra en Done by Deer kiezen vaak voor moderne prints met grafische vormen en pastelkleuren.

Warmteborden

Heb je wel eens gehoord van een warmtebord? Een warmtebord vul je met warm water, zodat het eten op het bord langer warm blijft. Vooral voor kinderen die vrij langzaam eten, is zo’n bordje ideaal. Sommige warmteborden zijn vooral bedoeld om eten wat langer in te bewaren. Het bordje kun je afsluiten met een deksel, zodat je op het bordje ook kunt gebruiken om eten mee te nemen.

Lees minder...
158 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Ezpz Mini Mat

  De Ezpz Mini Mat is een buigbare placemat van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mini mat geschikt voor de vaatwasser, magnetron en oven.
  21,21
 • Quick view

  BamBam Bowl With Sucker

  Een eetbord nodig wat niet gauw weg kan glijden? Dan is dit bord van BamBam het product wat je zoekt!
  13,95
 • Quick view

  Laessig About Friends Bord

  Dankzij het Laessig About Friends Bord is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  9,95
 • Quick view

  Babymoov Babybols Kit Eetset L

  Deze Babymoov Babybols Kit Eetset L is erg praktisch wanneer je het eten van je kindje wilt bewaren of vervoeren. De set is inclusief 6 doorzichtige schaaltjes met een ruime inhoud van 250 ml voor babyvoeding.
  11,50
 • Quick view

  Laessig Wood Little Chums Dog Bamboo Kom

  Met deze leuke Laessig Wood Little Chums Dog Bamboo Kom leert je kindje eenvoudig eten. De kom is voorzien van een afneembare, silliconen ring, die ervoor zorgt dat je kindje zelfstandig kan leren eten, zonder dat het kommetje wegschuift.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Wood Little Chums Mouse Bamboo Kom

  Met deze leuke Laessig Wood Little Chums Mouse Bamboo Kom leert je kindje eenvoudig eten. De kom is voorzien van een afneembare, silliconen ring, die ervoor zorgt dat je kindje zelfstandig kan leren eten, zonder dat het kommetje wegschuift.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Wood Egel Bamboo Ontbijtbord

  Dit Laessig Wood Egel Bamboo Ontbijtbord is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het vrolijke bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan met een vochtige doek worden gereinigd.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bestek

  Dit Laessig Garden Explorer Bestek is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet extreem scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Adventure Bord

  Dankzij het Laessig Adventure Bord is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Beaba Dinerset Jungle

  Met deze stijlvolle Beaba Dinerset Jungle kan je kindje heerlijk eten. De dinerset dat gemaakt is van hoogwaardig melamine en roestvrij staal wordt geleverd inclusief bordje, beker, kommetje, lepel en vork.

  29,99

  28,06

 • Quick view

  Skip Hop Easy-Fold Travel Lepels Grey / Soft Coral

  Met de Skip Hop Easy-Fold Travel Lepels Grey / Soft Coral kan je overal je kindje gemakkelijk eten geven. De lepeltjes van Skip Hop zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal een eenvoudig op te vouwen na gebruik.
  9,50
 • Quick view

  Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd

  De handige Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd is onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasserbestendig.
  6,50
 • Quick view

  Done by Deer Wally Anti-slip Bord

  Het stijlvolle Done by Deer Wally Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te kunnen eten. Het beschikt over drie vakken en een antislipmatje onder het bord.

  19,95

  17,96

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends YummyPlus Lepel en Vork

  De Done By Deer Sea Friends YummyPlus Lepel en Vork bestaat uit een vork en lepel voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Dinerset

  Met deze Smallstuff Auto Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, tuitbeker, vork en lepeltje.
  17,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Dinerset

  Met de Smallstuff Butterfly & Co. Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, tuitbeker, vork en lepeltje.
  17,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Bestekset

  Dit stijlvolle Smallstuff Auto Bestekset is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,50
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset

  Dit stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,50
 • Quick view

  Smallstuff Auto Kom

  Deze stijlvolle Smallstuff Auto Kom is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het kommetje met de vrolijke print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Kom

  De stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Kom is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het kommetje met vrolijke print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Stokke® Munch Essentials Soft Mint

  Het Stokke® Munch Essentials Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een plat bord, anti-lek beker en bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks

  De Nijntje Warmtegevoelige Lepelset 3 Stuks is ideaal om je kindje makkelijk en veilig mee te voeden. De lepels zijn warmtegevoelig en kleuren geel als het eten te warm is voor je kindje om te eten.
  4,99
 • Quick view

  Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks

  De Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks is voorzien van een lange handgreep waardoor je je kindje eenvoudig kan voeden. De lepels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kunnen na gebruik de vaatwasser in.
  4,99
 • Quick view

  ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Tripp Trapp® Eetblad

  De ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Tripp Trapp® Eetblad is gemaakt van silicone materiaal die zich vastzuigt aan het eetblad. Praktisch in gebruik en de mat is geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
  29,-
158 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7