Suavinex

Suavinex

In de collectie van Suavinex vind je allerlei producten in vrolijke kleuren en met hippe printjes. De producten zijn super leuk met elkaar te combineren omdat de collectie in verschillende series uitgebracht zijn. Biscuit, bunny of indian... welke serie is jouw favoriet?

Lees meer...

Fopspenen met een anatomische of fysiologische vorm

De spenen van Suavinex zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn spenen met een anatomische vorm en met een fysiologische vorm. Een fysiologische fopspeen blijft dankzij het slimme ontwerp goed op de juiste positie in de mond van je kindje zitten. Een anatomische fopspeen bootst de vorm van moeders tepel na en is zo ontworpen dat deze minimaal contact met de huid maakt.

Kies voor Suavinex - kies voor kwaliteit

De producten van Suavinex zijn bekend om haar uitstekende kwaliteit. Met veel zorg en aandacht is gewerkt aan de ontwerpen. Suavinex ziet haar spenen, flessen en speenkettingen namelijk als echte modeaccessoires voor baby's, en dat zie je! Er is gekozen voor BPA vrije materialen en een design dat naast stijlvol ook praktisch is.

Lees minder...
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Suavinex Zero Adaptable Flow Fles 180 ml

  Deze Suavinex Zero Adaptable Flow Fles 180 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische, anti-koliek speen meegeleverd die er voor zorgt dat buikkrampen en boertjes verminderen.
  14,95
 • Quick view

  Suavinex Borstschelpen Met Siliconen Pads

  De Suavinex Borstschelpen Met Siliconen Pads bieden bescherming tegen gevoelige tepels en vangen overtollig moedermelk op tijdens het geven van borstvoeding. Verder hebben de schelpen en pads een perfecte pasvorm.
  11,95
 • Quick view

  Suavinex Borstschild

  Het Suavinex Borstschild heeft een perfecte pasvorm er zorgt er voor dat je comfortabel kan kolven met de Suavinex Zero. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Suavinex Zero Slow Flow Fles 180 ml

  Deze Suavinex Zero Slow Flow Fles 180 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische, anti-koliek speen meegeleverd die er voor zorgt dat buikkrampen en boertjes verminderen.
  14,95
 • Quick view

  Suavinex Siliconen Tepelbeschermers

  Met de Suavinex Siliconen Tepelbeschermers blijven de tepels beschermd tijdens het geven van borstvoeding aan je kindje. De tepelbeschermers zijn gemaakt van dun silicone en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Suavinex Manuele Borstkolf

  De Suavinex Manuele Borstkolf is praktisch, veilig en kan gemakkelijk met één hand worden bedient! Het kolven is comfortabel en de set wordt geleverd met bewaarzakjes, bewaarbeker, zuigspeen, houder en draagtasje.
  69,95
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Geschenkset 0-6 Mnd

  De Suavinex Rose Et Bleu Geschenkset 0-6 Mnd is leuk om cadeau te geven of voor je eigen kindje! De geschenkset beschikt over alle items die je nodig hebt en is geschikt voor kindjes van 0 tot 6 maanden.
  19,99
 • Quick view

  Suavinex Borstcompressen 28 Stuks

  De Suavinex Borstcompressen 28 Stuks biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. De borstcompressen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn niet zichtbaar onder de kleding.
  6,99
 • Quick view

  Suavinex Elektrische Borstkolf

  De Suavinex Elektrische Borstkolf is praktisch, veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De elektrische borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.
  139,95
 • Quick view

  Suavinex Hydrogel Borstcompressen 4 Stuks

  De Suavinex Hydrogel Borstcompressen 4 Stuks biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. De borstcompressen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn niet zichtbaar onder de kleding.
  19,99
 • Quick view

  Suavinex Borstcompressen 60 Stuks

  De Suavinex Borstcompressen 60 Stuks biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. De borstcompressen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn niet zichtbaar onder de kleding.
  9,99
 • Quick view

  Suavinex Zero Medium Flow Speen

  De Suavinex Zero Medium Flow Speen beschikt over een speciale vorm zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf de geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Suavinex Zero Slow Flow Speen

  De Suavinex Zero Slow Flow Speen beschikt over een speciale vorm zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf de geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Anatomische Fopspeen 6+ Mnd Duo Blue

  De Suavinex Rose Et Bleu Anatomische Fopspeen 6+ Mnd Duo heeft een natuurlijke vorm en bootst de vorm van moeders tepel na. Voor een leuke combinatie combineer je deze fopspeen met de Suavinex Rose Et Bleu speenketting.
  8,99
 • Quick view

  Suavinex Zero Medium Flow Fles 270 ml

  Deze Suavinex Zero Medium Flow Fles 270 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische, anti-koliek speen meegeleverd die er voor zorgt dat buikkrampen en boertjes verminderen.
  15,95
 • Quick view

  Suavinex Zero Adaptable Flow Speen

  De Suavinex Zero Adaptable Flow Speen beschikt over een speciale vorm zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf de geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen

  Deze mooie Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen is een ideale fopspeen die je kindje kalmeert. De fopspeen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken.
  5,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Speenkoord

  Suavinex Couture Speenkoord is een echte must-have voor bij je babyspulletjes. Doordat het speenkoord gemakkelijk bevestigd kan worden aan de kleding van je kindje, heb je de fopspeen altijd bij de hand!
  6,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen + Clip 4-18 Mnd

  Deze mooie Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen + clip 4-18 Mnd is een ideale fopspeen die je kindje kalmeert. De fopspeen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken.
  10,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Fles 270 ml

  Deze unieke Suavinex Couture Fles 270 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een speentje meegeleverd. Dankzij de ergonomische vorm van de fles kan je kindje de fles makkelijk vasthouden.
  11,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Fles 150 ml

  Deze unieke Suavinex Couture Fles 150 ml is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische speentje meegeleverd. Dankzij de ergonomische vorm kan je kindje de fles makkelijk vasthouden.
  10,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd is handig voor je kleintje, maar ook leuk om cadeau te geven! Het set bestaat uit een flesje van 270 ml, een fysiologische fopspeen en een speenkoord.
  19,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Fles 360 ml Green

  Deze unieke Suavinex Couture Fles 360 ml Dark Blue is een handige fles voor je kindje. Bij de fles wordt een anatomische speentje meegeleverd. Dankzij de ergonomische vorm kan je kindje de fles makkelijk vasthouden.
  12,99
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Speenkoord Pink

  De Suavinex Rose Et Bleu Speenkoord Pink is perfect te combineren met een Suavinex Rose Et Bleu fopspeen. Het speenkoord is makkelijk vast te maken aan de kleding van je kindje zodat je de speen altijd bij de hand hebt.
  5,99
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2