Flessen

Misschien kun jij je kind geen borstvoeding geven. Of het is in jouw situatie gewoon handig om je baby te voeden door middel van de fles? Kijk dan eens uitgebreid tussen ons assortiment en kies de meest geschikte fles uit. Wij bieden namelijk allerlei soorten flesjes aan van uiteenlopende merken.

Lees meer...

Flesjes tegen koliek

Sommige flesjes hebben een speen die qua vorm lijkt op de moederborst. De speen is daarnaast gebogen om de kans op koliek zoveel mogelijk te verminderen en ervoor te zorgen dat je baby tijdens het drinken een gezonden houding aanneemt.

Speentjes voor drinkpakjes

Wil je meteen alles voor de flesvoeding compleet hebben? Kies dan voor een starterspakket met diverse flesjes, spenen en een beker. Is je kind wat ouder en drinkt het onderweg ook gerust uit kartonnen drinkpakjes? Koop dan speciale speentjes die je op een drinkpakje kunt vastmaken. Deze bieden jou tijdens een lange reis ontzettend veel gemak!

Lees minder...
103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd

  De praktische Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals.
  9,-
 • Quick view

  Hegen Basic Starter Kit

  De Hegen Basic Starter Kit wordt geleverd met 2 flessen inclusief flessen spenen. Met de meegeleverde afsluitdeksels bouw je de flessen eenvoudig om tot bewaarbekers die luchtdicht worden afgesloten.
  44,95
 • Quick view

  Hegen Opbergbakje 150 ml

  Je kunt het Hegen Opbergbakje 150 ml eenvoudig met één hand lekvrij afsluiten. Het bakje is geschikt om babyvoeding, snacks of moedermelk luchtdicht in te bewaren. Op die manier blijven voedingsstoffen behouden.
  12,95
 • Quick view

  Hegen Kolf / Bewaar / Voed Starter Kit

  De Hegen Kolf / Bewaar / Voed Starter Kit wordt geleverd met 2 flessen inclusief flessen spenen en een handkolf module. Met de meegeleverde deksels bouw je de flessen eenvoudig om tot luchtdichte bewaarbekers.
  95,95
 • Quick view

  Hegen Drinkfles 330 ml

  De Hegen Drinkfles 330 ml is ideaal voor het hele gezin! Dankzij de drinktuit leert je kindje zelfstandig drinken. Daarnaast kan de fles worden gebruikt voor het bewaren van verse groente, fruit en snacks.

  Normale prijs: 16,99

  Special Price 16,95

 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  35,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  20,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks vanaf 3 maanden gebruiken dankzij de Medium Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  32,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml vanaf de 3 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  18,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  28,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  16,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 60 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 60 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  14,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles Duopack 270 ml

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles Duopack 270 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.
  22,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 270 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 270 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  14,79

  12,57

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 150 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 150 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  12,59

  10,70

 • Quick view

  Dr. Brown’s Options+ Starter Kit Fles / Sippy 270 ml

  Met de Dr. Brown’s Options+ Starter Kit Fles / Sippy 270 ml kan je kindje vanaf 6 maanden wel even vooruit. Het beschikt over een brede halsfles, fase 3 speen en een tuitspeen.

  Normale prijs: 13,99

  Special Price 12,81

 • Quick view

  Dr. Brown’s Options+ Starter Kit Fles / Sippy Roze 270 ml

  Met de Dr. Brown’s Options+ Starter Kit Fles / Sippy Roze 270 ml kan je kindje vanaf 6 maanden wel even vooruit. Het beschikt over een brede halsfles, fase 3 speen en een tuitspeen.

  15,89

  14,49

 • Quick view

  Avent Papspeen 2 Stuks

  De Avent Papspeen 2 Stuks is geschikt voor het geven van pap of verdikte voeding aan je kindje. De spenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  6,49
 • Quick view

  Avent Flesspeen 3-gaats Normaal 2 Stuks

  De Avent Flesspeen 3-gaats Normaal 2 Stuks is voorzien van een anti-colic-ventiel, waardoor de kans op buikkrampjes bij je kindje flink verminderd wordt. De speen is BPA-vrij en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6,49
 • Quick view

  Avent Flesspeen 4-gaats Snel 2 Stuks

  De Avent Flesspeen 4-gaats Snel 2 Stuks is voorzien van een anti-colic-ventiel, waardoor de kans op buikkrampjes bij je kindje flink verminderd wordt. De speen is BPA-vrij en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6,49
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor melkvoeding en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,49
 • Quick view

  Difrax S-Fles 170 ml

  De Difrax S-Fles 170 ml beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles van Difrax wordt geleverd inclusief flessenspeentje.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Difrax Starterset Transparant

  De Difrax Starterset Transparant is ideaal om in huis te hebben en bestaat uit 4 flessen en 2 fopspenen. Zo ben je vanaf de geboorte op alles voorbereid om je kindje flesvoeding te geven.

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Breed

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor dunne voeding en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
103 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot