Flesspeen

Geef je flesvoeding of wissel je borstvoeding af met flesvoeding dan kun je bij Babypark terecht voor alle benodigdheden op dit gebied. Of het nu voor moedermelk of poedermelk is, in ons assortiment vind je de juiste artikelen. Flesspenen kun je het beste elke 6 weken te vervangen, of eerder wanneer het tekenen van slijtage begint te vertonen. Bij Babypark kun je verschillende setjes van 2 bestellen. Wij voeren enkel A-merken en bieden die tegen de laagste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment flessenspenen

NUK is meer dan 60 jaar geleden opgericht door een orthodontist en tandheelkundige. Zij ontwikkelden de eerste natuurlijke en fysiologische speen die werd ontwikkeld om de vorm van de moederborst tijdens het voeden na te bootsen. Het is de speen die door de Union Française pour la Santé Bucco Dentaire (Franse vereniging voor de mond- en tandverzorging) aanbevolen wordt. De juiste fles is belangrijk want wanneer baby’s in het juiste tempo drinken op een natuurlijke manier dan hebben kinderen een betere spijsvertering en minder last van krampjes. NUK gebruikt hiervoor het anti koliek air system. De flesspenen zijn geschikt voor baby’s van 0-6 maanden. Naast NUK hebben we ook flessenspenen van merken als Difrax en Dr. Brown die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Kies de flesspeen die aan jouw wensen voldoet en bestel.

Bestellen flessenspenen

Bestel jouw flesspenen ook voordelig via Babypark. Bestel meteen een voorraadje want wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer is dan betaal je geen verzendkosten. Op een werkdag voor 20:00 uur besteld, betekent dat we het nog dezelfde avond verzenden. Je kunt de spenen en ook de rest van ons assortiment komen bekijken in de showrooms van een van onze megastores. Babypark heeft meerdere megastores door heel Nederland met duizenden vierkante meters showroom. De adresgegevens en openingstijden vind je op onze website.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Lola & Lykke Medium Flow Speen 3+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Medium Flow Speen 3+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf 3 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Slow Flow Speen 0+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Slow Flow Speen 0+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Fast Flow Speen 6+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Fast Flow Speen 6+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd

  De Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals. Geschikt voor 0-3 maanden.
  8,-
 • Quick view

  BiBs Slow Flow Speen 2 Stuks

  De BiBs Slow Flow Speen 2 Stuks is geschikt voor de glazen fles van BiBs. Het ontwerp van deze speen is nagebootst van de borst, zodat je kindje de speen sneller zal herkennen. De speen wordt geleverd per 2 stuks.
  6,95
 • Quick view

  Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd

  De praktische Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals.
  8,-
 • Quick view

  BiBs Medium Flow Speen 2 Stuks

  De BiBs Medium Flow Speen 2 Stuks is geschikt voor de glazen fles van BiBs. Het ontwerp van deze speen is nagebootst van de borst, zodat je kindje de speen sneller zal herkennen. De speen wordt geleverd per 2 stuks.
  6,95
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor melkvoeding en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,49
 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Breed

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor dunne voeding en wordt geleverd per 2 stuks.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 5,59

 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf 3 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  4,79

 • Quick view

  Difrax 1-2-3 Ring Smal

  Gebruik de Difrax 1-2-3 Ring Smal als reserveonderdeel. De ring zorgt er voor dat je de smalle flessenspeen van Difrax goed kan positioneren op de Difrax S-fles Smal 170 ml en 250 ml.

  6,49

  5,19

 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Kers 123

  Ronde tepelvormige speen van Difrax waardoor baby’s snel wennen aan het drinken uit een fles.
  6,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 4 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 4 Standaardfles is geschikt voor pap, grove dikkere voeding en ook voor gulzige eters. De siliconen speen is geschikt vanaf 9 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  5,29

 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 1 Smalle Halsfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 1 Smalle Halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  4,79

 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 3 Smalle Halsfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 3 Smalle Halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  5,27

 • Quick view

  Dr. Brown's Prematuurspeen Standaard- & Prematuurfles

  De Dr. Brown's speen prematuurspeen voor een standaard- & prematuurfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  5,27

 • Quick view

  Difrax Dental Flessenspeen Plat

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De speen is te gebruiken vanaf 3 maanden, geschikt voor baby's met een sterke zuigkracht en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Papspeen XL 2 Stuks

  Deze Difrax Papspeen XL is de ideale speen wanneer je jouw kindje papvoeding gaat geven. De speen is BPA-vrij, geschikt vanaf ongeveer 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  6,99
 • Quick view

  Difrax 1-2-3 Ring Breed

  Gebruik de Difrax 1-2-3 Ring Breed als reserveonderdeel. De ring zorgt er voor dat je de brede flessenspeen van Difrax goed kan positioneren op de Difrax S-fles Breed 200 ml en 310 ml.
  6,99
 • Quick view

  Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd 2 Stuks

  De Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd 2 Stuks beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals. Geschikt voor 0-3 maanden.
  9,-
 • Quick view

  Medela Speen Medium Flow 2 Stuks

  Met de Medela Speen Medium Flow komt de melk met een gemiddeld tempo uit het flesje. De speen past op de moedermelk flesjes van Medela en wordt geleverd in een set van 2 stuks.

  7,45

  5,96

 • Quick view

  Difrax Flessenspeen Soft Breed 123

  De Difrax flessenspeen is de ideale speen om flesvoeding aan je kindje te geven. De siliconen speen is te gebruiken vanaf de geboorte, geschikt voor melk en pap en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Babymoov Twist Speen Fast Flow

  De Babymoov Twist Speen Medium Flow beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Babymoov Twist Squeeze zuigfles en kan worden gebruikt vanaf 6 maanden.
  10,90
 • Quick view

  Babymoov Twist Speen Slow Flow

  De Babymoov Twist Speen Slow Flow beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Babymoov Twist Squeeze zuigfles en kan worden gebruikt vanaf 0+ maanden.
  10,90
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot