BiBs

BiBs spenen zijn opvallende retro fopspenen. De BiBs spenen zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en in verschillende maten (0-6 maanden en 6-18 maanden). Dankzij de vorm van de BiBs speen is deze perfect te gebruiken in combinatie met borstvoeding. De BiBs fopspenen zijn 100% BPA free. Bovendien zijn de spenen gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Vrijwel alle BiBs spenen op deze pagina zijn uit voorraad leverbaar. Handig om te weten: alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis door ons verzonden en worden geleverd op een tijdstip dat het jou handig uitkomt. In de meeste gevallen is zelfs avondbezorging mogelijk. Dat is handig shoppen! Uiteraard zijn de BiBs fopspenen ook verkrijgbaar in onze 10 megastores in Nederland.

Lees meer...

BiBs fopspenen in stijlvolle retro kleuren

Voor ieder wat wils: BiBs fopspenen zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei kleuren. De kleuren zijn subtiel met een retro look, waardoor ze perfect te combineren zijn met allerlei verschillende outfits van je kindje. Vrijwel alle kleuren zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het wordt dus nog lastig om een kleur te kiezen! Welke retro kleur is jouw favoriet voor de BiBs spenen? Je kunt er natuurlijk ook meerdere bestellen zodat je voor iedere outfit van je kindje een bijpassende, retro speen in huis hebt. Omdat de spenen verkrijgbaar zijn in meerdere maten kan je kindje al vanaf de geboorte tot circa 18 maanden gebruik maken van een BiBs speen. 

BiBs speen is gemaakt van natuurrubber

Wist je dat de BiBs spenen gemaakt zijn van natuurlijke materialen? Hierdoor kun je de fopspenen met een gerust hart gebruiken. Uiteraard voldoen de fopspenen ook aan de Europese veiligheidseisen. Met een bijpassend speendoekje of speenkoord weet je zeker dat je de BiBs speen niet kwijt raakt en kan je kindje de BiBs speen altijd makkelijk weer vinden. De BiBs spenen zijn gemaakt van natuurrubber. Daarom is het belangrijk dat je spenen voor het eerste gebruik reinigt in (afgekoeld) gekookt water. In verband met gebruikerssporen raden we aan om een fopspeen iedere 6 weken te vervangen. Dit geldt niet alleen voor BiBs fopspenen, maar voor alle fopspenen.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  7,96
 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  8,90
 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  9,95
 • Quick view

  BiBs Tie Dye Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Tie Dye Fopspeen Cloud / Ivory 0-6 Mnd 2 Stuks laat je kindje stralen door het hippe design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige fopspeen.

  Normale prijs: 10,95

  Special Price 8,49

 • Quick view

  BiBs Tie Dye Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Tie Dye Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe design. De speen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.

  10,95

  7,96

 • Quick view

  BiBs Slab

  De handige BiBs Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Je kan de slab bevestigen om de nek van je kindje en gemakkelijk reinigen met een doekje of in de vaatwasser.

  17,95

  13,07

 • Quick view

  BiBs Boheme Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Boheme Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe design. De stijlvolle speen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.

  11,95

  9,56

 • Quick view

  BiBs Boheme Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Boheme Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe design. De speen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.

  11,95

  8,96

 • Quick view

  BiBs Glazen Fles 110 ml

  De BiBs Glazen Fles 110 ml is een ideale fles voor je kindje. De fles is heeft een bumper, waardoor het beschermd wordt tegen vallen en stoten. Verder is de fles hitte bestendig en geschikt voor de vaatwasser.

  19,95

  19,64

 • Quick view

  BiBs Glazen Fles 225 ml

  De BiBs Glazen Fles 225 ml is een ideale fles voor je kindje. De fles is heeft een bumper, waardoor het beschermd wordt tegen vallen en stoten. Verder is de fles hitte bestendig en geschikt voor de vaatwasser.
  23,95
 • Quick view

  BiBs Slow Flow Speen 2 Stuks

  De BiBs Slow Flow Speen 2 Stuks is geschikt voor de glazen fles van BiBs. Het ontwerp van deze speen is nagebootst van de borst, zodat je kindje de speen sneller zal herkennen. De speen wordt geleverd per 2 stuks.
  6,95
 • Quick view

  BiBs Medium Flow Speen 2 Stuks

  De BiBs Medium Flow Speen 2 Stuks is geschikt voor de glazen fles van BiBs. Het ontwerp van deze speen is nagebootst van de borst, zodat je kindje de speen sneller zal herkennen. De speen wordt geleverd per 2 stuks.
  6,95
 • Quick view

  Bibs Kangaroo Speendoekje

  Het stijlvolle Bibs Kangaroo Speendoekje is voorzien van oortjes en voelt zacht aan. Je kindje kan leuk met het doekje spelen en knuffelen. Met de ring kan er een speen aan het doekje bevestigd worden.
  19,95
 • Nieuw
  Quick view

  BiBs Fopspeen Anatomisch 6-18 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Fopspeen Anatomisch 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe en moderne design. De speen is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.
  9,95
 • Nieuw
  Quick view

  BiBs Speenbakje / Sterilisator

  Dit BiBs Speenbakje / Sterilisator is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel en veilig schoon wilt maken in de magnetron. Ook dient dit handige product als opbergbakje voor de BiBs speentjes.
  14,95
15 Resultaten
Trustpilot