Speendoekjes en Speenkoorden

Een speendoekje of speenkoord is ideaal om te hebben. Maak je de speen van je kindje hieraan vast, dan vind je de speen veel gemakkelijker terug. Soms zit aan een speenkoord alleen een knuffeltje of doekje vast waarmee je kindje heerlijk kan knuffelen.

Lees meer...

Speenkoord

Wij verkopen speenkoorden, ook wel speenketting genoemd, met allerlei leuke figuurtjes en knuffeltjes. In veel gevallen heeft het geen speeltje, maar alleen een koord of een ketting. Vaak ziet zo’n koord er extra mooi uit. Zo’n exemplaar is erg handig om de speen aan een kinderwagen, wandelwagen, aan je tas of aan iets anders vast te maken.

Spenenketting met knuffel(doekje)

Sommige speenkoorden zijn niet bedoeld om vast te maken aan een tas of kinderwagen. Ze bestaan uit een knuffeldoekje met een lusje voor de speen. Zo’n speenkoord heeft een extra functie: Als je kindje de speen in de mond heeft, kan het ondertussen heerlijk knuffelen met het doekje.

Lees minder...
126 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Snoozebaby Speenkoord

  Dankzij de Snoozebaby Speenkoord heeft je kindje altijd zijn of haar speen bij de hand. Het koord is voorzien van een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  9,95
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Met Hart

  Schattige speenkoord van het merk Bambam, wat voorzien is van een hart.
  12,95
 • Quick view

  Koeka Riga Speendoekje

  Met het Koeka Riga Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  15,-
 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Stargazer

  Met het House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Stargazer heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Stargazer

  Met het House Of Jamie Moon Speendoekje Stargazer heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.
  16,50
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Speenkoord Pink

  Met het Nijntje Baby Rib Speenkoord Pink heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt de knuffel eenvoudig aan de speen bevestigen met een clipje. Verder is het speenkoord gemaakt van zacht materiaal.
  6,95
 • Quick view

  Mavies Speckle Speenkoord Sand

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Speckle Speenkoord Sand. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Mouse

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Mouse heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Cat

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Cat heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Dog

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Dog heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.
  14,95
 • Quick view

  House Of Jamie Speenkoord Stone

  Met dit House Of Jamie Speenkoord Stone heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje door middel van een clip.
  10,-
 • Quick view

  House Of Jamie Speenkoord Rocky Leopard

  Met dit House Of Jamie Speenkoord Rocky Leopard heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  10,-
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White

  Het Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White is een handig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.
  14,50
 • Quick view

  Koeka Cairo Speendoekje

  Met het Koeka Cairo Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Bamboom Speenkoord

  Met het Bamboom Speenkoord zal je kindje zijn of haar speen niet meer kwijtraken. Bovendien kan je het stijlvolle koord leuk combineren met de outfit van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Liewood Sia Speenkoord Blue Mix 2 Stuks

  Met deze Liewood Sia Speenkoord Blue Mix 2 Stuks heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het stijlvolle speenkoord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan kleding met een clip.
  27,-
 • Quick view

  Done by Deer Puffee Speenkoord Blue

  Hoe leuk en handig is dit schattige Done by Deer Puffee Speenkoord Blue? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!
  12,95
 • Quick view

  Done by Deer Jelly Speenkoord Mustard

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Jelly Speenkoord Mustard? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!
  12,95
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Speenkoord

  Dankzij de Snoozebaby Organic Speenkoord heeft je kindje altijd zijn of haar speen bij de hand. Het koord is voorzien van een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  11,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Speendoekje

  Met het Cottonbaby Soft Speendoekje kan je kindje de speen makkelijker terugvinden als het valt. Het stijlvolle speendoekje is uitgerust met een lus en gemaakt van 100% kwalitatief hoogwaardig katoen.
  7,50
 • Quick view

  Chewies & More Siliconen Speenclip

  Met deze Chewies & More Siliconen Speenclip heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het stijlvolle koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Moon Speendoekje

  Met het Jollein Moon Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  7,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Speendoekje

  Met het Koeka Dijon Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  8,10

 • Quick view

  Elodie Details Hout Speenkoord

  Met deze Elodie Details Hout Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
126 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6