Elodie Details speenkoord

 

Kinderen zijn niet altijd in staat iets vast te blijven houden in de mond of hand. Daardoor raken vaak dingen zoek, een bekend voorbeeld is de speen. Met een speenkoord zorg je ervoor dat die kans wordt geminimaliseerd. Het koord bevestig je aan de kleding van je kindje zodat het altijd in de buurt blijft en niet zoek raakt. Bij Babypark hebben we verschillende speenkoorden van verschillende A-merken waaronder ook een speenkoord van Elodie Details. Dit merk maakt iets bijzonders van alledaagse artikelen en streeft ernaar dat het artikel de persoonlijkheid van de koper weergeeft. De Elodie Details speenkoorden zien er ook schitterend uit en hebben allemaal een eigen stijl.

Lees meer...

 

Elodie Details speenkoord assortiment

Alleen al van het merk Elodie Details hebben we een ruime keuze aan speenkoorden. De hoogwaardige koorden zijn voorzien van een handige clip en geschikt voor alle fopspenen. We hebben speenkoorden met leuke prints van diertjes of mooie patronen, er is altijd wel een design dat bij jouw smaak past. De speenkoorden bestel je eenvoudig via onze webshop of de collectie bekijken in een van onze megastores. Uiteraard vind je in ons assortiment ook een grote collectie fopspenen van Elodie Details en andere merken.

 

Bestellen Elodie Details speenkoorden

Wie via Babypark een Elodie Details speenkoord bestelt, weet door onze laagsteprijsgarantie zeker dat hij/zij daar niet teveel voor betaalt. Mocht je na twee weken na aanschaf toch de speenkoord nog ergens goedkoper zien dan betalen we het verschil terug (zie de website voor de voorwaarden). Babypark heeft ook verschillende megastores in Nederland waar je ons de speenkoorden van Eldie Details en de rest van ons assortiment kunt bekijken. Bestel je online en doe je dat voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag (indien op voorraad). Is de bestelwaarde 20 euro of hoger dan is de verzending gratis. Bekijk de website voor de adressen en openingstijden om een van onze megastores te bezoeken.

14 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Speenkoord

  Met deze Elodie Details Faded Rose Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Playful Pepe Speenkoord

  Met deze Elodie Details Playful Pepe Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Playful Pepe Patch Speenkoord

  Met deze Elodie Details Playful Pepe Patch Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Pepe Mini Speenkoord

  Met deze Elodie Details Pepe Mini Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Everest Feathers Speenkoord

  Met deze Elodie Details Everest Feathers Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Mineral Green Speenkoord

  Met deze Elodie Details Mineral Green Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Dragon Fly Speenkoord

  Met deze Elodie Details Dragon Fly Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Midnight Bells Speenkoord

  Met deze Elodie Details Midnight Bells Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Watercolor Wings Speenkoord

  Met deze Elodie Details Watercolor Wings Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn Rain Speenkoord

  Met deze Elodie Details Unicorn Rain Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Dots Of Fauna Speenkoord

  Met deze Elodie Details Dots Of Fauna Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Powder Pink Speenkoord

  Met deze Elodie Details Powder Pink Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Feathered Friend Speenkoord

  Met deze Elodie Details Feathered Friend Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Precious Preppy Speenkoord

  Met deze Elodie Details Precious Preppy Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
14 Resultaten