6 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Moon Speendoekje

  Met het Jollein Moon Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  8,99
 • Quick view

  Jollein Speendoekje

  Met het schattige Jollein Speendoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en de speen gemakkelijk terugvinden wanneer het valt. Door middel van een handige lus kan je het speendoekje vastmaken aan de speen.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Speendoekje Forest Animals

  Met het schattige Jollein Pimpelmees Speendoekje Forest Animals kan je kindje heerlijk knuffelen en de speen makkelijk terugvinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  12,99
 • Quick view

  Jollein Elephant Speendoekje

  Met het Jollein Elephant Speendoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden met kleine handjes. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Jollein Pinguin Speendoekje

  Met het Jollein Pinguin Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  9,99
 • Quick view

  Jollein Lama Speendoekje

  Met het Jollein Lama Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  8,99
6 Resultaten
Trustpilot