Speenknuffel

Bij Babypark kun je terecht voor vele verschillende artikelen waaronder uiteraard ook verschillende soorten fopspenen. Maar ook voor een speen met knuffel of speendoekje kun je bij ons slagen. Met een speenknuffel of -doekje heeft je kindje meteen iets om handen om mee te spelen wanneer het aan het sabbelen is op de fopspeen. Een doek of knuffel zorgt er tevens voor dat een fopspeen minder eenvoudig kwijt wordt geraakt. Bij Babypark hebben we vele verschillende speenknuffels en doekjes die je door onze laagsteprijsgarantie tegen de scherpste prijzen van Nederland kunt aanschaffen.

Lees meer...

Assortiment speenknuffels

Er zijn vele vormen en kleuren beschikbaar voor een speenknuffel. Voor een speenknuffel konijn hebben we bijvoorbeeld leuke exemplaren van Nijntje beschikbaar. Naast een speenknuffel konijn vind je bijvoorbeeld ook een lama of ga voor een ster, maan of andere vorm. Vaak zijn de knuffels in verschillende kleuren beschikbaar zodat je, indien gewenst, zelfs een variant kunt kiezen die mooi past bij de speen of outfit van je kindje. Een speenknuffel vormt ook een heel leuk en budgetvriendelijk cadeautje om te geven.

Online bestellen speen met knuffel

Bestel je voor 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. We kunnen nog dezelfde werkdag verzenden wanneer je voor 20:00 uur bestelt (in veel gevallen zelfs tot 23:59 uur). Je hebt het dan de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. Wanneer je langs komt bij een van onze megastores dan kun je het assortiment ook met eigen ogen komen bekijken. De adresgegevens van onze megastores vind je terug op onze website.

Lees minder...
62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  10,95

  9,09

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  10,95

  9,31

 • Quick view

  Mushie Siliconen Speenhouder

  Met de stijlvolle Mushie Siliconen Speenhouder kun je het speentje van je kindje op een hygiënische manier opbergen en makkelijk meenemen. De lus kan bevestigd worden aan de kinderwagen of verzorgingstas.

  13,99

  11,86

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speendoek

  Met de Little Dutch Sailors Bay Speendoek heb je de speen van je kindje zo weer terug gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt lekker zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  6,95

  5,49

 • Quick view

  Koeka Dijon Daily Speendoekje

  Met het Koeka Dijon Daily Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje Roze

  Met het Little Dutch Flowers & Butterflies Speendoekje Roze heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  5,95

  5,06

 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Speendoekje Forest Animals

  Met het schattige Jollein Pimpelmees Speendoekje Forest Animals kan je kindje heerlijk knuffelen en de speen makkelijk terugvinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  12,99
 • Quick view

  Baby's Only Sky Speendoekje

  Met het schattige Baby's Only Sky Speendoekje heb je de speen van je kindje altijd bij de hand. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Elephant Speendoekje

  Met het Jollein Elephant Speendoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden met kleine handjes. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje is een handig speendoekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.
  14,50
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Speendoekje

  Met het Little Dutch Little Goose Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  5,95

  4,95

 • Quick view

  Sebra Sparky The Fox Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Sebra Sparky The Fox Knuffeldoekje? De verschillende texturen en kleuren dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het doekje is voorzien van een bevestiging voor een speen.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Siggy The Rabbit Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Sebra Siggy The Rabbit Knuffeldoekje? De verschillende activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het doekje is voorzien van een bevestiging voor een fopspeen.
  20,-
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Speendoekje Vlekjes Oudblauw

  Met het Cottonbaby Soft Speendoekje Vlekjes Oudblauw kan je kind de speen makkelijker terugvinden als het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Trixie Bright Bloom Speendoekje

  Met het Trixie Bright Bloom Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Koeka June Speendoekje Pebble

  Met het stijlvolle Koeka June Speendoekje Pebble heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Speendoekje

  Met het zachte Cottonbaby Blaasbloem Soft Speendoekje kan je kind de speen makkelijker terugvinden als het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Terra Blush Blossom

  Met het stijlvolle House Of Jamie Moon Speendoekje Terra Blush Blossom heb je het speentje van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt.
  16,50
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Rain Speendoekje Room / Latte

  Met het zachte Cottonbaby Soft Rain Speendoekje Room / Latte kan je kindje de speen makkelijker terugvinden wanneer het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Twig Speendoekje Rusty / Blue

  Met het zachte Cottonbaby Soft Twig Speendoekje Rusty / Blue kan je kind de speen makkelijker terugvinden als het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Terra Blush Velvet

  Met het stijlvolle House Of Jamie Moon Speendoekje Terra Blush Velvet heb je het speentje van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt.
  16,50
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Safari Speendoekje

  Met het zachte Cottonbaby Soft Safari Speendoekje kan je kindje de speen makkelijker terugvinden wanneer het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Trixie Groovy Giraffe Speendoekje

  Met het Trixie Groovy Giraffe Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Trixie Bliss Speendoekje Petrol

  Met het Trixie Bliss Speendoekje Petrol heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  11,95

  10,95

62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot