Difrax speenkoord

Wanneer je een klein kindje hebt dan merk je al snel dat je continu op moet letten dat ze niet iets laten vallen tijdens bijvoorbeeld het rijden in een kinderwagen. Vooral een speen raak je eenvoudig kwijt. Met een speenkoord zorg je ervoor dat de speen door middel van een clip aan de kleding van jouw kindje kan bevestigen. Bij Babypark hebben we uiteraard ook speenkoorden in ons assortiment van de bekende A-merken zoals een speenkoord van Difrax. Je bestelt het eenvoudig via onze webshop of kom langs in een van onze megastores.

Lees meer...

Assortiment speenkoorden Difrax

In het assortiment hebben we verschillende speenkoorden van Difrax die geschikt zijn vanaf de geboorte. Zo hebben we speenkoorden met kralen maar ook pluche koorden met labeltjes eraan zijn beschikbaar. Zo kan jouw kindje ook spelen met de labeltjes en kraaltjes. De stevige spenen zijn eenvoudig schoon te maken. Uiteraard kun je bij Babypark ook terecht voor de fopspenen zelf. Van Difrax hebben we ook vele verschillende kleuren, en plaatjes beschikbaar. Voor welke fopspeen of speenkoord je ook gaat, het is van hoogwaardig materiaal en je koopt bij Babypark altijd met de laagsteprijsgarantie. Mocht je het toch nog goedkoper zien binnen twee weken na aanschaf dan betalen we het verschil terug (zie website voor de voorwaarden).

Bestellen Difrax speenkoord

Bestel je voor 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Doe je het voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag indien de artikelen voorradig zijn. Wie liever niet het speenkoord van Difrax online bestelt, kan altijd nog terecht in een van onze megastores verspreid over Nederland. In elke megastore staat ook een team van verkoopspecialisten voor je klaar. Onze specialisten kunnen je helpen met deskundig advies en beantwoorden graag al jouw vragen. Bekijk onze website voor een overzicht van adressen en openingstijden van al onze megastores.

7 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Uni Brick Speenkoord Bruin

  Met deze Difrax Uni Brick Speenkoord Bruin heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.

  5,99

  4,95

 • Quick view

  Difrax Uni Clay Speenkoord Grijs

  Met deze Difrax Uni Clay Speenkoord Grijs heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.
  5,99
 • Quick view

  Difrax Woezel en Pip Speenkoord

  Met deze Difrax Woezel en Pip Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.

  5,99

  5,95

 • Quick view

  Difrax Speenkoord Hartjes

  Raak je kindje de speen vaak kwijt? Dan biedt deze Difrax Speenkoord de ideale uitkomst. Je maakt de speen eenvoudig vast aan de lus van de ketting en met een clip bevestig je de speenkoord aan de kleding van je kindje.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Difrax Popcorn Speenkoord Creme

  Met deze Difrax Popcorn Speenkoord Creme heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.
  5,99
 • Quick view

  Difrax Speenkoord Kraaltjes

  Raak je kindje de speen vaak kwijt? Dan biedt deze Difrax Speenkoord de ideale uitkomst. Je maakt de speen eenvoudig vast aan de lus van de ketting en met een clip bevestig je de speenkoord aan de kleding van je kindje.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Uni Speenkoord Roze

  Met deze stijlvolle Difrax Uni Speenkoord Roze heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.
  5,99
7 Resultaten
Trustpilot