O' That spenenkoord, een handig kraamcadeau

 

De spenenketting van O' That is een onmisbare accessoire!
Babypark heeft nu het spenenkoord van O' That in de aanbieding. Een speen stimuleert de zuigreflex van je kind en traint de spieren in en rond de mond die een rol spelen bij de spraakontwikkeling. Daarnaast vinden veel kinderen rust in het zuigen op een speentje.

Lees meer...

 

Een spenenkoord voorkomt dat de speen kwijtraakt in bed of daarbuiten. Je kunt hem vastklemmen op het pyjamaatje of slaapzak. Dankzij het koord valt een rondslingerende speen beter op, waardoor je hem minder snel verliest.

 

Het spenenkoord van O' That, leuk om te geven én om te krijgen
Babypark heeft de spenenketting van O' That in de aanbieding. Je hebt geruime keuze uit de designs, die leuk zijn voor jongetjes en meisjes. Zo kun je iedere babyoutfit matchen met een O' That spenenketting.

 

Een O' That spenenketting van Babypark is niet alleen leuk om online te kopen, maar ook om te krijgen of te geven als kraamcadeau. Je kunt ze eenvoudig bestellen in de webshop van Babypark.nl, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Ivory

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Ivory raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Navy

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Navy raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Old Blush

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Old Blush raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Zebra

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Zebra raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,25
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Oker

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Oker raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Peach

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Peach raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Mintgroen

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Mintgroen raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Hunter Green

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Hunter Green raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Soft Blue

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Soft Blue raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  7,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Pied de Poule Grijs

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord pied de poule grijs heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Pasiley

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord Pasiley heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Ster Speenkoord Jeans Grijs / Navy

  Met het Ootje Kadootje Ster Speenkoord Jeans Grijs / Navy heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Beach Speenkoord Grijs

  Met deze Ootje Kadootje Beach Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Vintage Speenkoord Roze / Bruin

  Met deze Ootje Kadootje Vintage Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Beach & White Speenkoord Stip Zwart / Wit

  Met het Ootje Kadootje Beach & White Speenkoord Stip Zwart / Wit heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenlint is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Beach Speenkoord Mint

  Met deze Ootje Kadootje Beach Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Azteken Speenkoord Grijs / Wit

  Met deze Ootje Kadootje Azteken Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Dotje SpeenkoordRoze / Grijs

  Met het Ootje Kadootje Dotje Speenkoord Roze / Grijs heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Pied de Poule Fuchsia

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord pied de poule fuchsia heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Vogel / Hartje Roze

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord vogel / hartje roze heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Roosje Roze

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord roosje roze heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Ster Zacht Roze

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord ster zacht roze heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Vliegtuig Turquoise

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord vliegtuig turquoise heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
23 Resultaten