Pakjes

Een pakje is een onmisbaar onderdeel in de kledingkast van je baby. De pakjes zijn ideaal voor overdag, als je kindje gaat slapen of als het lekker rond wilt kruipen. Nergens zal je baby zich zo heerlijk en vrij in voelen als in een pakje.

Lees meer...

Materiaal en sluiting

Kies een pakje van stof die lekker aanvoelt, bijvoorbeeld van badstof of tricot. Let er vervolgens op dat de sluiting op de juiste plek zit, zodat je het pakje zo gemakkelijk mogelijk aan- en uittrekt.

Unisex

De meeste babypakjes zijn unisex. Ze zijn bedoeld voor zowel jongens als meisjes. Mocht je dus een tweede kind krijgen, dan kun je de meeste babypakjes voor de tweede keer gebruiken. Dat is natuurlijk superhandig!

Allerlei merken

Babypark biedt pakjes aan in allerlei merken, waaronder Imps & Elfs. Het merk Baby.nl is exclusief verkrijgbaar bij Babypark. Ook het aanbod in ontwerpen en kleuren is divers. Een rompertje hoeft allang niet meer alleen wit te zijn, maar is vaak bedrukt met allerlei bonte figuurtjes.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bambam Suit Who Needs Sleep Mt 50-56

  Prachtig basic pakje met als tekst who needs sleep van het merk Bambam. Dit pakje is ook leuk om cadeau te geven.

  19,95
 • Quick view

  Bambam Suit All I Want Is Everything Mt 50-56

  Prachtig basic pakje met als tekst all i want is everything van het merk Bambam. Dit pakje is ook leuk om cadeau te geven.

  19,95
2 Resultaten