Snoozebaby boeken, dagboeken en fotoalbums

Maak je kindje blij met een leuk Snoozebaby boekje! Een Snoozebaby boekje heeft alles wat een baby leuk vindt. Het bevat meestal eenvoudige, kleurrijke plaatjes waar je kindje heel lang naar kan kijken. Daarnaast is een Snoozebaby boekje voor een baby ook heel leuk om aan te raken en vast te pakken. Kijk snel verder voor ons aanbod Snoozebaby boeken!

Lees meer...

Een Snoozebaby activiteitenboekje

Vrijwel elk baby boekje van Snoozebaby is een boxboekje. Dat betekent dat er aan het boekje lintjes zitten voor bevestiging aan de box, buggy of kinderwagen. Dit zorgt ervoor dat je kindje het boekje niet kan verliezen. Soms is een boxboekje van Snoozebaby een activiteitenboekje. Een Snoozebaby activiteitenboekje zit vol figuurtjes die bedoeld zijn om aan te raken. Deze Snoozebaby boeken zijn ook heel leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Over Snoozebaby

Snoozebaby is een Hollands merk van accessoires van textiel voor baby’s. Inmiddels bestaat het merk al zo’n 15 jaar. Snoozebaby producten zijn vaak gemaakt van zachte stoffen en zitten vol leuke labeltjes waar je kindje aan kan plukken en friemelen. Dit bevordert de fijne motoriek en tastzin van je kindje. De labeltjes aan Snoozebaby boekjes en andere producten variëren in grootte, materiaal en kleur. Sommige labeltjes zijn van ribstof, andere van satijn of fluweel. Alle producten van Snoozebaby dragen een CE-certificaat. Ook zijn deze waar nodig getest volgens EN71. Alle boekjes en andere producten zijn met grote zorg gemaakt volgens de veiligheidsvoorschriften. Toch is het aan te raden om na elke wasbeurt de labeltjes uit voorzorg te controleren. Bestel vandaag nog een leuk Snoozebaby boekje voor een baby. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het bestelde boekje zo snel mogelijk jouw kant op komt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, kunnen wij het boekje meestal vanavond nog op de post doen. In de meeste gevallen krijg jij het dan morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
93 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek

  Met dit Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek kan je kindje zich uren vermaken. Het boekje staat vol met prachtige en kleurrijke tekeningen van verschillende voertuigen zoals een politie- en brandweerwagen.
  14,95
 • Cashback
  Quick view

  Chicco Elektronisch Dierenboek

  Het Chicco Elektronisch Dierenboek bestaat uit vijf pagina's waarop verschillende schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de dikke kartonnen bladzijden in het boek kan je kindje makkelijk zelf bladeren.

  18,99

  16,99

 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - De Mooiste Dierenverhalen Voor De Allerkleinsten

  Het Deltas Kinderboekje - De Mooiste Dierenverhalen Voor De Allerkleinsten bestaat uit 18 pagina's vol met illustraties van de dieren in het bos. Het boek heeft genoeg vrolijke verhaaltjes voor het slapengaan.
  12,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Mijn Kijkwoordenboek Ons Huis

  Het Deltas Kinderboekje - Mijn Kijkwoordenboek Ons Huis bestaat uit 14 pagina's vol met illustraties van de woonkamer, tuin, slaapkamer en keuken. In het boek staan alle voorwerpen benoemd voor je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Fien Gaat Op Het Potje

  In het Deltas Kinderboekje - Fien Gaat Op Het Potje leert Fien om voor het eerst op het potje te plassen. Het grappige verhaal is afgebeeld op 32 pagina's met duidelijke plaatjes die je kindje makkelijk begrijpt.
  8,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Papa Is De Beste

  Het Deltas Kinderboekje - Papa Is De Beste bestaat uit 128 pagina's met maar liefst 200 redenen waarom jouw papa de beste is! Op iedere pagina staat een situatie op een vrolijke en grappige manier uitgebeeld.

  12,95

  9,95

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  17,95

  14,36

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  17,95

  14,36

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Kidooz Mijn Negen Maanden Boek Linnen

  Het stijlvolle Kidooz Mijn Negen Maanden Boek Linnen is een echte musthave wanneer je pas zwanger bent. In het boek kun je alles over je zwangerschap bijhouden en staan hele handige tips en checklists.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Deltas Kinderboekje - Baby's Eerste Badboekje

  Dit Deltas Kinderboekje - Baby's Eerste Badboekje zorgt voor veel plezier tijdens het badderen. Het vrolijke boekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijk stoffen en heeft 8 pagina's.
  8,95
 • Quick view

  Tiny Love Meadow Days Buggyboekje

  Het Tiny Love Meadow Days Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van verschillende kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  21,99

  17,59

 • Quick view

  Skip Hop Mix En Match Boek

  Met het Skip Hop Mix en Match boekje beleef jouw kindje uren speelplezier. Het boekje is gemaakt van zachte materialen en beschikt over verschillende pagina's en activiteiten. Geschikt vanaf geboorte.

  27,99

  24,90

 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes kan je kindje op een leuke en speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol grappige weetjes en geluiden en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.

  29,-

  20,99

 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek kan je kindje op een speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol weetjes en geluiden van dieren en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.

  29,-

  24,65

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Badboekje

  Het Little Dutch Little Goose Badboekje bezorgt je kindje extra veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over prachtige kleuren en een piepend geluidje.
  8,99
 • Quick view

  Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Linnen

  Het Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Linnen is een musthave wanneer je kindje pas is geboren. Ieder bijzonder moment kan je hier in vast leggen en er is genoeg ruimte voor foto's om later op terug te kijken.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Janod Magnetiboek Dieren

  Het Janod Magnetiboek Dieren is een boek met veel mogelijkheden. Doordat je kindje eindeloos de magneten kan combineren met de verschillende kaarten ontwikkelt je kindje zijn of haar concentratie en motoriek.
  19,99
 • Quick view

  Janod Magnetiboek Racers

  Het Janod Magnetiboek Racers is een boek met veel mogelijkheden. Doordat je kindje eindeloos de magneten kan combineren met de verschillende kaarten ontwikkelt je kindje zijn of haar concentratie en motoriek.
  19,99
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Buggyboekje

  Het schattige Nijntje Green Knit Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  10,95

  6,95

 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!
  8,99
 • Quick view

  Fabrikten Negen Maanden Boek Luxe

  Het Fabrikten Negen Maanden Boek Luxe is een echte musthave wanneer je pas zwanger bent. In het boek kan je verschillende vragen beantwoorden en foto's plakken. Leuk voor nu en later!
  29,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Papa Is De Beste

  Het Deltas Mijn Papa Is De Beste bestaat uit 20 pagina's met een verhaal over Kleine Beer en Papa Beer. Er wordt in het boek op een speelse en begrijpelijke manier verteld over troosten en getroost worden.
  9,95
93 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot