Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boeken, Dagboeken en Fotoalbums

Kidooz boeken, dagboeken en fotoalbums

In de boeken, dagboeken en fotoalbums van Kidooz kun je alle mooie momenten en herinneringen van de zwangerschap en daarna vastleggen, zoals in een van de “mijn eerste jaar boekjes”. Hierin leg je de belangrijke momenten tijdens het eerste jaar van je kindje vast, bijvoorbeeld de eerste hapjes en de eerste stapjes. Dat is ook leuk voor je kindje later. Het kan dan terugkijken hoe het eerste jaar verliep. Een Kidooz kraamboekje is ook een aanrader. In een Kidooz kraamboekje leg je vast wie, wanneer op kraambezoek kwam. Je kunt hierin ook foto’s plakken en het kraambezoek in het boek berichtjes laten schrijven.

Lees meer...

Een Kidooz echoboekje

In een Kidooz echoboekje plak je foto’s van de echo’s die gemaakt zijn tijdens de zwangerschap. Zo bewaar je deze foto’s op een leuke en handige manier. Een Kidooz echoboekje ziet er altijd heel stijlvol en hip uit. Bekijk op deze pagina ons assortiment Kidooz echoboekjes!

Over Kidooz

Kidooz is een leuk merk van ‘musthaves’ voor jonge kinderen. Artikelen van Kidooz zijn vaak bedrukt met leuke en unieke printjes. De ontwerpers van Kidooz zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends. De mooie invulboeken voor moeders of aanstaande moeders van Kidooz zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. De artikelen van Kidooz zijn over het algemeen biologisch en duurzaam. Wacht niet langer en bestel vandaag nog invulboekjes of fotoalbums van Kidooz online via onze webshop! Wij bezorgen de bestelde boeken zo snel mogelijk bij je thuis! Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde artikelen meestal diezelfde avond nog op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde invulboekjes of fotoalbums van Kidooz bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 100 producten 100 producten

Populariteit
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Deltas Babyalbum - Daar Ben Ik Dan!
  16,95 Adviesprijs 0,-
 • Supersnelle levering
 • Fabrikten Babyshower Kaarten 20 Stuks
  10,45 Adviesprijs 0,-
 • JEP! Kids Echoboekje
  14,95 Adviesprijs 0,-
 • JEP! Kids Groeiboek
  14,95 Adviesprijs 0,-
 • JEP! Kids Zwangerschapsboek
  10,35 Adviesprijs 0,-
 • Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Kidooz Mijn Eerste Jaar Boek Linnen
  29,95 Adviesprijs 0,-
Filteren
Pagina

1-36 van 100 producten 100 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader