Borstvoeding Accessoires

Je wilt je kind zelf voeden. Een aantal hulpmiddelen zijn hierbij onmisbaar of bieden je op z'n minst wat extra comfort. Snuffel eens rond op deze pagina en kijk wat jou kan ondersteunen bij het voeden van je baby.

Lees meer...

Bescherming
Misschien zijn je tepels geïrriteerd of is het om een bepaalde reden niet mogelijk om je kind gewoon te voeden. Mogelijk kun je dan met behulp van tepelhoedjes of tepelbeschermers je baby toch borstvoeding geven. Is de huid droog of overgevoelig, dan biedt tepelzalf extra bescherming.

Moedermelk voorraadzakjes
Wil je de afgekolfde borstvoeding bewaren? Schaf hiervoor dan speciale bewaarzakjes of voorraadbekers aan waarin je de melk op een hygiënisch en praktische manier bewaart. Door middel van speciale magnetronzakken sterilliseer je de melk op een snelle en handige manier. Kijk eens uitgebreid rond tussen ons assortiment aan borstvoeding accessoires. Wie weet vind jij perfecte hulpmiddelen die jou nog meer gemak bieden!

Lees minder...
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Medela HydroGel Pads

  De Medela Hydrogel Pads verlichten de pijn van zere tepels en tepelkloven. De pads zijn voorgesteriliseerd en worden individueel verpakt. De hydrogel pads wordt geleverd per 4 stuks.

  14,35

  12,55

 • Quick view

  Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 60 Stuks

  De Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 60 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.

  9,25

  8,95

 • Quick view

  Carriwell Meegroeibh Zwart

  De Carriwell Meegroeibh Zwart is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De bh is naadloos en vormt met de borstomvang mee. Verder wordt de voedingsbh geleverd met een bh-extender.
  19,99
 • Quick view

  Carriwell Comfort Slaapbh Zwart

  De Carriwell Comfort Slaapbh Zwart kan overdag en 's nacht worden gedragen en beschikt over een perfecte pasvorm. De slaapbh is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt op de gevoelige huid.
 • Quick view

  Carriwell Voedingsbh Biokatoen Zwart

  De Carriwell Voedingsbh Biokatoen Zwart zit comfortabel tijdens de zwangerschap en met voeden. Met de Carriwell voedingsbh kan je eenvoudig borstvoeding geven door de cups naar boven of beneden te schuiven.
  34,99
 • Quick view

  Carriwell Paddel Gelbeugel Voedingsbh Zwart

  De Carriwell Paddel Gelbeugel Voedingsbh Zwart zit comfortabel tijdens de zwangerschap en met voeden. De gelbeugel biedt je gemak en ondersteuning die je nodig hebt en de bh is voorzien van padded cups.
  49,99
 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Slang

  De Medela Freestyle Flex Slang is een accessoire voor de Medela Freestyle Flex Elektrische Borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf weer als nieuw.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Medela 2-Componenten Connector

  De Medela 2-Componenten Connector is geschikt voor de enkele Swing en Harmony borstkolf. De connector is eenvoudig in gebruik en zorgt voor afkolven zonder knoeien. Is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  16,15

  15,95

 • Quick view

  Medela Swing Flex Slang

  De Medela Swing Flex Slang is een accessoire voor de Medela Swing Flex borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf weer als nieuw.

  10,10

  9,95

 • Quick view

  Medela Lekschalen 2 Stuks

  De Medela Lekschalen 2 Stuks zijn gemaakt van super zacht materiaal zodat ze comfortabel aanvoelen op de gevoelige huid van de borst. De lekschalen zijn eenvoudig in gebruik en voorkomen natte plekken.
  13,95
 • Quick view

  Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 30 Stuks

  De Medela Ultra Thin Disposable Zoogcompressen 30 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.

  5,45

  5,25

 • Quick view

  Medela Voedingsbh Zwart

  De Medela Voedingsbh Zwart is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De zwangerschaps- en voedingsbh zit heerlijk comfortabel en past zich aan naar de vorm van je lichaam.
  38,-
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Slim White

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Slim White bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  9,95
 • Quick view

  Medela Easy Expression Bustier

  Met deze Medela Easy Expression Bustier kan je moeiteloos en comfortabel kolven zonder je handen te gebruiken. De kolfbeha is geschikt voor de Medela Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony.
 • Quick view

  Medela Harmony O-Ring

  De Medela Harmony O-Ring is een een los verbindingsstuk voor de Medela Harmony Handkolf. Wanneer de handkolf niet meer voldoende vacuüm zuigt, moet de ring vervangen worden. De ring is handig als reserveonderdeel.
  3,40
 • Quick view

  Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Fuchsia

  De Cache Coeur Day Zoogcompressen 2 Stuks Fuchsia bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  13,50
 • Quick view

  Ardo Glazen Flesje 130 ml

  Het Ardo Glazen Flesje 130 ml is eenvoudig schoon te maken heeft heeft als grote voordeel dat vetten niet tegen de wand van het flesje blijven plakken. Het Ardo glazen flesje wordt in veel ziekenhuizen gebruikt.
  4,50
 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.

  15,95

  14,49

 • Quick view

  Medela Freestyle Slang

  De Medela Freestyle Slang is een accessoire voor de Medela Freestyle borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf weer als nieuw.

  20,95

  18,95

 • Quick view

  Medela Voedingstop

  De Medela Voedingstop is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De top is extra lang en heeft een wegvouwbare cup. Verder zit de top erg comfortabel en voelt het lekker zacht aan.
  34,95
 • Quick view

  Zilverkapjes Tepelbeschermers

  De Zilverkapjes Tepelbeschermers zijn puur zilveren kapjes die de tepels verzachten en genezen. Dankzij de fijne vorm zijn ze comfortabel om te dragen en kan je ze tussen de voedingen door of 's nachts gebruiken.
  45,-
 • Quick view

  Carriwell Padded Voedingsbh Zwart

  De Carriwell Padded Voedingsbh Zwart is een zwangerschaps- en voedingsbh in één. De bh is naadloos en vormt met de borstomvang mee. Ook kan je de bh onder strakke kleding dragen dankzij de pads.
  34,99
 • Quick view

  Ardo Easy Store Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks

  De Ardo Easy Store Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks worden geleverd per 25 stuks en zijn ideaal om moedermelk in te bewaren. De gevulde zakken kunnen zelfstandig staan en zijn afsluitbaar met een handige zipsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Cache Coeur Night Zoogcompressen 2 Stuks Purple

  De Cache Coeur Night Zoogcompressen 2 Stuks Purple bieden comfort en beschermen tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast zijn de compressen voorzien van een antislip laagje zodat ze goed op hun plek blijven.
  15,50
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5