Borstvoeding Accessoires

Je wilt je kind zelf voeden. Een aantal hulpmiddelen zijn hierbij onmisbaar of bieden je op z'n minst wat extra comfort. Snuffel eens rond op deze pagina en kijk wat jou kan ondersteunen bij het voeden van je baby.

Lees meer...

Bescherming
Misschien zijn je tepels geïrriteerd of is het om een bepaalde reden niet mogelijk om je kind gewoon te voeden. Mogelijk kun je dan met behulp van tepelhoedjes of tepelbeschermers je baby toch borstvoeding geven. Is de huid droog of overgevoelig, dan biedt tepelzalf extra bescherming.

Moedermelk voorraadzakjes
Wil je de afgekolfde borstvoeding bewaren? Schaf hiervoor dan speciale bewaarzakjes of voorraadbekers aan waarin je de melk op een hygiënisch en praktische manier bewaart. Door middel van speciale magnetronzakken sterilliseer je de melk op een snelle en handige manier. Kijk eens uitgebreid rond tussen ons assortiment aan borstvoeding accessoires. Wie weet vind jij perfecte hulpmiddelen die jou nog meer gemak bieden!

Lees minder...
96 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Carriwell Soft As Silk Voedingsbh Zwart

  De Carriwell Soft As Silk Voedingsbh Zwart zit comfortabel tijdens de zwangerschap en met voeden. Met de voedingsbh kan je eenvoudig borstvoeding geven door de cups open te klikken.

  39,99

  37,99

 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. B

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. B heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Ardo Lanoline 30 ml

  De Ardo Lanoline 30 ml biedt snelle verlichting van pijnlijke tepels bij borstvoeding. De lanoline is veilig voor moeder en baby en wordt geleverd in een tube van 30 ml. De lanoline is eenvoudig smeerbaar.
  8,95
 • Quick view

  Ardo Lanoline 10 ml

  De Ardo Lanoline 10 ml biedt snelle verlichting van pijnlijke tepels bij borstvoeding. De lanoline is veilig voor moeder en baby en wordt geleverd in een tube van 10 ml. De lanoline is eenvoudig smeerbaar.
  5,95
 • Quick view

  Hegen Kolf Adapter Breed 2 Stuks

  De Hegen Kolf Adapter Breed 2 Stuks is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de Hegen Babyfles. Met de Hegen afsluitdeksel (los verkrijgbaar) blijft de complete inhoud luchtdicht afgesloten.
  14,95
 • Quick view

  Hegen Kolf Adapter Standaard 2 Stuks

  De Hegen Kolf Adapter Standaard 2 Stuks is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de Hegen Babyfles. Met de Hegen afsluitdeksel (los verkrijgbaar) blijft de complete inhoud luchtdicht afgesloten.
  14,95
 • Quick view

  Dr. Brown’s Borstkolf Ventiel

  Het Dr. Brown’s Borstkolf Ventiel is een onderdeel voor de Dr. Browns handkolf en elektrische kolf. Het ventiel wordt per 2 stuks geleverd en het wordt geadviseerd om deze elke 3 tot 6 maanden te vervangen.
  7,49
 • Quick view

  Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Membraan

  Het Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Membraan is geschikt voor de Dr. Browns Enkele Elektrische Borstkolf. Het membraan voorkomt dat er melk in de slang komt en zorgt voor optimale zuigkracht bij het kolven.
  15,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Adapter

  Met de Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Adapter kun je de Dr. Browns Enkele Elektrische Borstkolf ook gebruiken als de batterijen op zijn. Handig om extra mee te nemen of om te gebruiken om de kolf op te laden.
  24,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Slang Voor Elektrische Borstkolf

  De Dr. Brown’s Slang Voor Elektrische Borstkolf is een accessoire voor de Dr. Browns Enkele Elektrische Borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf als nieuw.
  7,49
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. C

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. C heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. A

  Het Dr. Brown’s Shoftshape Borstschild Mt. A heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Avent Tepelbeschermers Normaal

  De Avent Tepelbeschermers Normaal kunnen verlichting geven wanneer je last hebt van gevoelige tepels tijdens het geven van borstvoeding. De beschermers hebben een doorsnee van 21 mm en worden geleverd met opbergdoos.
  9,99
 • Quick view

  Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen

  De Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het bamboe zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.
  15,-
 • Quick view

  Medela Easy Expression Bustier

  Met deze Medela Easy Expression Bustier kan je moeiteloos en comfortabel kolven zonder je handen te gebruiken. De kolfbeha is geschikt voor de Medela Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony.
  33,99
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Zilverkapjes Tepelbeschermers

  De Zilverkapjes Tepelbeschermers zijn puur zilveren kapjes die de tepels verzachten en genezen. Dankzij de fijne vorm zijn ze comfortabel om te dragen en kan je ze tussen de voedingen door of 's nachts gebruiken.
  43,-
 • Quick view

  Carriwell Wasbare Zoogcompressen Katoen 6 Stuks

  De Carriwell Wasbare Zoogcompressen Katoen 6 Stuks biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.

  Normale prijs: 11,99

  Special Price 9,59

 • Quick view

  Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 10 Stuks + Adapter

  De Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 10 Stuks + Adapter zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  12,50
 • Quick view

  Medela Voedings-Beha

  De Medela Voedings-Beha is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel doordat naden en beugels ontbreken.
  24,95
 • Quick view

  Carriwell Crossover Slaapbh Biokatoen Zwart

  De Carriwell Crossover Slaapbh Biokatoen Zwart kan overdag en 's nacht worden gedragen en is gemaakt van rekbaar materiaal. Met de slaapbh kan je borstvoeding geven door de cups naar boven of beneden te schuiven.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 18,50

 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Kolf Adapter

  De Lola & Lykke Kolf Adapter is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de moedermelk bewaarzakjes. Met deze adapter kolf je direct in het bewaarzakje en kun je de melk eenvoudig en hygiënisch bewaren.
  2,-
 • Quick view

  Carriwell Original Voedingsbh Zwart

  De Carriwell Original Voedingsbh Zwart is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De bh is naadloos en vormt met de borstomvang mee. Verder wordt de voedingsbh geleverd met een bh-extender.
  32,99
96 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot