Elvie

Dubbele elektrische borstkolf

Op deze pagina vind je ons assortiment aan dubbelzijdige elektrische borstkolven. Bij iedere kolf vind je een uitgebreide productbeschrijving en in de meeste gevallen ook een handige uitlegvideo. Sommige dubbele elektrische borstkolven worden geleverd inclusief een handig pakket met accessoires. Zo heb je direct een compleet starterspakket en kun je de afgekolfde melk invriezen in de meegelverde bewaarzakjes en daarna de melk aan je kindje geven met een flesje.

Lees meer...

Waarom kiezen voor een dubbele borstkolf

Wanneer je van plan bent om intensief te gaan kolven, bijvoorbeeld omdat je borstvoeding wilt blijven geven terwijl je weer aan het werk gaat, is een dubbele elektrische borstkolf een goede optie voor jou. Doordat er twee borsten tegelijkertijd afgekolfd worden bespaar je veel tijd. Een dubbele elektrische borstkolf werkt met een systeem dat het natuurlijke zuiggedrag van een baby perfect nabootst. Hierdoor kolf je gemiddeld meer melk af dan met een andere borstkolf. De borstkolven in ons assortiment zijn stuk voor stuk praktisch en comfortabel in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Bestel een dubbele elektrische borstkolf online

Ben je ervan overtuigd dat een enkele elektrische borstkolf voor jou de beste optie is? Bestel dan vandaag nog een enkele elektrische borstkolf op Babypark.nl. Wanneer de kolf uit voorraad leverbaar is en je bestelt op een werkdag voor 20 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat de dubbele elektrische borstkolf de volgende dag al bij jou thuisbezorgd wordt. Ideaal wanneer je in je kraamweek met spoed een kolf nodig hebt! In verband met hygiëne kan een borstkolf niet geretourneerd worden.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  229,-

 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  296,51

 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  229,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  279,-

  195,39

 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  279,95
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  289,-

  199,-

 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
7 Resultaten
Trustpilot