Elvie

Handkolf

Geef je borstvoeding en wil je af en toe kunnen kolven om een paar uurtjes bij je baby vandaan te kunnen zijn? Dan is een handkolf iets voor jou. Een handkolf is ideaal voor incidenteel afkolven. Op deze pagina vind je ons assortiment met handkolven van verschillende merken. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over de handkolven. Je kunt bij Babypark ook terecht voor enkele elektrische borstkolven of dubbele elektrische borstkolven.

Lees meer...

Geluidloos afkolven met een handkolf

Afkolven met een handkolf biedt meerdere voordelen. Eén van de voordelen is dat je met een handkolf geluidloos af kunt kolven. Dit is erg prettig wanneer je je in een ruimte met andere mensen bevindt of wanneer je bijvoorbeeld regelmatig telefoongesprekken voert tijdens het kolven. Een ander voordeel van een handkolf is dat je heel eenvoudig zelf het tempo van het afkolven kunt bepalen. Zo kun je op een comfortabele wijze moedermelk afkolven voor je kindje.

Bestel een handkolf online

Ben je ervan overtuigd dat een handkolf voor jou de beste optie is? Bestel dan vandaag nog een handkolf op Babypark.nl. Wanneer de kolf uit voorraad leverbaar is en je bestelt op een werkdag voor 20 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat de handkolf de volgende dag al bij jou thuisbezorgd wordt. Het is aan te raden om wat flesjes van hetzelfde merk als je borstkolf mee te bestellen waarimee je de afgekolfde melk aan je baby kunt geven. Wil je de moedermelk bewaren in de vriezer? Kijk dan ook nog even naar moedermelk bewaarzakjes

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Ardo Amaryll Start Handkolf

  Ardo Amaryll Start Handkolf heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien praktisch en efficiënt in gebruik. De handkolf heeft een draaibare hendel en wordt geleverd met een borstschild van 26 mm.
  29,95
 • Quick view

  Hegen Handkolf Module

  De Hegen Handkolf Module past op iedere Hegen drinkfles (niet meegeleverd) en is een efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. Je bepaalt zelf het tempo en het universele borstschild is geschikt 24 mm t/m 27 mm.
  39,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Handkolf

  De Dr. Brown's Handkolf is een praktisch en efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. De handkolf wordt geleverd met een brede halsfles 150 ml, fase 1 speen en 1 afsluitdop. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  52,49

  49,99

3 Resultaten
Trustpilot