Muziekklokjes

Een muziekklokje geeft je kindje een rustgevend gevoel. Soms helpt het zachte muziekje je kindje om in slaap te komen. Een muziekklokje hang je bijvoorbeeld boven het wiegje of boven de box van je kindje.

Lees meer...

Gehaakte en gebreide muziekklokjes

Gehaakte en gebreide muziekklokjes zijn extra sfeervol. Deze staan heel leuk in een babykamer. Wij verkopen gebreide muziekkokjes van merken als Baby’s Only en Nature Zoo. De meeste muziekklokjes van Sebra zijn gehaakt. Sebra maakt gebruik van ouderwetse handwerktechnieken om haar producten een authentieke uitstraling te geven.

Opvallende muziekklokjes

Sommige muziekklokjes zien er wel heel speciaal uit. Wij verkopen bijvoorbeeld weleens zilverkleurige muziekklokjes in de vorm van een ster óf een extra groot muziekdoosje dat eruit ziet als een luchtballon. Op deze pagina’s zie je alle muziekklokjes uit ons assortiment.

Lees minder...
73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Happy Horse Lammy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lammy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  22,99

  18,39

 • Quick view

  Chicco First Dreams Next 2 Stars Projector Beige

  De Chicco First Dreams Next 2 Stars Projector Beige mag niet ontbreken op de babykamer. Met de projector verander je de babykamer in een droomwereld met kleine sterretjes waar je kindje heerlijk naar kan kijken.
  36,99
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Boot Muziekdoosje

  Het stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Boot Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Muziekdoosje Roze

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Muziekdoosje Roze is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  27,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Muziekdoosje Donkerroze

  Het Little Dutch Little Pink Flowers Muziekdoosje Donkerroze is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  27,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Ster Muziekdoosje

  Het stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Ster Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  24,95
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Muziekmobiel Uil Roest

  Met de stijlvolle Kid's Concept Edvin Muziekmobiel Uil Roest zal je kindje heerlijk rustig in slaap vallen. Het mobiel kun je bijvoorbeeld aan het bedje of de box hangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Muziekmobiel Uil Groen

  Met de stijlvolle Kid's Concept Edvin Muziekmobiel Uil Groen zal je kindje heerlijk rustig in slaap vallen. Het mobiel kun je bijvoorbeeld aan het bedje of de box hangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,95

  23,70

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Peacock Muziekmobiel

  Met deze Cam Cam Copenhagen Green Leaves Peacock Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte, rustgevende deuntjes hoort! Gemaakt van biologisch katoen en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  53,-
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Vogels Muziekdoosje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Vogels Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Muziekmobiel

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Aurora Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte, rustgevende deuntjes hoort! Gemaakt van biologisch katoen en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  47,-
 • Quick view

  Baby's Only Ster Reef Muziekdoosje

  Het Baby's Only Ster Reef Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte van je kindje.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Meeuw Muziekdoosje

  Het stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Meeuw Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Muziekdoosje

  Het stijlvolle Little Dutch Little Goose Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 17,37

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby The Whale Hartslagknuffel

  Met de Flow Amsterdam Moby The Whale Hartslagknuffel genieten jij en je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 31,96

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Bloem Muziekdoosje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Bloem Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Flow Amsterdam Milo The Rabbit Hartslagknuffel Grey

  Met de Flow Amsterdam Milo The Rabbit Hartslagknuffel Grey geniet je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.

  39,95

  31,96

 • Quick view

  Jollein Moon Muziekdoosje

  De Jollein Moon Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. De muziekhanger is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen voor een schattige look.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,81

 • Quick view

  Baby's Only Sense Ster Muziekdoosje

  Het Baby's Only Sense Ster Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Geschikt vanaf de geboorte.
  26,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin The Fox Hartslagknuffel

  Met de Flow Amsterdam Robin The Fox Hartslagknuffel genieten jij en je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 31,96

 • Quick view

  Jollein Lama Muziekdoosje

  De Jollein Lama Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. De muziekhanger is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen voor een schattige look.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,81

 • Quick view

  Little Dutch Pure Maan Muziekdoosje

  Het stijlvolle Little Dutch Pure Maan Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  24,95
 • Quick view

  Nuuroo Elisa Elephant Muziekdoos Grey

  Het stijlvolle Nuuroo Elisa Elephant Muziekdoos Grey is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

  53,-

  42,-

73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vaderdag
Trustpilot