Muziekklokjes

Een muziekklokje geeft je kindje een rustgevend gevoel. Soms helpt het zachte muziekje je kindje om in slaap te komen. Een muziekklokje hang je bijvoorbeeld boven het wiegje of boven de box van je kindje.

Lees meer...

Gehaakte en gebreide muziekklokjes

Gehaakte en gebreide muziekklokjes zijn extra sfeervol. Deze staan heel leuk in een babykamer. Wij verkopen gebreide muziekkokjes van merken als Baby’s Only en Nature Zoo. De meeste muziekklokjes van Sebra zijn gehaakt. Sebra maakt gebruik van ouderwetse handwerktechnieken om haar producten een authentieke uitstraling te geven.

Opvallende muziekklokjes

Sommige muziekklokjes zien er wel heel speciaal uit. Wij verkopen bijvoorbeeld weleens zilverkleurige muziekklokjes in de vorm van een ster óf een extra groot muziekdoosje dat eruit ziet als een luchtballon. Op deze pagina’s zie je alle muziekklokjes uit ons assortiment.

Lees minder...
75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Muziekdoosje Bloom

  Het Jollein Spring Garden Muziekdoosje Bloom is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een bloem is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.

  18,50

  15,73

 • Quick view

  Little Indians Zebra Muziekdoosje Ecru / Zwart

  Het stijlvolle Little Indians Zebra Muziekdoosje Ecru / Zwart is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  34,95
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Muziekdoosje Duck

  Het Jollein Spring Garden Muziekdoosje Duck is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een eendje is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.

  18,50

  15,73

75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Black Friday
Trustpilot