Elodie Details Muziekdoosjes- en hangers

 

Muziekdoosjes- en hangers zijn echte musthaves. Door telkens hetzelfde melodietje af te spelen kun je je kindje aanleren dat het slaaptijd is. Een muziekdoosje- of hanger kan ook heel handig zijn om je kindje af te leiden tijdens het verschonen. Het muziekdoosje- of hanger bevestig je dan boven de commode.

 

Lees meer...

Verschillende Elodie Details muziekdoosjes

Bij Babypark zijn er verschillende muziekdoosjes- en hangers te verkrijgen, zo ook de Elodie Details muziekdoosjes. De Elodie Details muziekdoosjes zijn gemaakt van 100% katoen met een polyester voering. Je kunt de Elodie Details muziekdoosjes ophangen aan de wieg, een ledikant of box. De Elodie Details muziekdoosjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is er bijvoorbeeld een luchtballon, een dromenvanger en een zwaan. De meeste Elodie Details muziekdoosjes hebben een trekkoord om zo het rustgevende muziekje af te spelen.

 

Over Elodie Details

Elodie Details is een Zweeds merk dat in 2006 is begonnen met het produceren van producten voor baby en kind. Naast dat Elodie Details muziekdoosjes in de collectie heeft zijn er ook onder ander Elodie Details spenenkettingen, Elodie Details slabbetjes en Elodie Details Buggy’s te verkrijgen.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om zelf de producten van Elodie Details te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Playful Pepe Muziekdoosje

  Met het Elodie Details Playful Pepe Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het stijlvolle muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  32,90
 • Quick view

  Elodie Details Watercolor Wings Muziekdoosje

  Met het Elodie Details Watercolor Wings Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het stijlvolle muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  32,90
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn James Muziekdoosje

  Met het Elodie Details Unicorn James Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het stijlvolle muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  32,90
3 Resultaten