Taftan muziekdoosjes met handwerk

 

Een gehaakt Taftan muziekdoosje met bloemen

Lees meer...

Een muziekdoosje van Taftan is ondermeer met de hand gehaakt. Er zijn zachte gehaakte bloembolletjes met een lief melodietje erin. Dit Taftan muziekdoosje is ideaal en tijdloos. Een leuk kraamcadeautje voor de baby. De doosjes zijn helemaal met de hand gehaakt in verschillende bloemmotieven en kleuren. Bekijk ook de muziekdoosjes van onze overige topmerken hier in onze webwinkel Babypark. Onze actuele aanbieding wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen.

 

Een Taftan muziekklokje met een uil

Een Taftan muziekdoos heeft diverse uitvoeringen. Of de Taftan muziekdoos is handgehaakt in de vorm van bloemen of het doosje heeft een totaal andere vorm zoals die van een grijze uil. Ook hier is geborduurd en geappliceerd en met handwerk gewerkt. Door aan het koordje te trekken onder de uil gaat het muziekje spelen. Wil je nog zo'n leuk cadeautje kopen? Bekijk dan de hele unieke collectie van kinderartikelen en accessoires hier op Babypark. Je kunt bij ons dag en nacht online bestellen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Hartje Muziekdoosje Wit

  Met het Taftan Haakwerk Hartje muziekdoosje is je kindje snel in dromenland. Het muziekdoosje beschikt over klassieke liedjes, is met de hand gemaakt, en met behulp van touwtjes vast te maken aan een ledikant of box.
  33,-
 • Quick view

  Taftan Muziekdoosje Uil Grijs

  Prachtig muziekdoosje in de vorm van een uil van het merk Taftan. Met dit muziekdoosje valt je kind zo in slaap.

  33,-
 • Quick view

  Taftan Haakwerk Ster Muziekdoosje Wit

  Met het Taftan Haakwerk Ster muziekdoosje is je kindje snel in dromenland. Het muziekdoosje beschikt over klassieke liedjes, is met de hand gemaakt, en met behulp van touwtjes vast te maken aan een ledikant of box.
  35,20
3 Resultaten