Muziekklokje als kraamcadeau

Muziekklokjes komen in vele verschillende soorten en maten. Bij Babypark hebben we hierin veel keuze. Voor welk muziekdoosje je ook gaat, het vormt een bijzonder leuk kraamcadeau. Bekijk bijvoorbeeld de leuke Happy Horse muziekklokjes waarbij het muziekdoosje in een knuffel is ingebouwd. Er zijn verschillende knuffels beschikbaar waaronder een konijn, ooievaar, lammetje of olifantje. Allemaal eenvoudig te bevestigen aan de wieg, ledikant of box om een muziekje af te spelen. Door het ruime aanbod is er volop keuze.

Lees meer...

Bestellen Happy Kids muziekklokjes

Je bestelt de muziekklokjes van Happy Horse, maar ook van andere A-merken eenvoudig via de webshop van Babypark. Op het hele assortiment geldt een laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt. Bekijk de collectie en maak je keuze uit de vele leuke dierenfiguren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo heb je het in de regel de volgende dag al binnen. Bestellingen vanaf 20 euro worden bovendien gratis verzonden. Koop ook zo’n leuke knuffel als kraamcadeau of voor in de kinderkamer. Het geeft meteen een gezellige sfeer wanneer je een dergelijke knuffel vastmaakt aan wieg, ledikant of box en een muziekje laat afspelen.

Babypark megastores

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om eens binnen te lopen in een van onze megastores. In onze megastores vind je duizenden vierkante meters showroom en kun je de knuffels zelf vasthouden en het muziekje beluisteren. Wellicht dat het de keuze vergemakkelijkt. Voor vragen kun je sowieso altijd terecht bij het team van verkoopspecialisten dat in elke megastore beschikbaar is. Benieuwd welke megastore in jouw buurt beschikbaar is? Bekijk dan de adresgegevens en openingstijden en openingstijden van al onze megastores op onze website. We hopen je spoedig eens te mogen verwelkomen.

 

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  18,95
 • Quick view

  Happy Horse Konijn Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Konijn Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Monkey Mickey Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Elephant Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Sheep Skyler Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Sheep Skyler Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Rosi Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Rosi Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Marin Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Marin Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Lamb Leo Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lamb Leo Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Twine Muziekdoosje Grey

  Met het Happy Horse Rabbit Twine Muziekdoosje Grey kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Mindy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Mindy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Frog Flavio Muziekdoosje

  Door het zachte materiaal van het Happy Horse Frog Flavio Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  18,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Ethan Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Elephant Ethan Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Fox Foxy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Fox Foxy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Donkey Devan Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Donkey Devan Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Giraffe Gianny Muziekdoosje

  Door het zachte materiaal van het Happy Horse Giraffe Gianny Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  17,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Melody Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Melody Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Mel Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Mel Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Dog Dean Muziekdoosje

  Door het zachte materiaal van het Happy Horse Dog Dean Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Lammy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lammy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Maisy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Maisy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Ice Bear Ike Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Ice Bear Ike Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Stork Sacha Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Stork Sacha Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Panther Peppy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Panther Peppy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Reece Muziekdoosje Blue

  Met het Happy Horse Reece Muziekdoosje Blue kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2