Een knuffelige Happy Horse muziekdoos

 

Een Happy Horse muziekdoos vermomd als speeltje

Lees meer...

Een muziekdoos van Happy Horse is een lieve knuffel. Er zijn heel veel verschillende soorten zachte knuffels die een muziekdoosje in zich bergen. Dit is echt een superleuk cadeautje om als kraamcadeautje mee te nemen, maar ook in je eigen kinderkamer wil je zo'n muziekknuffel hebben staan op de commode.

 

Een Happy Horse muziekdoosje als knuffeldier

Happy Horse heeft een grote collectie werkelijk fantastische knuffeldieren, een olifant, een eend of een knuffelbeer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt wel je favoriete dierenknuffel met een Happy Horse muziekdoosje erin. Deze knuffels zijn vrolijk gekleurd. Elk kind zal blij zijn met een Happy Horse muziekklokje in de box. Bekijk ook de andere trendy kinderartikelen in de aanbieding van onze topmerken op Babypark. Op Babypark kun je dag en nacht online kinderartikelen kopen.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Marin Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Marin Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Lammy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Lammy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Monkey Mickey Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Elephant Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Elephant Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Konijn Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Konijn Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Mindy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Mindy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Fox Foxy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Fox Foxy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Mouse Maisy Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Mouse Maisy Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Ice Bear Ike Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Ice Bear Ike Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
 • Quick view

  Happy Horse Stork Sacha Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Stork Sacha Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  19,99
 • Quick view

  Happy Horse Reece Muziekdoosje Blue

  Met het Happy Horse Reece Muziekdoosje Blue kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.
  20,99
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2