Bambam muziekdoosje

Muziekdoosjes zijn echte klassiekers in de babykamer en daardoor ook een perfect artikel voor het Nederlandse merk Bambam. Dit merk combineert namelijk een eigentijds design met een klassieke knipoog. Het merk levert hoogwaardige artikelen en doet dit ook buiten onze eigen landsgrenzen. In Nederland vind je het merk terug in gerenommeerde winkels en dus ook bij Babypark waar je de collectie tegen onze laagsteprijsgarantie kunt aanschaffen. We hebben muziekdoosjes die je als hanger gebruikt met trekkoord of als knuffel die je vastmaakt aan ledikant of box. Trek je aan de staart van de knuffel dan wordt de muziek afgespeeld. Daarnaast hebben we ook schattige klassieke muziekdoosjes van Bambam die je op een dressoir kunt plaatsen. Lees meer...

Assortiment Bambam muziekdoos

In ons assortiment vind je verschillende muziekdozen terug zoals de Bambam snowglobes met verschillende leuke voorstellingen. Ook kan er gekozen worden voor een houten muziekdoosje met schattige eendjes erop die gaan dansen wanneer de muziek wordt afgespeeld. De muziekdoosjes vormen een leuke eye-catcher in de kinderkamer en zorgen direct voor een warme en gezellige sfeer. De muziekdoosjes van Bambam vormen ook een schitterend kraamcadeau dat zeker in de smaak zal vallen. De snowglobe met wiegje wordt bijvoorbeeld ook in een mooi doosje geleverd.

Bestellen Bambam muziekdoosje

Bestel ook zo’n schattig Bambam muziekdoosje als kraamcadeau of natuurlijk voor jouw eigen kindje. Indien de bestelling voor 20:00 uur wordt geplaatst dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Zodoende kan het al zijn dat jouw kleintje morgenavond al wegdroomt bij de deuntjes uit de muziekdoos. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis verzonden. Om de muziekjes en de effecten van de muziekdoosjes te beluisteren en te zien, kun je naar een van onze megastores komen. Daar staat tevens een team verkoopspecialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor een overzicht van de locaties van onze megastores verwijzen we je naar onze website. Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  BamBam Musical Swing

  De BamBam Musical Swing is een houten muziekschommel met vrolijk gekleurde diertjes. Als je aan het middelste diertje draait, krijg je een muziekje te horen. Bedoeld als decoratie.

  31,95

  25,56

 • Quick view

  Bambam Snowglobe

  Van de Bambam Snowglobe kan je kindje uren genieten en heerlijk rustig in slaap vallen. De snowglobe beschikt over prachtige muziek en is daarnaast een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  31,95

  23,96

 • Quick view

  BamBam Kroon Muziekdoosje

  Het BamBam Kroon Muziekdoosje kan gemakkelijk ergens aan worden bevestigd en speelt een vrolijk muziekje af wanneer er aan het koord getrokken wordt. Het muziekdoosje is gemakkelijk ergens aan te bevestigen.

  20,95

  11,18

 • Quick view

  Bambam Snowglobe Cradle

  Prachtige snowglobe met muziek van het merk Bambam voor je kind. Leuk als accessoire voor op de kamer van je kind.

  36,95

  29,56

4 Resultaten
Trustpilot