Voedingkussens

Een voedingskussen geeft je net dat beetje extra comfort waar je op zit te wachten. Het voedingskussen zorgt voor een perfecte ondersteuning tijdens de zwangerschap of het voeden van je kindje. Zo hebben jij en je kindje er beide profijt van.

Lees meer...

Tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap slaap je misschien wel minder lekker met een dikke buik. Een zwangerschapskussen kan jou helpen om een prettige slaaphouding te vinden. Ook is het fijn om een zwangerschapskussen te gebruiken wanneer je lekker op de bank wil zitten. Extra ondersteuning in je rug zorgt ervoor dat je net wat lekkerder zit.

Tijdens het voeden

Geef je je kind borst- of flesvoeding? Gebruik het kussen dan om zelf een ontspannen en comfortabele houding aan te nemen. Het geeft je net iets meer ondersteuning. Of gebruik je het kussen liever voor je baby? Dat kan ook. Leg in dit geval de baby tijdens het voeden op het kussen. Je kind ligt dan net iets fijner.

Kleuren en design

Een voedingskussen hoeft er zeker niet saai uit te zien. In ons assortiment vind je tal van kussens met prachtige, trendy figuurtjes en modieuze kleurtjes, bijvoorbeeld de Doomoo voedingskussens. Kies het exemplaar dat helemaal bij jou past!

Lees minder...
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Doomoo Softy Classic Light Grey

  Het voedingskussen Softy van het merk Doomoo is een comfortabel en veelzijdig kussen, zowel voor de baby als voor de ouders. Verder is het kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt het heerlijk zacht aan.
  50,-
 • Quick view

  Sebra Nightfall Voedingskussen Dreamy Rose

  Met het Sebra Nightfall Voedingskussen Dreamy Rose kan het lichaam van de ouder helemaal ontspannen. Het voedingskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ideaal om te gebruiken tijdens het voeden.
  80,-
 • Quick view

  Sebra Nightfall Voedingskussen Hazy Blue

  Met het Sebra Nightfall Voedingskussen Hazy Blue kan het lichaam van de ouder helemaal ontspannen. Het voedingskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ideaal om te gebruiken tijdens het voeden.
  80,-
 • Quick view

  Done by Deer Comfy Croco Kussen

  Dit Done by Deer Comfy Croco Kussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is voorzien van een fijne vulling die ervoor zorgt dat je heerlijk comfortabel ligt en geeft de optimale support in elke positie.

  129,95

  110,46

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Voedingskussen

  Het Done by Deer Elphee Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  89,95
 • Quick view

  Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki

  Het Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Misty Voedingskussen Pink

  Het Doomoo Buddy Misty Voedingskussen Pink biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Cloudy Voedingskussen Kaki

  Het Doomoo Softy Cloudy Voedingskussen Kaki is te gebruiken tijdens het slapen tijdens de zwangerschap of bij het voeden van je kindje. De hoes is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar in de wasmachine.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Misty Voedingskussen Pink

  Het Doomoo Softy Misty Voedingskussen Pink is te gebruiken tijdens het slapen tijdens de zwangerschap of bij het voeden van je kindje. De hoes is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar in de wasmachine.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Tetra Voedingskussen

  Het Doomoo Softy Tetra Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki

  De stijlvolle Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki is erg handig om extra bij het buddy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  28,50
 • Quick view

  Doomoo Cloudy Relax Hoes Kaki

  De Doomoo Cloudy Relax Hoes Kaki is een 2-in-1 hoes dat geschikt is om alle voedingskussens. Zo creëer je een handige relaxkussen of poef. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsgordel.
  28,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Voedingskussenhoes

  Met deze Cam Cam Copenhagen Dreamland Voedingskussenhoes geef je een trendy look aan je voedingskussen. De hoes zorgt er voor dat het kussen schoon blijft en is makkelijk te openen dankzij de ritssluiting.
  31,-
 • Quick view

  Baby's Only Sense Voedingskussen

  Het stijlvolle Baby's Only Sense Voedingskussen biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap en bij het voeden. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  69,95
 • Quick view

  Baby's Only Breeze Voedingskussen Urban Taupe

  Het Baby's Only Breeze Voedingskussen Urban Taupe biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap en bij het voeden. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  64,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Kapok Voedingskussen

  Met dit heerlijke Cam Cam Copenhagen Kapok Voedingskussen wordt je ondersteund tijdens het voeden van je kindje. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd exclusief voedingskussenhoes.
  53,-
 • Quick view

  Nuuroo Bobby Train Voedingskussen

  Het Nuuroo Bobby Train Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  42,-
 • Quick view

  Nuuroo Bobby Autumn Leaf Voedingskussen

  Het Nuuroo Bobby Autumn Leaf Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  42,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen

  Het stijlvolle Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  72,-

  67,90

 • Quick view

  Doomoo Buddy Tetra Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Doomoo Buddy Tetra Voedingskussenhoes is erg handig om extra bij het buddy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  28,50
 • Quick view

  Doomoo Comfy Big Tetra Voedingskussen

  Het stijlvolle Doomoo Comfy Big Tetra Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  49,-

  45,36

 • Quick view

  Doomoo Buddy Chine Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Chine Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Classic Voedingskussen Light Grey

  Het Doomoo Buddy Classic Voedingskussen Light Grey biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
 • Quick view

  Doomoo Softy Tetra Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Doomoo Softy Tetra Voedingskussenhoes is erg handig om extra bij het softy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  18,50
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot