34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Little Dutch Posterhanger

  De Little Dutch Posterhanger is ideaal voor wanneer je op een stijlvolle manier je poster wilt ophangen in de baby- of kinderkamer. De posterhanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Stapelaar Zeilboot

  De Little Dutch Sailors Bay Stapelaar Zeilboot bevordert de oog- en handcoördinatie van je kindje. Daarnaast kan je de zeilboot ook leuk als decoratie gebruiken op de baby- of kinderkamer van je kindje.
  19,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Speelwinkel

  Met de stijlvolle Cam Cam Copenhagen Speelwinkel kan je kindje zich urenlang vermaken. In het houten winkeltje komt de fantasie van je kindje tot leven en kan het allerlei producten uitstallen en verkopen.
  267,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Ovenwant / Pannenlap Fiori

  De Cam Cam Copenhagen Ovenwant / Pannenlap Fiori is een handige accessoire voor de kleine kok. Deze set is een leuke accessoire voor bij het Cam Cam Copenhagen speelkeukentje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Houtbewerkingsbank

  Met de Sebra Houtbewerkingsbank kan de kleine klusser wel vooruit. De werkbank beschikt over allerlei onderdelen en biedt de mogelijkheid om te timmeren, zagen en wat te bouwen. Te gebruiken vanaf 3 jaar.
  179,-
 • Quick view

  Vtech Schep & Leer IJscokar

  Met de Vtech Schep & Leer IJscokar kan je kindje uren spelen! Met behulp van de 6 bestelkaarten maakt je kindje kennis met verschillende cijfers, kleuren, smaakjes en dieren.

  70,-

  69,95

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Hamerspel

  De Kid's Concept NEO Houten Hamerspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het houten hamerspel zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  29,95

  22,25

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Ziekenhuis

  De Kid's Concept Aiden Ziekenhuis mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Je ontvangt bij het ziekenhuis een receptiebalie, een ziekenhuisbed, 2 patiënten, 2 brancards en een speelgoedhartmonitor.
  79,95
 • Quick view

  BiOBUDDi Kledingwinkel Bouwblokken

  De BiOBUDDi Kledingwinkel Bouwblokken draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Spelenderwijs maakt je kindje kennis met alles uit de winkel. De bouwset bestaat uit 13 blokken, 9 kaartjes en 6 kaarthouders.
  14,95
 • Quick view

  Kid's Concept Dokterskoffer Met Accessoires Mosterdgeel

  De Kid's Concept Dokterskoffer Met Accessoires Mosterdgeel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het stijlvolle dokterskoffertje beleeft je kindje eindeloos speelplezier. Geschikt vanaf 3 jaar.

  31,95

  27,16

 • Quick view

  Little Dutch Dokterstas

  De Little Dutch Dokterstas bevat 15 items om je kindje doktertje te laten spelen waardoor de zieke knuffels en poppen weer beter kunnen worden. De spullen in dit dokterstasje zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  26,95

  18,95

 • Quick view

  Flexa Houten Speelkeuken Red

  De Flexa Houten Speelkeuken Red is een kwalitatief meubel wat gemaakt is van verschillend hout. Het is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Bij de keuken kunnen verschillende sets aangeschaft worden.

  175,-

  148,75

 • Quick view

  Little Dutch Houten Kassa

  Met de Little Dutch Houten Kassa kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. De houten kassa heeft alle spulletjes die je kindje nodig heeft om een echte winkelier te zijn. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  18,95
 • Quick view

  Little Dutch Mini Keuken

  Met de Little Dutch Mini Keuken wordt je kindje een echte keukenprins of prinses. De keuken is voorzien van een kookplaat, wasbak en verschillende losse accessoires. De keuken is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  39,95
 • Quick view

  Kid's Concept Hub Werkbank

  Met de Kid's Concept Hub Werkbank kan de kleine klusser wel vooruit. Omdat de stijlvolle werkbank beschikt over allerlei onderdelen biedt het de mogelijkheid om te timmeren, zagen, monteren en te repareren.
  159,95
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Hamerbank

  Met de Dantoy Tiny BIO Hamerbank kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de hamerbank wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  36,-
 • Quick view

  Dantoy BIO Keuken Set

  Met deze Dantoy BIO Keuken Set kan je kindje zich uitstekend vermaken in de keuken. De set bestaat uit 12 onderdelen met stijlvolle kleuren. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Speelkeuken

  Met de Cam Cam Copenhagen Speelkeuken wordt je kindje een keukenprins of prinses. Het keukentje is voorzien van een kookplaat, wasbak, kraantje en oventje. Met dit keukentje kan je kindje zich urenlang vermaken!

  268,-

  267,-

 • Quick view

  Flexa Houten Kassa Met Speelgeld

  De Flexa Houten Kassa Met Speelgeld is voorzien van een leuk design. De kassa is gemaakt van massief eikenhout en wordt geleverd inclusief speelgeld. De houten Flexa kassa is voorzien van een leuk design.

  45,-

  40,50

 • Quick view

  Sebra Houten Keuken

  Met de stijlvolle Sebra Houten Keuken wordt je kindje een echte keukenprins of prinses. De keuken is voorzien van een kookplaat, wasbak, kraantje en oventje. De keuken wordt geleverd exclusief accessoires.
  249,-
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hamerbank Olive

  De Little Dutch Little Goose Hamerbank Olive is een leuk spel waarbij de staafjes met een hamer in de bank worden geslagen. Het spel is gemaakt van hout en wordt geleverd inclusief hamerbank, staafjes en hamertje.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Hamertje Tik

  Het Little Dutch Hamertje Tik is leuk voor je kindje om mee te spelen. Het spel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je kindje op een speelse manier verschillende vaardigheden ontwikkelt.
  17,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Houten Werkbank

  Met de Little Dutch Houten Werkbank kan je kindje net als papa klussen. Omdat de werkbank beschikt over verschillende onderdelen biedt het de mogelijkheid om te timmeren, zagen en te bouwen. Geschikt vanaf 3 jaar.
  119,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Hamerbank Blue

  De Little Dutch Ocean Hamerbank Blue is een leuk spel waarbij de staafjes met een hamer in de bank worden geslagen. Het spel is gemaakt van hout en wordt geleverd inclusief hamerbank, staafjes en hamertje.
  13,95
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot