128 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  11,89

 • Quick view

  BamBam Teether Transparant

  Deze bijtring van het merk Bambam verzacht het doorkomen van de eerste tandjes van je kind.

  6,95

  5,91

 • Quick view

  Sebra Bliss The Bird Activiteitenring

  De Sebra Bliss The Bird Activiteitenring draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De vrolijk gekleurde ring beschikt over verschillende figuurtjes en activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  19,-
 • Quick view

  Oli & Carol Spotty The Mushroom Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Spotty The Mushroom Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  10,95
 • Quick view

  Oli & Carol Spot The Mushroom Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Spot The Mushroom Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  16,90
 • Quick view

  Oli & Carol Valery The Raspberry Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Valery The Raspberry Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  16,90
 • Quick view

  Oli & Carol Jerry The Blueberry Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Jerry The Blueberry Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  16,90
 • Quick view

  Oli & Carol Aly The Almond Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Aly The Almond Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  16,90
 • Quick view

  Oli & Carol Paco The Peanut Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Paco The Peanut Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  16,90
 • Quick view

  Oli & Carol Nutty The Nut Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Nutty The Nut Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  16,90
 • Quick view

  Oli & Carol Patricio The Pistachio Bijtspeeltje

  Op dit schattige Oli & Carol Patricio The Pistachio Bijtspeeltje kan je kindje bijten om de pijn van doorkomende tandjes te verzachten. Het bijtspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij materiaal.
  16,90
 • Quick view

  Mushie Rainbow Bijtring

  Door op de stijlvolle Mushie Rainbow Bijtring te bijten wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes van je kindje. De bijtring in de vorm van een regenboog is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  11,50

  9,-

 • Quick view

  Liewood Gilbert Mr Bear Bijtring Almond Multi Mix

  Het Liewood Gilbert Mr Bear Bijtring Almond Multi Mix zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.
  20,70
 • Quick view

  Liewood Gilbert Lion Bijtring Golden Caramel Multi Mix

  Het Liewood Gilbert Lion Bijtring Golden Caramel Multi Mix zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.
  20,70
 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Car Met Bijtring Denim

  De Smallstuff Rammelaar Car Met Bijtring Denim zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het Smallstuf speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  21,95
 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Car Met Bijtring Yellow

  De Smallstuff Rammelaar Car Met Bijtring Yellow zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  21,95
 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Doll Met Bijtring Brown Sugar

  De Smallstuff Rammelaar Doll Met Bijtring Brown Sugar zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  21,95
 • Quick view

  Smallstuff Rammelaar Doll Met Bijtring Powder

  De Smallstuff Rammelaar Doll Met Bijtring Powder zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  21,95
 • Quick view

  BEZISA Wooden Basics Rammelaar

  De BEZISA Wooden Basics Rammelaar is ideaal als speeltje en bijtring voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,50
 • Quick view

  Sebra Wildlife Activiteitenkubus

  Met de Sebra Wildlife Activiteitenkubus wordt ontwikkeling van je kindje spelenderwijs gestimuleerd. De kubus is voorzien van verschillende activiteiten en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan voor je kindje.
  45,-
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Met Bijtring

  De Nijntje Rammelaar Met Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 4,79

 • Quick view

  Little Dutch Sleutelbos Bijtspeeltje

  Het stijlvolle Little Dutch Sleutelbos Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Mushie Bijtspeeltje Bal

  Door op de stijlvolle Mushie Bijtspeeltje Bal te bijten wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes. Daarnaast kan je kindje ook heerlijk spelen met de bal. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  12,-

  11,99

 • Quick view

  Little Indians Rib Bijtring

  De Little Indians Rib Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  16,95
128 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot