135 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  11,99

 • Quick view

  BamBam Teether Transparant

  Deze bijtring van het merk Bambam verzacht het doorkomen van de eerste tandjes van je kind.

  6,95

  4,95

 • Quick view

  Trixie Mr. Monkey Rubber Bijtspeeltje

  Het schattige Trixie Mr. Monkey Rubber Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal en ook te gebruiken als badspeeltje.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Bunny Bijtring Nougat

  De Jollein Bunny Bijtring Nougat zal het tandvlees verzachten bij doorkomende tandjes wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van 100% rubber en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Jollein Bunny Ears Bijtring

  De Jollein Bunny Ears Bijtring zal het tandvlees verzachten bij doorkomende tandjes wanneer je kindje er op bijt en kauwt. De bijtring is gemaakt van 100% rubber en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  8,95

  7,99

 • Quick view

  Chicco Frog Bijtring

  De Chicco Frog Bijtring zal het tandvlees verzachten bij doorkomende tandjes wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  6,99

  5,99

 • Quick view

  House Of Jamie Bow Bijtring Terra Blush Blossom

  De House Of Jamie Bow Bijtring Terra Blush Blossom zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  15,-

  7,50

 • Quick view

  House Of Jamie Bijtring Vintage Blue

  De House Of Jamie Bijtring Vintage Blue zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en / of kauwt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  15,-

  7,50

 • Quick view

  House Of Jamie Bijtring Terra Blush Blossom

  De House Of Jamie Bijtring Terra Blush Blossom zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en / of kauwt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  15,-

  7,50

 • Quick view

  House Of Jamie Bijtring Oatmeal

  De House Of Jamie Bijtring Oatmeal zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en / of kauwt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  15,-

  7,50

 • Quick view

  House Of Jamie Bijtring Terra Blush

  De House Of Jamie Bijtring Terra Blush zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en / of kauwt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  15,-

  7,50

 • Quick view

  House Of Jamie Rabbit Bijtring Terra Blush Blossom

  De House Of Jamie Rabbit Bijtring Terra Blush Blossom zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  15,-

  7,50

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Friends Activiteitenring

  De Cam Cam Copenhagen Forest Friends Activiteitenring draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De vrolijk gekleurde ring beschikt over verschillende texturen en activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  29,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flower Friends Activiteitenring

  De Cam Cam Copenhagen Flower Friends Activiteitenring draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De vrolijk gekleurde ring beschikt over verschillende texturen en activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  29,-
 • Quick view

  Hevea Star Speelbal

  Door met de stijlvolle Hevea Star Speelbal te spelen, wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. De bal kan ook als bijtspeeltje worden gebruikt, hierdoor wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes.
  18,-
 • Quick view

  Difrax Combi Koelbijtring Krul

  Deze Difrax Combi Koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De ring is gemaakt van siliconen en bestaat uit een hard en een watergevuld gedeelte. Te gebruiken vanaf 3 maanden.

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Little Dutch Sleutelbos Bijtspeeltje

  Het stijlvolle Little Dutch Sleutelbos Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Mushie Koala Bijtring Grey

  Door op de stijlvolle Mushie Koala Bijtring Grey te bijten wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes. De bijtring in de vorm van een koala is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  9,30
 • Quick view

  Mushie Elephant Bijtring Cloud

  Door op de stijlvolle Mushie Elephant Bijtring Cloud te bijten wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes. De bijtring in de vorm van een olifant is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  9,30
 • Quick view

  Mushie Bunny Bijtring Sage

  Door op de stijlvolle Mushie Bunny Bijtring Sage te bijten wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes. De bijtring in de vorm van een konijn is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  9,30
 • Quick view

  Nijntje 3 Fases Bijtring

  Dit Nijntje 3 Fases Bijtring geeft je kindje verzachting aan het tandvlees bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  6,99
 • Quick view

  Mushie Bijtspeeltje Bal

  Door op de stijlvolle Mushie Bijtspeeltje Bal te bijten wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes. Daarnaast kan je kindje ook heerlijk spelen met de bal. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 12,-

  Special Price 11,99

 • Quick view

  Little Indians Rib Bijtring

  De Little Indians Rib Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  16,95
 • Quick view

  Matchstick Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het handige speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  14,99
135 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot