Bambam bijtring

Bambam is een Nederlands merk dat al 20 jaar lang trends combineert met een klassieke stijl. Het merk is ook internationaal actief. Mode en stijl vormen de grondgedachte van het merk Bambam. Het is merk richt zich op ouders met een persoonlijke en eigentijdse levensstijl. Comfort, luxe afwerkingen en kwalitatief hoogwaardig materiaal liggen ten grondslag aan elk product. Een van de klassiekers van dit merk is de bijtring. Bambam bijtringen zijn doorzichtig zodat het gezicht van je baby niet wordt verstopt achter een stuk ondoorzichtig plastic. Je vindt de collectie van dit A-merk natuurlijk terug in het assortiment van Babypark. Lees meer...

Assortiment Bambam bijtringen

Wanneer tandjes door komen kan dat pijnlijk zijn en een bijtring helpt die pijn te verlichten. Je kunt de bijtringen ook koelen zodat het op een koude bijtring bijt wat goed is voor de tandjes. De bijtringen zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal wat het veilig maakt om op te bijten. We hebben een bijtring in de vorm van een kroontje; het logo van het merk Bambam. We hebben deze bijtring van Bambam ook als een luxe gift box beschikbaar wat het een ideaal kraamcadeau vormt. In de giftbox zit ook de Bambam swaddle; een hydrofiele doek waar ook het kroontjes-logo van Bambam op terug is te zien.

Bambam bijtring bestellen

Bestellen van een bijtring van Bambam is eenvoudig te doen via onze website en het wordt snel geleverd. Bestel je voor 20:00 uur dan worden ze dezelfde werkdag nog verzonden. Dus zelfs als je wat laat bent met het vinden van een kraamcadeau kun je de giftbox nog snel in huis halen. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verstuurd dus wanneer je meerdere artikelen bestelt, bespaar je zo op de verzendkosten. Sowieso zijn al onze artikelen gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Je kunt ook even langsgaan bij een van onze megastores. We hebben verschillende megastores verspreid over Nederland. Je vindt de adresgegevens terug op onze website. Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  BamBam Teether Transparant

  Deze bijtring van het merk Bambam verzacht het doorkomen van de eerste tandjes van je kind.

  5,95

  4,95

 • Quick view

  BamBam Silicone Ball

  De BamBam Silicone Ball is een leuk speeltje voor de kleine babyhandjes. Het speeltje is leuk voor in de box of om mee te rollen op de grond. Goed voor de fijne motoriek en gemaakt van BPA- vrij materiaal.
  9,95
 • Quick view

  BamBam Wooden Giraffe Bijtring

  Deze BamBam Wooden Giraffe Bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.

  16,95

  12,95

 • Quick view

  BamBam Crown Bijtring

  Deze Bambam bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. Gemaakt van siliconen en heeft de vorm van een kroon.
  5,95
 • Quick view

  BamBam Wooden Lion Bijtring

  Deze BamBam Wooden Lion Bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.

  16,95

  12,95

 • Quick view

  BamBam Wooden Bijtring Grey

  Deze Bambam bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.
  7,95
6 Resultaten