Kauwketting

Wanneer je kindje veel kwijlt, moeilijker eet en drinkt, gezwollen tandvlees heeft, huilerig is over de wangen wrijft; dan kunnen dat allemaal indicaties zijn van doorkomende tandjes en kan een kauwketting voor je kind uitkomst bieden. Tussen de 4-7 maanden beginnen bij de meeste kinderen de eerste tandjes door te komen. Rond de 4 maanden kunnen kinderen vaak ook iets vastgrijpen. Vanaf die leeftijd kan een kauwketting je kind effectief helpen om de pijn te verlichten doordat ze zelf de ketting vast kunnen houden om erop te bijten wanneer ze tegendruk willen bieden aan de tandjes. De meeste kauwkettingen zijn gemaakt van siliconen. Door dit stevige materiaal gaat een bijtspeeltje niet snel kapot. Let op dat een bijtring vrij is van BPA want deze chemische stof is schadelijk voor je baby. Bij Babypark hebben we verschillende kauwkettingen voor je kind beschikbaar. Door onze laagsteprijsgarantie bestel je de kauwketting altijd tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment kauwkettingen

Bij Babypark hebben we o.a. een kauwketting van Chewies & More dat van siliconen is gemaakt en vrij is van BPA en andere schadelijke stoffen. De ketting is beschikbaar in verschillende kleuren en biedt tegendruk voor de doorkomende tandjes zodat de pijn wordt verlicht. Zorg er voor dat je de kauwketting voor je kind regelmatig schoonmaakt aangezien hij/zij het dus vaak in de mond stopt. Naast kauwkettingen hebben we ook verschillende andere bijtspeeltjes voor je kindje.

Online bestellen kauwketting voor je kind

Je kunt alle opties op het gebied van bijtspeeltjes met eigen ogen komen bekijken in een van onze megastores of bestel direct via onze webshop. Wanneer je voor 20 euro of meer bestelt via Babypark dan is de verzending gratis. We verzenden nog dezelfde werkdag wanneer je de bestelling voor 20:00 uur plaatst.

Lees minder...
92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Matchstick Monkey Bijtring Dinky De Dino

  Deze Matchstick Monkey Bijtring Dinky De Dino geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Done By Deer Friends Bijtring Mustard / Powder 2 Stuks

  De Done By Deer Friends Bijtring Mustard / Powder 2 Stuks zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Matchstick Monkey Starter Set

  Deze stijlvolle Matchstick Monkey Starter Set geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. De speeltjes kunnen ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Matchstick Monkey Bijtring Fudge De Fox

  Deze Matchstick Monkey Bijtring Fudge De Fox geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flower Bijtspeeltje

  Het stijlvolle Cam Cam Copenhagen Flower Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,95

  8,76

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Mix Bijtring

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Mix Bijtring zal het gevoelige tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  14,95

  8,76

 • Quick view

  Matchstick Monkey Bijtring Shreddy De Shark

  Deze Matchstick Monkey Bijtring Shreddy De Shark geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Done By Deer Friends Bijtring Green / Blue 2 Stuks

  De Done By Deer Friends Bijtring Green / Blue 2 Stuks zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Nijntje 3 Fases Bijtring

  Dit Nijntje 3 Fases Bijtring geeft je kindje verzachting aan het tandvlees bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 4,19

 • Quick view

  BamBam Silicone Ball

  De BamBam Silicone Ball is een leuk speeltje voor de kleine babyhandjes. Het speeltje is leuk voor in de box of om mee te rollen op de grond. Goed voor de fijne motoriek en gemaakt van BPA- vrij materiaal.
 • Quick view

  Nijntje Bijtspeeltje Met Rammelaar

  Het Nijntje Bijtspeeltje Met Rammelaar geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
 • Quick view

  Little Indians Bunny Leopard Bijtring

  De Little Indians Bunny Leopard Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  16,95

  13,56

 • Quick view

  Little Indians Bijtring Corduroy Green

  De Little Indians Bijtring Corduroy Green zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  16,95

  13,56

 • Quick view

  Chewies & More Basic Ringrammelaar

  De Chewies & More Basic Ringrammelaar zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
 • Quick view

  Laessig Naturel Rubber Bijtring Butterfly

  De Laessig Naturel Rubber Bijtring Butterfly zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  19,95

  13,99

 • Quick view

  Munchkin Twisty Bijtring

  De Munchkin Twisty bijtring is leuk om mee te spelen en verzacht het tandvlees van je kindje. Bevat vier verschillende texturen en diverse kleuren.

  10,95

  8,76

 • Quick view

  BamBam Crown Bijtring

  Deze Bambam bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. Gemaakt van siliconen en heeft de vorm van een kroon.

  5,95

  4,76

 • Quick view

  Laessig Natural Rubber Bijtring Strawberry

  De Laessig Natural Rubber Bijtring Strawberry zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Little Indians Small Stripe Bijtring

  De Little Indians Small Stripe Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  16,95

  13,56

 • Quick view

  Laessig Natural Rubber Bijtring Hedgehog

  De Laessig Natural Rubber Bijtring Hedgehog zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bijtring

  De Laessig Garden Explorer Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Breton

  De House of Jamie Bow Bijtring Breton zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,-

  9,60

 • Quick view

  House Of Jamie Stars Bijtring Breton

  De House Of Jamie Stars Bijtring Breton zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,-

  9,60

 • Quick view

  House of Jamie Stars Bijtring

  De House of Jamie Stars Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot