Grote babywinkel in Kesteren
met ruim 10.000 m² aan babyspullen

Bij Babypark Kesteren vind je alle babyspullen die je nodig hebt voor jouw baby en kun je uitgebreid inspiratie opdoen. Babypark Kesteren biedt je een ruim assortiment met exclusieve babykamers en vele kinderwagens en autostoelen. Ook voor kinderkamers en tienerkamers ben je hier aan het juiste adres. In de moderne babywinkel hangt een fijne sfeer waarin onze klantvriendelijke productspecialisten graag antwoord geven op jouw vragen. Shop je graag op afspraak? Maak dan een afspraak voor Personal Shopping.

Corona update

Adresgegevens

Babypark Kesteren

Batterijenweg 19

4041 DA Kesteren

Telefoon: +31 488 48 88 88

Laadpaal voor elektrische auto's aanwezig.

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

10:00-17:30

10:00-17:30

10:00-17:30

10:00-17:30

10:00-21:00

10:00-17:00

Gesloten

Corona update: winkels geopend

Onze Megastores zijn geopend en zonder afspraak

te bezoeken. Wil je toch graag een Personal

Shopping afspraak maken? Plan hier je afspraak!

Ook zijn onze restaurants weer geopend,

hiervoor is wel een geldig coronatoegangsbewijs

nodig. Voor overige vragen bekijk hier

onze contactmogelijkheden.

Bij Babypark Kesteren is voldoende gratis parkeergelegenheid, ook is er een laadpaal aanwezig. Honden zijn vanuit hygiënisch oogpunt verboden. Voor hulphonden of zeer kleine honden kan in overleg een uitzondering worden gemaakt. In de winkel is een rolstoel aanwezig. Op werkdagen kan de rolstoel gereserveerd worden, neem hiervoor via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op. Babypark Kesteren is voorzien van een kinderspeelplaats, airco, een restaurant en een koffiecorner. We ontmoeten je graag in onze ruime megastore!

11 Babypark Megastores

Onze 10 megastores vind je verspreid door Nederland, de 11e is in Bochum, Duitsland. Ook in onze winkels helpen we je graag met uitgebreid advies. Onze productspecialisten staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. De Babypark Megastores zijn allemaal ruim en modern ingericht. Dat is prettig winkelen! Plan vandaag nog je bezoek aan één van onze Babypark Megastores. Klik op de button en plan jouw afspraak in.

We ontmoeten je graag in één van onze ruime megastores! Shoppen in een Babypark megastore is een echte beleving. Maak kennis met grote en kleine merken, voel de zachtste materialen en doe inspiratie op voor de allermooiste kinderkamers. Bij Babypark krijg je de gelegenheid om kinderwagens te testen op een parcours met diverse ondergronden. Op zoek naar een autostoel of kinderstoel? Neem je kindje dan mee naar de winkel zodat hij of zij kan komen proefzitten. Onze productspecialisten helpen je graag met een uitgebreid, vrijblijvend advies. Graag tot ziens bij Babypark!

Trustpilot