Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Co-sleepers

 

Dankzij een co-sleeper kun je op een veilige manier samen met je kindje slapen. Bij een co-sleeper lijkt het alsof je met je kindje in hetzelfde bed ligt, terwijl dit niet het geval is. Een co-sleeper kun je vaak aan je bed vastmaken en op dezelfde hoogte zetten als je eigen bed. Veel co-sleepers zijn dan ook in hoogte verstelbaar. Vaak is een co-sleeper gedeeltelijk gemaakt van stof, bijvoorbeeld mesh-materiaal. Dit zorgt ervoor dat delen van het bedje afneembaar zijn en uitwasbaar in de wasmachine.

 

Lees meer...

Een Chicco co-sleeper

Een bekend merk van co-sleepers is Chicco. Een Chicco co-sleeper kan vaak niet alleen als co-sleeper, maar ook zelfstandig gebruikt worden. Gebruik je een Chicco co-sleeper als co-sleeper, dan kun je een zijwand van het bedje losmaken. Gebruik je het bedje zelfstandig, dan plaats je de zijwand weer terug. Sommige Chicco co-sleepers hebben wieltjes, waardoor je deze bedjes ook heel gemakkelijk naar een andere ruimte kunt rijden. De Chicco Next To Me Wieg heeft een matrasje dat half-hellend vastgemaakt kan worden. Deze stand kan de vertering van je kindje bevorderen. Ook is het goed om je kindje beter te laten ademen. Wij verkopen ook co-sleepers van andere merken. Deze vind je allemaal terug op deze pagina. Het zijn stuk voor stuk hele handig en kwalitatief goede co-sleepers.

Co-sleepers met uitbreidingsset

Sommige van onze co-sleepers zijn aan te vullen met een uitbreidingsset. Dankzij dit uitbreidingsset bouw je de co-sleeper om tot een ledikantje waarin je kindje nog heel lang kan slapen. Met uitbreidingsset is de co-sleeper vaak te gebruiken tot je kindje een jaar of 2 oud is. Bestel vandaag nog een handige en comfortabele co-sleeper online via onze webshop en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie. Maak ook gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  SnuzPod 4 Co-sleeper

  Met de SnuzPod 4 Co-sleeper kan je je kindje voeden en knuffelen vanuit bed! De vensters zijn gemaakt van ademend mesh en zijn te open met een rits. De co-sleeper wordt geleverd inclusief een ademend 3D matras.

  Normale prijs: 245,-

  Special Price 195,-

 • Quick view

  Joie Roomie Glide Co-Sleeper

  Dankzij de Joie Roomie Glide Co-Sleeper kan je je kindje veilig naast je laten slapen. De co-sleeper is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 9 kg en kan in 11 verschillende standen worden versteld.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 259,99

 •  
  Tijdelijk extra korting
  op Stokke Tripp Trapp!
 • Quick view

  Joie Roomie Co-Sleeper

  Dankzij de Joie Roomie Co-Sleeper kan je je kindje veilig naast je laten slapen. De co-sleeper is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 9 kg en kan in 11 verschillende standen worden versteld.

  Normale prijs: 239,-

  Special Price 209,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Iora Co-sleeper

  Met de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper slaapt je kindje nu wel heel dicht bij jou. De co-sleeper is in 5 verschillende hoogten verstelbaar en geschikt voor elk ledikant. De Co-sleeper is ook als vrijstaande wieg te gebruiken.

  229,-

  164,90

 • Quick view

  Joie Roomie Go Co-Sleeper

  Dankzij de Joie Roomie Go Co-Sleeper kun je je kindje dicht bij je laten slapen zonder dat je het bed deelt. Al vanaf de geboorte van je kindje kun je de Co-sleeper gebruiken die is uitgerust met een matras.
  259,99
 • Quick view

  Bamboom Muggennet Voor Co Sleeper

  Het Bamboom Muggennet Voor Co Sleeper is een perfecte toevoeging voor de Bamboom Co Sleeper. Dankzij het muggennet wordt je kindje beschermt tegen muggen en allerlei andere insecten. Praktisch in gebruik.
  13,95
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Sempreconte Co-sleeper Wood / Dark Grey

  Met de Cam il Mondo del Bambino Sempreconte Co-sleeper Wood / Dark Grey slaapt je kindje heel dicht bij jou. De co-sleeper is in hoogte verstelbaar en geschikt voor elk ledikant. Ook als losstaande wieg te gebruiken
  219,-
 • Quick view

  Chicco Next2Me Forever Co-sleeper

  Met deze Chicco Next2Me Forever Co-sleeper is je kindje altijd dicht bij jou, dat geeft een veilig en comfortabel gevoel. De 3-in-1 Next2Me is te gebruiken als Co-sleeper, wiegje en kinderbedje en wordt geleverd met matras.

  359,99

  338,99

 • Quick view

  Qute Q-Snooze Wieg Forest Green / Zwart Frame

  Deze stijlvolle Qute Q-Snooze Wieg Forest Green / Zwart Frame zorgt er voor dat je kindje heerlijk en comfortabel kan slapen! De wieg voldoet aan de veiligheidsnorm en kan vanaf de geboorte worden gebruikt.

  169,-

  139,-

 • Quick view

  Qute Q-Snooze Wieg Scandinavian Grey / Hout Look Frame

  Deze stijlvolle Qute Q-Snooze Wieg Scandinavian Grey / Hout Look zorgt er voor dat je kindje heerlijk en comfortabel kan slapen! De wieg voldoet aan de veiligheidsnorm en kan vanaf de geboorte worden gebruikt.

  189,-

  149,-

 • Quick view

  Chicco Next2Me Magic Co-sleeper

  Met de Chicco Next2Me Magic Co-sleeper is je kindje altijd dicht bij jou, dat geeft een veilig en comfortabel gevoel. Het wiegje bevestig je eenvoudig aan de zijkant van je eigen bed en is voorzien van wieltjes.

  249,-

  228,99

 • Quick view

  Shnuggle Air Pack Co-sleeper

  De Shnuggle Air Pack Co-sleeper is een handige wieg waardoor je je baby vlakbij hebt. Met dit pakket kan je even vooruit. Het biedt namelijk de wieg, matras en een uitbreidingsset om te kunnen ombouwen naar een ledikant.

  Normale prijs: 559,-

  Special Price 379,-

 • Quick view

  Chicco Next2Me Pop-Up Co-sleeper

  Met de stijlvolle Chicco Next2Me Pop-Up Co-sleeper is je kindje altijd dicht bij jou, dat geeft een veilig gevoel. Het wiegje bevestig je eenvoudig aan de zijkant van je eigen bed en is voorzien van wieltjes.

  229,99

  219,-

13 Resultaten
Trustpilot