Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Co-sleeper

Met een co-sleeper kun je op een veilige manier naast je baby slapen. Zo slaap je dicht bij je kindje, zonder dat jullie je in hetzelfde bed bevinden. Omdat een co-sleeper in hoogte verstelbaar is, bevestig je deze gemakkelijk aan het ouderlijk bed. Zo’n aanschuifbedje heeft, naast de verstelbaarheid, verschillende voordelen. Zo kun je door het hebben van een co-sleeper sneller reageren op de behoeften van je baby en is het mogelijk om borstvoeding te geven zonder uit bed te hoeven. Dit kan doordat de zijkant van het aanschuifbedje losgemaakt kan worden. Ook is samen slapen bevorderlijk voor het slaappatroon van je baby en kan het de ouder-kind binding versterken. Doordat een co-sleeper vaak in hoogte en afstand verstelbaar is, is er altijd een model dat voor jouw situatie geschikt is.

Lees meer...

Co-sleeper en wieg in één

Een co-sleeper is een flexibel bed en kun je van aanschuifbedje ombouwen tot een zelfstandige wieg. Doordat je de zijkant van de co-sleeper open en dicht kan klappen, tover je deze eenvoudig om. Hierdoor heb je een wieg aan je bed én kun je op een veilige manier naast je baby slapen. De co-sleeper is ontworpen om deel uit te maken van het ouderlijk bed en komt dan ook met een simpel bevestigingssysteem. Een groot voordeel van een co-sleeper, in tegenstelling tot een standaard wieg, is dat deze in hoogte verstelbaar is. Hierdoor kun je het wiegje altijd aan je bed aansluiten, ook wanneer je de co-sleeper naar een andere kamer verplaatst.

De afmetingen van een co-sleeper

De afmetingen van een co-sleeper kunnen enorm verschillen. Het bereik in hoogte kan per merk en model verschillen. De afmetingen van de co-sleeper hebben invloed op het maximale gewicht en de leeftijdsgrens voor het gebruik. Het matras van de co-sleeper kun je schuin zetten om zo een groot voordeel te creëren. Het bevordert namelijk de vertering en ademhaling van je baby. We bieden ook co-sleepers die je eenvoudig kunt inklappen. Deze co-sleepers zijn licht en compact, waardoor je ze nog makkelijker kan inklappen en overal mee naartoe kunt nemen. Let daarom bij het aanschaffen van een aanschuifbedje goed op de afmetingen en specificaties om zo een co-sleeper te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Co-sleeper kopen bij Babypark

Ben je van plan een co-sleeper te kopen? Bij Babypark hebben we veel verschillende co-sleepers. Of je nu een inklapbaar model wil om het aanschuifbedje makkelijk te verplaatsen of deze aan de hand van wieltjes naar een andere kamer wilt verplaatsen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je vragen over het kopen van een co-sleeper? Neem contact met ons op en wij proberen ze zo snel mogelijk te beantwoorden. Wil je de verschillende modellen liever in levende lijve vergelijken? Kom langs bij een Babypark bij jou in de buurt en wij helpen je met het vinden van de perfecte co-sleeper.

Lees minder...

Filters

Inklapbaar
Prijs
Filteren

13 producten

Populariteit
 • SnuzPod 4 Co-sleeper
  245,- Adviesprijs 0,-
 • Joie Roomie Glide Co-Sleeper
  259,99 Adviesprijs 0,-
 • Joie Roomie Co-Sleeper
  159,95 Adviesprijs 0,-
 • Chicco Next2Me Forever Co-sleeper
  349,- Adviesprijs 0,-
 • SnuzPod 4 The Natural Edit Co-sleeper
  269,- Adviesprijs 0,-
 • Chicco Next2Me Magic Evo Co-Sleeper
  219,- Adviesprijs 0,-
 • Joie Roomie Go Co-Sleeper
  201,89 Adviesprijs 0,-
 • Chicco Next2Me Pop-Up Co-sleeper
  199,99 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Bamboom Babynest Co-sleeper
  109,95 Adviesprijs 0,-
 • Topmark Cozee Co-sleeper
  259,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Shnuggle Air Pack Co-sleeper
  499,- Adviesprijs 0,-
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader