Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Joie wiegen

Ben jij op zoek naar een comfortabele wieg voor jouw newborn? Neem dan een kijkje bij de wiegen van Joie. Deze co-sleepers zijn wiegjes die je op een veilige manier tegen je eigen bed aan kunt schuiven. Hierdoor is je kindje heel dicht bij jou. De Joie wiegen kunnen op verschilende manieren gebruikt worden. Naast co-sleeper kun je de wieg ook als losstaande wieg gebruiken. Dankzij de wieltjes rol je de Joie wieg eenvoudig naar de ruimte waar je het bedje graag wilt hebben.

Lees meer...

Wieg in neutrale kleuren

De Joie wiegen zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren. Behalve verschillende kleuren zijn er ook verschillende modellen verkrijgbaar. In de uitgebreide productinformatie lees je meer over de verschillen. Bij de meeste wiegen is ook een handig filmpje te vinden waardoor je eenvoudig ziet welke mogelijkheden een Joie wieg biedt. Een wieg is altijd direct geschikt vanaf de geboorte. Afhankelijk van de lengte en het gewicht van je kindje kun je een wieg ongeveer 6 maanden gebruiken. Zodra je kindje zelf overeind kan zitten is het niet meer veilig om de Joie wieg te gebruiken.

Joie wieg online bestellen

De Joie wiegen zijn zowel online als in onze winkels te bestellen. Niet in iedere winkel staat een Joie wieg in de showroom. Wil je de wieg graag in het echt bekijken? Dan kun je ons een berichtje sturen via WhatsApp (0488 488 888). Dan kijken wij even ons actuele aanbod voor je na en weet je zeker dat je niet voor niets komt. De Joie wiegen zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 20 uur? Dan heb je de Joie wieg of co-sleeper van jouw voorkeur de volgende dag al in huis. Bovendien is de verzending gratis. Dat is prettig shoppen!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Joie Roomie Glide Co-Sleeper

  Dankzij de Joie Roomie Glide Co-Sleeper kan je je kindje veilig naast je laten slapen. De co-sleeper is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 9 kg en kan in 11 verschillende standen worden versteld.
  285,-
 • Quick view

  Joie Roomie Co-Sleeper

  Dankzij de Joie Roomie Co-Sleeper kan je je kindje veilig naast je laten slapen. De co-sleeper is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 9 kg en kan in 11 verschillende standen worden versteld.
  239,-
 •  
  Tijdelijk extra korting
  op Stokke Tripp Trapp!
2 Resultaten
Trustpilot