Snuz, Snuz wiegje, Snuzpod 3

Shnuggle wieg

 

Weinig wiegen zijn zo uniek als die van Shnuggle. Het design is klassiek, maar de materialen zijn modern. Je kindje ligt heerlijk geborgen en geniet van een groot comfort. De meeste Shnuggle wiegen zijn vrij groot, zodat je kindje er niet snel uitgroeit.

Lees meer...

 

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Dankzij de ventilatiegaten komt er voldoende frisse lucht de wieg binnen. Meestal kun je de bekleding verwijderen en uitwassen in de wasmachine. Andere handige kenmerken van de Shnuggle wiegen zijn de draaghengsels en het lichte gewicht. De gedetailleerde eigenschappen van elke wieg lees je in de productbeschrijving.

 

Met gevoel voor stijl

De Shnuggle wiegen vallen op vanwege de smaakvolle designs. Dankzij de unieke ontwerpen won Shnuggle meerdere prijzen, waaronder de Mother & Baby award, de Silver Award en de Made by Mummy & Dad Bounty Award. Een Shnuggle wieg is een echte aanrader!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Shnuggle Wieg

  Je kindje zal heerlijk slapen in de Shnuggle Wieg. De draagwieg is gemakkelijk te verplaatsen en wordt geleverd inclusief bekleding en matras. De wieg is gemaakt van stevig materiaal en is eenvoudig schoon te maken.

  115,-

  99,-

 • Quick view

  Shnuggle Air Pack Co-sleeper

  De Shnuggle Air Pack Co-sleeper is een handige wieg waardoor je je baby vlakbij hebt. Met dit pakket kan je even vooruit. Het biedt namelijk de wieg, matras en een uitbreidingsset om te kunnen ombouwen naar een ledikant.
  489,-
 • Quick view

  Shnuggle Air Co-sleeper

  De Shnuggle Air Co-sleeper is een handige wieg waardoor je je baby vlakbij hebt Het beschikt over mesh-materiaal waardoor het luchtdoorlatend is. Aan de zijkant eenvoudig open en dicht te doen.
  289,-
 • Quick view

  Shnuggle Standaard Inklapbaar White

  De Shnuggle Standaard Inklapbaar is perfect te combineren met de Shnuggle Wieg. Gebruik je de standaard (tijdelijk) niet? Dan kun je hem eenvoudig inklappen. Dat bespaart weer ruimte!
  49,-
 • Quick view

  Shnuggle Standaard Curve Wit

  De Shnuggle Standaard Curve is zowel als stevige standaard en als handig schommelframe te gebruiken. De standaard is eenvoudig in te klappen. De perfecte accessoire voor jouw Shnuggle wieg!
  55,-
5 Resultaten