Dekbed wieg

Net als voor het ledikant kun je bij Babypark ook prima slagen voor een wieg dekbed. Ook het wieg dekbed hebben we in vele varianten beschikbaar zodat er altijd eentje is die naadloos past bij de rest van de kinderkamer. Door de fraaie prints zijn sommige dekbedden voor de wieg ook prima als decoratiestuk te gebruiken door het bijvoorbeeld over de bank of voeteneind te gebruiken. Bestel jouw dekbed voor de wieg eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Dekbed wieg assortiment

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Meyco Feathers Wiegdeken Jade van 100% katoen waardoor het lekker ademend is en vocht absorberend. Het dekbed voor de wieg kan ook worden gebruikt in de kinderwagen of in het autostoeltje. Het dekentje is dubbelzijdig en kan dus aan beide kanten worden gebruikt. Aan beide kantje is een leuk verenprintje te vinden. De TOG-waarde (Thermal Overall Grade) geeft aan in welke mate het materiaal de warmte vasthoudt. Welke TOG-waarde het beste werkt hangt ook af van de lichaamstemperatuur van jouw kindje en de omgevingstemperatuur. Een TOG-waarde van 3.5 is bijzonder warm (max is 4) zodat dubbelslaan alleen voor de winter is geschikt.

Dekbedden wieg bestellen

Bestel jouw dekbed wieg nog voor 20:00 uur zodat het vandaag nog verzonden kan worden, mits op voorraad uiteraard. Bestel je voor 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Je kunt voor een wieg dekbed natuurlijk ook altijd even langskomen bij een van onze 10 megastores. Je vindt de openingstijden op onze website.

Lees minder...
117 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Vellux Dubbele Deken Soft Grey

  De Vellux Dubbele Deken Soft Grey is de meest geteste en gecontroleerde deken binnen Europa. De dubbele deken bestaat uit een dun en een dik exemplaar.
  54,95
 • Quick view

  Vellux Enkele Deken Soft Grey

  Onder de Vellux Enkele Deken Soft Grey slaapt je kindje veilig. De deken heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid en goede vochtregulatie waardoor warmtestuwing voorkomen wordt.
  19,95
 • Quick view

  Meyco Fine Lines Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Meyco Fine Lines Wiegdeken 75 x 100 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  16,95
 • Quick view

  Done By Deer Quilt Contour Ledikantdeken Grey 120 x 150 cm

  De Done By Deer Quilt Contour Ledikantdeken Grey 120 x 150 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  44,95
 • Quick view

  Done By Deer Quilt Contour Wiegdeken Grey 80 x 100 cm

  De Done By Deer Quilt Contour Wiegdeken Grey 80 x 100 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De wiegdeken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  34,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Wiegdeken

  Met deze Baby's Only Classic Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  54,95
 • Quick view

  Kidsmill Knitted Wiegdeken 75 x 90 cm

  Met deze Kidsmill Knitted wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.

  69,-

  59,95

 • Quick view

  Koeka Antwerp Wiegdeken Wafel / Flanel

  Met de Koeka Antwerp Wiegdeken Wafel / Flanel zal je kindje veilig en comfortabel kunnen slapen. De zachte wiegdeken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  37,45
 • Quick view

  Baby's Only Classic Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Classic Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Flavor Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder de Baby's Only Sparkle Flavor Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  54,95
 • Quick view

  Koeka Oslo Wiegdeken Wafel / Teddy

  Met de Koeka Oslo Wiegdeken Wafel / Teddy zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  49,95
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Wiegdeken 75 x 100 cm

  Met deze Jollein Basic Knit Wiegdeken 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook als decoratie worden gebruikt.
  27,50
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Sparkle Teddy Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder deze Baby's Only Sparkle Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  54,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Pure

  De Little Dutch Pure & Soft Wiegdeken Pure is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  44,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Flavor

  Met deze Baby's Only wiegdeken Flavor zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  54,95
 • Quick view

  Jollein Wiegdeken Basic Knit 75 x 100 cm

  Onder deze Jollein wiegdeken kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. Gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken.
  27,50
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Wiegdeken 70 x 95 cm

  Onder deze Baby's Only Kabel Wiegdeken 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  37,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Sun 70 x 95 cm

  Met deze Baby's Only wiegdeken Sun zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De wiegdeken is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  59,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Wiegdeken Teddy 75 x 100 cm

  Onder deze Jollein Confetti Knit Wiegdeken Teddy 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Wiegdeken

  Met de Koeka Vigo Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Wiegdeken Uni Sun 70 x 95 cm

  Onder deze Baby's Only wiegdeken Uni Sun zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De deken is gemaakt van zachte materialen en te gebruiken voor in de wieg, box of op de bank.
  39,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Veer Wiegdeken Flanel 80 x 100 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Veer wiegdeken met flanellen voering kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en op verschillende manieren te gebruiken.
  49,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Veer Wiegdeken Teddy 80 x 100 cm

  Onder deze Baby Anne-Cy Veer wiegdeken met teddy voering kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken.
  54,95
117 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5