Dekbed wieg

Net als voor het ledikant kun je bij Babypark ook prima slagen voor een wieg dekbed. Ook het wieg dekbed hebben we in vele varianten beschikbaar zodat er altijd eentje is die naadloos past bij de rest van de kinderkamer. Door de fraaie prints zijn sommige dekbedden voor de wieg ook prima als decoratiestuk te gebruiken door het bijvoorbeeld over de bank of voeteneind te gebruiken. Bestel jouw dekbed voor de wieg eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Dekbed wieg assortiment

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Meyco Feathers Wiegdeken Jade van 100% katoen waardoor het lekker ademend is en vocht absorberend. Het dekbed voor de wieg kan ook worden gebruikt in de kinderwagen of in het autostoeltje. Het dekentje is dubbelzijdig en kan dus aan beide kanten worden gebruikt. Aan beide kantje is een leuk verenprintje te vinden. De TOG-waarde (Thermal Overall Grade) geeft aan in welke mate het materiaal de warmte vasthoudt. Welke TOG-waarde het beste werkt hangt ook af van de lichaamstemperatuur van jouw kindje en de omgevingstemperatuur. Een TOG-waarde van 3.5 is bijzonder warm (max is 4) zodat dubbelslaan alleen voor de winter is geschikt.

Dekbedden wieg bestellen

Bestel jouw dekbed wieg nog voor 20:00 uur zodat het vandaag nog verzonden kan worden, mits op voorraad uiteraard. Bestel je voor 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Je kunt voor een wieg dekbed natuurlijk ook altijd even langskomen bij een van onze 10 megastores. Je vindt de openingstijden op onze website.

Lees minder...
93 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Jollein Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Jollein Wiegdeken 75 x 100 cm houdt je kindje lekker warm wanneer het slaapt. Je kunt het dekentje gebruiken in de wieg of voor onderweg in de kinderwagen of autostoel. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Jollein River Knit Wiegdeken 75 x 100 cm

  De stijlvolle Jollein River Knit Wiegdeken 75 x 100 cm is een comfortabele deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Teddy Wiegdeken 75 x 100 cm

  De stijlvolle Jollein Bliss Knit Teddy Wiegdeken 75 x 100 cm is een comfortabele deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De deken voelt comfortabel aan en is aan de binnenkant voorzien van een zachte teddyvoering.
  35,96
 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Wiegdeken 75 x 100 cm

  Met deze Jollein Bliss Knit Wiegdeken 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook als decoratie worden gebruikt.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Runa Teddy Wiegdeken

  Met de Koeka Runa Teddy Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  46,71
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  39,99
 • Quick view

  Meyco The Waves Velours Wiegdeken

  De Meyco The Waves Velours Wiegdeken is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Pure & Soft Wiegdeken

  De Little Dutch Ocean Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Jollein River Knit Deken 75 x 100 cm

  De stijlvolle Jollein River Knit Deken 75 x 100 cm is een stijlvolle deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  29,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Pure & Soft Wiegdeken

  De stijlvolle Little Dutch Sunrise Pure & Soft Wiegdeken is een mooie deken die jouw kindje heerlijk warm houdt. De wiegdeken is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt heerlijk zacht aan.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom Happy Enkel Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder de Bamboom Happy Enkel Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken. Een echte musthave voor de zomer!
  31,-
 • Quick view

  Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Runa Flanel Wiegdeken

  Met de Koeka Runa Flanel Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  46,71
 • Quick view

  Meyco Zebra Wiegdeken 75 x 100 cm

  De Meyco Zebra Wiegdeken 75 x 100 cm is een deken, gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  23,95
 • Quick view

  Bamboom Happy Dubbel Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze Bamboom Happy Dubbel Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen en op verschillende manieren te gebruiken.
  59,-
 • Quick view

  Laessig Dots Deken

  De Laessig Dots Deken is een heerlijk zachte dekentje voor je kindje. Het dekentje is gemaakt van 100% biologisch katoen en is voorzien van een trendy ontwerp.
  39,95
 • Quick view

  Laessig Knit Blanket Autostoeldeken

  De Laessig Knit Blanket Autostoeldeken is een heerlijk zachte dekentje voor je kindje. Het dekentje is gemaakt van 100% katoen en is voorzien van gordelopeningen.
  49,95
 • Quick view

  Jollein Snake Wiegdeken 75 x 100 cm

  Deze stijlvolle Jollein Snake Wiegdeken 75 x 100 cm is een stijlvolle deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je kunt het dekentje gebruiken in de wieg of voor onderweg in de kinderwagen of autostoel.
  19,95
 • Quick view

  Koeka Maui Flanel Wiegdeken

  Met de Koeka Maui Flanel Wiegdeken zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De zachte deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en is te gebruiken voor in de wieg box of op de bank.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Bloom Wiegdeken Oudroze 70 x 95 cm

  Met de Baby's Only Bloom Wiegdeken Oudroze 70 x 95 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle wiegdeken van Baby's Only is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  49,95
 • Quick view

  Bemini Teddy Wiegdeken 75 x 100 cm

  Onder deze Bemini Teddy Wiegdeken 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. Gemaakt van heerlijk zacht materiaal en op verschillende manieren te gebruiken.
  34,90
 • Quick view

  Bamboom Happy Dubbel Wiegdeken Ice Blue 75 x 100 cm

  Onder deze Bamboom Happy Dubbel Wiegdeken Ice Blue 75 x 100 cm kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt.
  59,-
 • Quick view

  Cottonbaby Cottonflower Bamboe Wiegdeken Wit / Roze 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Cottonflower Bamboe Wiegdeken Wit / Roze 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  49,95
93 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4