Mies & Co

Op deze pagina vind je een overzicht van de Mies & Co collectie bij Babypark. Scroll door het assortiment en verwonder je over de prachtige kleurtinten, lieve printjes en zachte materialen. Met de Mies & Co producten gaat het zeker lukken om een fijne plek voor je kindje te creeëren. Als een bedje is opgemaakt met Mies & Co beddengoed zal je kindje heerlijk wegdromen!

Lees meer...

Over Mies & Co

Bij Mies & Co zijn stijl & hoogwaardige materialen prioriteit. Met de Mies & Co producten zullen jij en je kindje zich zo goed mogelijk voelen. Natuurlijk wil je je kindje een fijne, comfortabele plaats bieden. Met de textielproducten van Mies & Co zal dat zeker lukken. De producten zijn onderling perfect met elkaar te combineren dankzij de gebruikte kleurenpallets.

Mies & Co bestellen op Babypark.nl of in onze winkels

De collectie van Mies & Co is zowel online als in onze megastores verkrijgbaar. Onze megastores vind je op 10 plekken verspreid in Nederland zodat er altijd wel een Babypark winkel bij jou in de buurt te vinden is. De adressen van de winkels vind je op onze website. Ben je op zoek naar een specifiek Mies & Co artikel? Neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen informeren over de beschikbaarheid en je niet voor niets naar één van onze winkels komt. Bij een online Mies & Co bestelling worden de artikelen in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Mies & Co Classic No. 1 Voetenzak Summer Blue 0-12 Mnd

  In deze Mies & Co Classic No. 1 Voetenzak Summer Blue 0-12 Mnd ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  89,95
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Voetenzak Dark Brown 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Bold Dots Voetenzak Dark Brown 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Voetenzak Redwood 0-12 Mnd

  In deze Mies & Co Cozy Dots Voetenzak Redwood 0-12 Mnd ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  89,95
 • Quick view

  Mies & Co Bumble Love Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Bumble Love Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Fika Butterfly Voetenzak Offwhite 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
 • Quick view

  Mies & Co Gebreide Ledikantdeken 110 x 140 cm

  De Mies & Co Gebreide Ledikantdeken 110 x 140 cm is een gebreide deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  79,95
 • Quick view

  Mies & Co Mousseline Ledikantdeken Soft Lila 110 x 140 cm

  De Mies & Co Mousseline Ledikantdeken Soft Lila 110 x 140 cm is dankzij de luchtige materialen ideaal voor in de lente en zomer maanden. Perfect te combineren met andere producten van het merk Mies & Co.
  69,95
 • Quick view

  Mies & Co Mousseline Wiegdeken Soft Lila 75 x 100 cm

  De Mies & Co Mousseline Wiegdeken Soft Lila 75 x 100 cm beschikt over een stijlvol design en is perfect te combineren met andere producten van Mies & Co. De wiegdeken is ideaal voor in de lente en zomer maanden.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Swaddle White 120 x 120 cm

  De Mies & Co Little Dreams Swaddle White 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Voetenzak Redwood 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Cozy Dots Voetenzak Redwood 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Voetenzak Dark Brown 0-12 Mnd

  In deze Mies & Co Bold Dots Voetenzak Dark Brown 0-12 Mnd ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  89,95
 • Quick view

  Mies & Co Classic No. 1 Voetenzak Summer Blue 9-30 Mnd

  In deze Mies & Co Classic No. 1 Voetenzak Summer Blue 9-30 Mnd ligt je kindje veilig in een autostoeltje, kinderwagen of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  94,95
 • Quick view

  Mies & Co Under My Wings Zomerslaapzak Offwhite 6 - 24 Mnd

  Deze stijlvolle Mies & Co Under My Wings Zomerslaapzak Offwhite 6 - 24 Mnd voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Daarnaast is de slaapzak gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvolle print.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Zomerslaapzak Sage Green 6 - 24 Mnd

  Deze stijlvolle Mies & Co Zomerslaapzak Sage Green 6 - 24 Mnd voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Daarnaast is de zomerslaapzak gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een vrolijke print.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Dekbedovetrek Sage Green 100 x 140 cm

  Dit Mies & Co Dekbedovetrek Sage Green 100 x 140 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Daarnaast is het stijlvolle dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal en machine wasbaar op 40 graden.
  129,95
 • Quick view

  Mies & Co Under My Wings Dekbedovetrek Offwhite 140 x 200 cm

  Dit Mies & Co Under My Wings Dekbedovetrek Offwhite 140 x 200 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Verder is het stijlvolle dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal en machine wasbaar op 40 graden.
  129,95
 • Quick view

  Mies & Co Junior Dekbedovetrek Sage Green 120 x 150 cm

  Dit Mies & Co Junior Dekbedovetrek Sage Green 120 x 150 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Verder is het stijlvolle dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal en machinewasbaar op 40 graden.
  84,95
 • Quick view

  Mies & Co Under My Wings Junior Dekbedovetrek Offwhite 120 x 150 cm

  Dit Mies & Co Under My Wings Junior Dekbedovetrek Offwhite 120 x 150 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Verder is het dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal en machinewasbaar op 40 graden.
  84,95
 • Quick view

  Mies & Co Under My Wings Waskussenhoes Offwhite 69 x 45 cm

  De Mies & Co Under My Wings Waskussenhoes Offwhite 69 x 45 cm beschermt het wasskussen tegen vuil en vocht. Verder is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Waskussenhoes Sage Green 69 x 45 cm

  De Mies & Co Waskussenhoes Sage Green 69 x 45 cm beschermt het wasskussen tegen vuil en vocht. Verder is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Hoeslaken Offwhite

  Het Mies & Co Little Dreams Hoeslaken Offwhite zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Under My Wings Hoeslaken Offwhite 60 x 120 / 70 x 140 cm

  Het Mies & Co Under My Wings Hoeslaken Offwhite 60 x 120 / 70 x 140 cm beschikt over een vrolijke print en is perfect te combineren met andere producten van het merk Mies & Co. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot