18 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Lion Speelkleed Met Boog

  Op het stijlvolle Roommate Lion Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de motorische vaardigheden.
  120,-
 • Quick view

  Roommate Koala Speelkleed Met Boog

  Op het stijlvolle Roommate Koala Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de motorische vaardigheden.
  120,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Speelkleed Met Boog

  Op het stijlvolle Roommate Elephant Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de motorische vaardigheden.
  120,-
 • Quick view

  Toddlekind Berber Speelmat

  Het Toddlekind Berber Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 114,99

  Special Price 103,49

 • Quick view

  Toddlekind Sandy Lines Vloerkleed

  Het stijlvolle Toddlekind Sandy Lines Vloerkleed is een vloerkleed gemaakt van hoogwaardig kwaliteit, dat met een vochtige doek af te nemen is. Het kleed is geschikt voor onder de kinderstoel tegen het knoeien.

  Normale prijs: 103,41

  Special Price 62,99

 • Quick view

  Toddlekind Ocean Leaves Vloerkleed

  Het Toddlekind Ocean Leaves Vloerkleed is een vloerkleed gemaakt van hoogwaardig kwaliteit, dat met een vochtige doek af te nemen is. Het kleed is geschikt voor onder de kinderstoel tegen het knoeien.

  Normale prijs: 103,41

  Special Price 60,-

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Patchwork Quilt Speelkleed Mix

  Het stijlvolle Cam Cam Copenhagen Patchwork Quilt Speelkleed Mix is een groot kleed waarop je kindje kan ontdekken, spelen en kruipen. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  80,-
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Speelmat

  Op deze Vtech Dierenvriendjes Speelmat ligt je kindje lekker zacht en kan het heerlijk spelen. Door te spelen maakt je kindje kennis met verschillende kleuren, vormen en dieren.
  63,50
 • Quick view

  Elodie Details Embedding Bloom Speelmat Petrol

  Met de Elodie Details Embedding Bloom Speelmat Petrol heeft je kindje zijn eigen plekje in huis. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is wasbaar in de wasmachine.

  99,-

  69,-

 • Quick view

  Flexa Speelmatras

  De Flexa Speelmatras is een praktisch matras onder de hoogslapers van dit merk. Het beschikt over een schuim vulling waardoor het spelen comfortabel is. De hoes is wasbaar in de wasmachine.
  75,-
 • Quick view

  Toddlekind Sandy Lines Speelmat

  Het Toddlekind Sandy Lines Speelmat is een speelmat met zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 114,99

  Special Price 95,-

 • Quick view

  Kidkii Cloud Speelmat

  De stijlvolle Kidkii Cloud Speelmat kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  125,-
 • Quick view

  Kidkii Hart Speelmat

  De stijlvolle Kidkii Hart Speelmat kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  159,50
 • Quick view

  Sebra Speelmat

  Deze stijlvolle Sebra Speelmat is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer. De handige speelmat is gemaakt uit dertien stukjes, zodat je kindje eerst moet puzzelen, voordat je een speelmat hebt.
  92,-
 • Quick view

  Toddlekind Nordic Speelmat

  Het Toddlekind Nordic Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  98,95
 • Quick view

  Toddlekind Persian Speelmat

  Het Toddlekind Persian Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 103,41

  Special Price 86,99

 • Quick view

  Toddlekind Earth Speelmat

  Het Toddlekind Earth Speelmat is een speelmat met zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 97,-

  Special Price 89,95

 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Speelmat

  Met de Elodie Details Kindness Cat Speelmat heeft je kindje zijn of haar eigen plekje in huis en ligt heerlijk zacht. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan aan beide kanten worden gebruikt.

  129,-

  89,-

18 Resultaten
Trustpilot