Eerste hulp

Producten voor de eerste hulp zijn onmisbaar. Mocht je kindje iets overkomen, dan is het maar wat fijn als je bijvoorbeeld verband of brandwondengel achter de hand hebt. Andere producten zijn voor minder acuut gebruik, zoals middeltjes tegen wratten.

Lees meer...

Verbanddozen

Om in ieder geval de meest belangrijke eerste hulp producten achter de hand te hebben, is een verbanddoos of Eerste hulp kit ideaal. Een Eerste hulp kit bevat bijvoorbeeld pleisters, maar ook paracetamol en een splinterpincet. Een Eerste hulp kit of verbanddoos kun je aanvullen met andere verzorgingsproducten.

Tegen insecten

Vaak hebben wij ook middeltjes voor eerste hulp na insectenbeten in ons assortiment. Met een tekenpincet haal je bijvoorbeeld een teek uit het lichaam. Andere producten, zoals anti-muggengel, zijn bedoeld om muggen op afstand te houden. Soms verkopen wij ook gel dat niet alleen muggen op afstand houdt, maar ook heerlijk verkoelend werkt na het zonnen. Bekijk deze pagina voor onze complete assortiment eerste hulp producten.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  HeltiQ Eerste Hulp Kit

  Deze HeltiQ Eerste Hulp Kit is een praktisch tasje van nylon dat uitstekend voldoet als basisuitrusting. De handige kit is uitgerust met alle noodzakelijke producten voor de eerste hulp bij kleine wondjes.

  6,99

  6,95

 • Quick view

  Naïf After Sun Gel

  De Naïf After Sun Gel is heerlijk verkoelend na een volle dag in zon! De after sun bevat natuurlijke ingrediënten en zorgt voor herstel van de huid. Gebruik de gel in combinatie met de zonnebrand van Naïf.
  14,95
 • Quick view

  ByeBites Steken- & Betenset

  Dankzij deze steken- & betenset van het merk ByeBites heb je alle producten bij de hand voor een behandeling van een steek of beet. De set is overzichtelijk en erg handig om mee te nemen op reis.
  18,95
 • Quick view

  ByeBites Jeuk Weg Classic

  Deze ByeBites Jeuk Weg Classic is ideaal wanneer je kindje is gestoken door een mug, wesp, steekvlieg of mier. Het ByeBites natuurproduct vermindert gelijk na aanbrengen de zwelling en jeuk.
  5,95
 • Quick view

  ByeBites Tekenpincet

  Met deze tekenpincet van het merk ByeBites kun je op een veilige en makkelijke manier grote en kleine teken verwijderen. De tekenset met unieke 2-in-1 functie is te gebruiken voor mens en dier.
  3,95
 • Quick view

  HeltiQ Gaaskompres 5 x 5 cm

  Dit gaaskompres van het merk HeltiQ is een steriel kompres voor het ontsmetten en afdekken van natte en droge wonden.

  2,99

  2,39

 • Quick view

  HeltiQ Verbandwatten 50 Gram

  Deze verbandwatten van het merk HeltiQ worden gebruikt voor het reinigen en ontsmetten van de huid.

  1,51

  1,21

 • Quick view

  HeltiQ Waterpokkengel

  Deze waterpokkengel van het merk HeltiQ is handig als je kind waterpokken heeft. Waterpokken zijn vervelend en kunnen jeuk veroorzaken.
  14,95
 • Quick view

  HeltiQ Zemelen Gel

  De zemelen gel van het merk HeltiQ werkt verzachtend en jeukstillend bij een droge huid en / of geïrriteerde huid.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  HeltiQ Brandwonden gel

  Deze brandwondengel van het merk HeltiQ behandelt kleine, oppervlakkige brandwonden.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  ByeBites Jeuk Weg Junior

  Deze ByeBites Jeuk Weg Junior is ideaal wanneer je kindje is gestoken door een mug, wesp, steekvlieg of mier. Het ByeBites natuurproduct vermindert gelijk na aanbrengen de zwelling en jeuk.
  5,95
 • Quick view

  HeltiQ Koud / Warm Compres Small Met Beschermhoes

  Deze koud / warm compres met beschermhoes van het merk HeltiQ geeft een natuurlijke pijnverlichting op een comfortabele manier.
  6,36
 • Quick view

  HeltiQ Wratweg

  De wratweg van het merk HeltiQ kan je gebruiken om hand- en voetwratten te verwijderen waterwratjes te behandelen.

  14,95

  11,96

13 Resultaten