Eerste hulp

Producten voor de eerste hulp zijn onmisbaar. Mocht je kindje iets overkomen, dan is het maar wat fijn als je bijvoorbeeld verband of brandwondengel achter de hand hebt. Andere producten zijn voor minder acuut gebruik, zoals middeltjes tegen wratten.

Lees meer...

Verbanddozen

Om in ieder geval de meest belangrijke eerste hulp producten achter de hand te hebben, is een verbanddoos of Eerste hulp kit ideaal. Een Eerste hulp kit bevat bijvoorbeeld pleisters, maar ook paracetamol en een splinterpincet. Een Eerste hulp kit of verbanddoos kun je aanvullen met andere verzorgingsproducten.

Tegen insecten

Vaak hebben wij ook middeltjes voor eerste hulp na insectenbeten in ons assortiment. Met een tekenpincet haal je bijvoorbeeld een teek uit het lichaam. Andere producten, zoals anti-muggengel, zijn bedoeld om muggen op afstand te houden. Soms verkopen wij ook gel dat niet alleen muggen op afstand houdt, maar ook heerlijk verkoelend werkt na het zonnen. Bekijk deze pagina voor onze complete assortiment eerste hulp producten.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  HeltiQ Verbandwatten 50 Gram

  Deze verbandwatten van het merk HeltiQ worden gebruikt voor het reinigen en ontsmetten van de huid.
  1,65
 • Quick view

  HeltiQ Koud / Warm Compres Small Met Beschermhoes

  Deze koud / warm compres met beschermhoes van het merk HeltiQ geeft een natuurlijke pijnverlichting op een comfortabele manier.

  2,95

  2,29

 • Quick view

  HeltiQ Gaaskompres 5 x 5 cm

  Dit gaaskompres van het merk HeltiQ is een steriel kompres voor het ontsmetten en afdekken van natte en droge wonden.
  3,30
 • Quick view

  HeltiQ Tekenpincet

  Met deze tekenpincet van het merk HeltiQ kun je op een veilige en makkelijke manier grote en kleine teken verwijderen. De tekenset met unieke 2-in-1 functie is te gebruiken voor mens en dier.
  4,20
 • Quick view

  HeltiQ Steken- & Betenset

  Dankzij deze HeltiQ Steken- & Betenset heb je alle producten bij de hand voor een behandeling van een steek of beet van bijvoorbeeld een wesp of teek. De set is overzichtelijk en erg handig om mee te nemen op reis.
  20,63
 • Quick view

  HeltiQ Eerste Hulp Kit

  Deze HeltiQ Eerste Hulp Kit is een praktisch tasje van nylon dat uitstekend voldoet als basisuitrusting. De handige kit is uitgerust met alle noodzakelijke producten voor de eerste hulp bij kleine wondjes.

  7,69

  6,54

 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnenbrandcrème 100 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnenbrandcrème SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. De zonnebrandcrème met factor 30 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.

  21,95

  19,99

 • Quick view

  Naïf Verkoelende After Sun Gel

  De Naïf Verkoelende After Sun Gel is heerlijk na een volle dag in zon! De after sun bevat natuurlijke ingrediënten en zorgt voor herstel van de huid. Gebruik de gel in combinatie met de zonnebrand van Naïf.
  14,95
 • Quick view

  Heltiq Alcohol 70%

  De Heltiq Alcohol 70% is een onmisbaar item in een hygiënisch huishouden en heeft een inhoud van 120 ml. Met de alcohol reinig je eenvoudig instrumenten zoals de thermometer, schaar of pincet voor en na gebruik.
  2,35
 • Quick view

  HeltiQ Verbanddoos In En Om Huis

  Met deze verbanddoos van het merk HeltiQ ben je voorbereid en kan je de meest voorkomende ongelukjes snel en gemakkelijk behandelen. De doos is voorzien van de benodigde spullen om eerste hulp te kunnen verlenen.

  20,65

  17,55

 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnebrandcrème 200 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnebrandcrème SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. De zonnebrandcrème met factor 30 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.
  35,95
 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij 100 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de UV-stralen van de zon. De zonnebrand met factor 50 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.
  26,95
 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij 200 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de UV-stralen van de zon. De zonnebrand met factor 50 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.
  39,95
13 Resultaten
Trustpilot