Verschoonmatje

Een verschoonmatje is bijzonder praktisch omdat je dan altijd een geschikte ondergrond hebt om jouw kindje op te verschonen, waar je ook bent op dat moment. Een musthave in jouw luiertas! Bij Babypark hebben we een mooie lijn van KipKep verschoningsmatjes te koop. Zo kun je ook de uitvoering en kleur kiezen die bij je past. KipKep is net als al onze andere merken in het assortiment een echt A-merk waarbij kwaliteit voorop staat. Dankzij de prijsmeters van Babypark, bieden wij deze A-merken aan voor de laagste prijzen. Deze prijsmeters controleren de prijzen in de markt zodat wij ons er van kunnen verzekeren dat Babypark altijd de scherpste aanbiedingen heeft. Dit resulteert dan ook in onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment verschoningsmatje

Bij Babypark hebben we verschoningsmatten met een katoenenzijde voor plasluiers. De andere zijde is van een afneembaar pvc-vrij gecoat materiaal wat het geschikt maakt voor de poepluiers. Na gebruik is het eenvoudig tot een klein pakketje te vouwen wat eenvoudig weer mee kan in de luieretui of verzorgingstas. Thuis aangekomen kun je het dan ook in de wasmachine schoonmaken op 30 graden. De verschoonmatjes zijn niet geschikt voor de droger. Wij hebben verschillende prints en kleuren beschikbaar voor verschoningsmatjes zodat het ook kan aansluiten op bijvoorbeeld een luieretui.

Bestellen verschoonmatje baby

Door de ruime voorraden van Babypark kunnen wij vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je in dat geval voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag en heb je het in de regel de volgende dag al in huis. Voor bestellingen van 20 euro of meer betaal je geen bezorgkosten voor jouw bestelling. Wanneer je het zelf op komt halen in een van onze 10 megastores dan betaal je uiteraard ook geen bezorgkosten. Wel kun je je laten informeren door ons deskundige team van productspecialisten. Heb je nu al vragen over een verschoonmatje voor de baby dan kun je uiteraard ook even bellen, mailen, chatten of telefoneren. Wij helpen je graag verder.

Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.
  18,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Verschoningsmatje

  Met het Baby's Only Sense Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt heerlijk zacht voor je kindje.
  32,95
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  27,95
 • Quick view

  KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Teddy Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  29,95
 • Quick view

  Cam Cam Quilted Verschoningsmatje Hazel

  Met het Cam Cam Quilted Verschoningsmatje Hazel ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  HappyBear Oh Deer Verschoningsmatje

  Het HappyBear Oh Deer Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Aurora Verschoningsmatje Shell

  Met het Cam Cam Copenhagen Quilted Aurora Verschoningsmatje Shell ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe Verschoningsmatje

  Het HappyBear Blue Giraffe Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Roar Verschoningsmatje

  Het HappyBear Roar Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Twiggy Verschoningsmatje

  Het HappyBear Twiggy Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Botanical Verschoningsmatje

  Het HappyBear Botanical Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,90
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Verschoningsmatje

  Het Little Dutch Sailors Bay Verschoningsmatje past in elke tas. Met het opvouwbare verschoningsmatje zorg je ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt om je kindje te verschonen.

  21,95

  18,66

 • Quick view

  Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange

  Met het Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen in het etuitje en ligt lekker zacht voor je kindje.
  34,95
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Pressed Leaves Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Fiori

  Met het Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Fiori ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Cream

  Met het Cam Cam Copenhagen Windflower Quilted Verschoningsmatje Cream ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  HappyBear Savanna Verschoningsmatje

  Het HappyBear Savanna Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Copenhagen Lierre Verschoningsmatje ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker comfortabel voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Verschoningsmatje Donkerroze

  Het Little Dutch Little Pink Flowers Verschoningsmatje Donkerroze past in elke tas. Met het opvouwbare verschoningsmatje zorg je ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt om je kindje te verschonen.
  21,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Black

  Met het Cam Cam Copenhagen Quilted Verschoningsmatje Black ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Copenhagen Green Leaves Verschoningsmatje ben je altijd in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  47,-
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Verschoningsmatje Roze

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Verschoningsmatje Roze past in elke tas. Met het opvouwbare verschoningsmatje zorg je ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt om je kindje te verschonen.
  21,95
 • Quick view

  Elodie Details Tender Blue Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Tender Blue Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,90
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot