Verschoonmatje

Een verschoonmatje is bijzonder praktisch omdat je dan altijd een geschikte ondergrond hebt om jouw kindje op te verschonen, waar je ook bent op dat moment. Bij Babypark hebben we een mooie lijn van KipKep verschoningsmatjes te koop. Zo kun je ook de uitvoering en kleur kiezen die bij je past. KipKep is net als al onze andere merken in het assortiment een echt A-merk waarbij kwaliteit voorop staat. Dankzij de prijsmeters van Babypark, bieden wij deze A-merken aan voor de laagste prijzen. Deze prijsmeters controleren de prijzen in de markt zodat wij ons er van kunnen verzekeren dat Babypark altijd de scherpste aanbiedingen heeft. Dit resulteert dan ook in onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment verschoningsmatje

Bij Babypark hebben we verschoningsmatten met een katoenenzijde voor plasluiers. De andere zijde is van een afneembaar pvc-vrij gecoat materiaal wat het geschikt maakt voor de poepluiers. Na gebruik is het eenvoudig tot een klein pakketje te vouwen wat eenvoudig weer mee kan in de luieretui of verzorgingstas. Thuis aangekomen kun je het dan ook in de wasmachine schoonmaken op 30 graden. De verschoonmatjes zijn niet geschikt voor de droger. Wij hebben verschillende prints en kleuren beschikbaar voor verschoningsmatjes zodat het ook kan aansluiten op bijvoorbeeld een luieretui.

Bestellen verschoonmatje baby

Door de ruime voorraden van Babypark kunnen wij vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je in dat geval voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag en heb je het in de regel de volgende dag al in huis. Voor bestellingen van 20 euro of meer betaal je geen bezorgkosten voor jouw bestelling. Wanneer je het zelf op komt halen in een van onze 10 megastores dan betaal je uiteraard ook geen bezorgkosten. Wel kun je je laten informeren door ons deskundige team van verkoopspecialisten. Heb je nu al vragen over een verschoonmatje voor de baby dan kun je uiteraard ook even bellen, mailen, chatten of telefoneren. Wij helpen je graag verder.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui

  Met het KipKep Napper Verschoonmatje + Luieretui kun je jouw kindje overal en snel verschonen. In het opgevouwen verschoonmatje past precies de Napper Luieretui, dat is handig voor in je tas!
  25,95
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Spring Flowers Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt, door middel van de handige vakjes.

  19,95

  16,95

 • Quick view

  Elodie Details Sweet Date Waskussenhoes

  Met deze Elodie Details Sweet Date Waskussenhoes weet je zeker dat je kindje comfortabel ligt als het aangekleed of verschoond moet worden. Het waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,90
 • Quick view

  Baby's Only Sense Verschoningsmatje

  Met het Baby's Only Sense Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt heerlijk zacht voor je kindje.
  29,95
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Elodie Details Tender Blue Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Tender Blue Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Childhome Jersey Verschoningsmatje Angel Leopard

  Met het Childhome Jersey Verschoningsmatje Angel Leopard ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.

  44,95

  43,60

 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Waskussenhoes

  Met deze Elodie Details Kindness Cat Waskussenhoes weet je zeker dat je kindje comfortabel ligt als het aangekleed of verschoond moet worden. Het waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,90
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flower Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Wild Flower Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Ocean Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Elodie Details Off Black Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Off Black Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Pressed Leaves Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  38,-
 • Quick view

  Cam Cam Quilted Verschoningsmatje Hazel

  Met het Cam Cam Quilted Verschoningsmatje Hazel ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  39,90
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? Het Little Dutch Little Goose Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt, door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Verschoningsmatje

  Ben je regelmatig op stap met je kleintje? De Little Dutch Pure Verschoningsmatje past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  19,95
 • Quick view

  KipKep Napper Verschoonmatje

  Het KipKep Napper Verschoonmatje gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal en snel te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is gemakkelijk uitwasbaar en niet geschikt voor de droger.
  15,95
 • Quick view

  Dusq Verschoningsmatje Marram Green

  Ben je regelmatig op stap met je kindje? De Dusq Verschoningsmatje Marram Green past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  29,-
 • Quick view

  Cam Cam Holiday Quilted Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Holiday Quilted Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  38,-
 • Quick view

  House Of Jamie Verschoningsmatje Rocky Leopard

  Met het House Of Jamie Verschoningsmatje Rocky Leopard ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  29,-
 • Quick view

  Snoozebaby Easy Changing Verschoningsmatje

  Op dit Snoozebaby Easy Changing verschoningsmatje lig je kindje comfortabel als het een schone luier nodig heeft. Het matje is ideaal voor onderweg, thuis of op vakantie en beschikt over vakjes waarin je luiers en doekjes kan doen.
  29,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Verschoningsmatje

  Met een Poetree Kids Chevron Verschoningsmatje heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. Het verschoningsmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk mee te nemen.
  34,95
 • Quick view

  House Of Jamie Geometry Jacquard Verschoningsmatje

  Met het House Of Jamie Geometry Jacquard Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  29,-
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje

  Met het Cam Cam Dandelion Quilted Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  38,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Quilted Verschoningsmatje Grey

  Met het Cam Cam Wave Quilted Verschoningsmatje Grey ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.

  39,90

  36,95

24 Resultaten