Kidzroom luiertassen

Ga je met je kindje op pad, dan is een Kidzroom luiertas ideaal. In zo’n tas berg je de verzorgingsspullen voor je kindje heel praktisch op. De meeste Kidzroom luiertassen zijn ingedeeld in meerdere vakjes, zodat je flesjes, luiers en doekjes apart kunt opbergen.

Lees meer...

Handige details van Kidzroom luiertassen

In de meeste Kidzroom luiertassen zit een geïsoleerde flessenhouder. Dat is heel praktisch. Mocht er een flesje lekken, dan worden andere spulletjes in de tas minder snel nat. Vaak is de tas ook heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Bij de meeste Kidzroom luiertassen een verschoningsmatje inbegrepen.

Het design van Kidzroom luiertassen

Meestal hebben wij allerlei soorten Kidzroom luiertassen in ons assortiment. Ook voor mannen zijn er leuke tassen verkrijgbaar. Sommige Kidzroom luiertassen zijn van echt leer gemaakt. Bijna elke Kidzroom luiertas is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zoek de Kidzroom luiertas uit die jij helemaal te gek vindt en bestel deze online via onze webshop. Wij bezorgen de luiertas zo snel mogelijk bij je thuis!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Kidzroom Friendly Luiertas

  Met de Kidzroom Friendly Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  54,95
 • Quick view

  Kidzroom Precious Luiertas

  Met de Kidzroom Precious Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 49,-

 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas

  Met de Kidzroom Vision of Love luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 53,90

 • Quick view

  Kidzroom Coloured Stars Luiertas

  Met de Kidzroom Coloured Stars Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  59,95
4 Resultaten