luiertas, luiertassen

Kidzroom luiertassen

Ga je met je kindje op pad, dan is een Kidzroom luiertas ideaal. In zo’n tas berg je de verzorgingsspullen voor je kindje heel praktisch op. De meeste Kidzroom luiertassen zijn ingedeeld in meerdere vakjes, zodat je flesjes, luiers en doekjes apart kunt opbergen.

Lees meer...

Handige details van Kidzroom luiertassen

In de meeste Kidzroom luiertassen zit een geïsoleerde flessenhouder. Dat is heel praktisch. Mocht er een flesje lekken, dan worden andere spulletjes in de tas minder snel nat. Vaak is de tas ook heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Bij de meeste Kidzroom luiertassen een verschoningsmatje inbegrepen.

Het design van Kidzroom luiertassen

Meestal hebben wij allerlei soorten Kidzroom luiertassen in ons assortiment. Ook voor mannen zijn er leuke tassen verkrijgbaar. Sommige Kidzroom luiertassen zijn van echt leer gemaakt. Bijna elke Kidzroom luiertas is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zoek de Kidzroom luiertas uit die jij helemaal te gek vindt en bestel deze online via onze webshop. Wij bezorgen de luiertas zo snel mogelijk bij je thuis!Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Kidzroom Diaper Winnie The Pooh Better Care Luiertas Grey

  De Kidzroom Diaper Winnie The Pooh Better Care Luiertas Grey beschikt over één hoofdvak met meerdere opberg-en ritsvakjes, twee grote vakken aan de voorkant met rits en een afneembare-en verstelbare schouderband.

  64,95

  47,95

 • Quick view

  Kidzroom Go Out Backpack Luiertas Rugzak

  Met de Kidzroom Go Out Backpack Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 55,51

 • Quick view

  Kidzroom Popular Luiertas Rugtas

  Met de Kidzroom Popular Luiertas Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  69,95
 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black

  Met de Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.

  54,95

  45,20

 • Quick view

  Kidzroom Proud Of You Winnie The Pooh Luiertas Beige

  Met de Kidzroom Proud Of You Winnie The Pooh Luiertas Beige ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Sand

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Sand ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.

  54,95

  34,99

 • Quick view

  Kidzroom Proud Of You Mickey Mouse Luiertas Off White

  Met de Kidzroom Proud Of You Mickey Mouse Luiertas Off White ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor de verzorgingsspullen.

  59,95

  34,99

 • Quick view

  Kidzroom Care Keypiece Luiertas Navy

  Met de Kidzroom Care Keypiece Luiertas Navy ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  54,95

  47,04

 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.
  54,95
 • Quick view

  Kidzroom Friendly Backpack Luiertas Rugzak

  Met de Kidzroom Friendly Backpack Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Care Luiertas Leopard Love

  Met de Kidzroom Care Luiertas Leopard Love ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  59,95

  45,95

 • Quick view

  Kidzroom Winnie The Pooh Cuddles All Day Luiertas

  Met de Kidzroom Winnie The Pooh Cuddles All Day Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over veel opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  59,95

  51,71

 • Quick view

  Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Donkergrijs

  Met de Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Donkergrijs ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  64,95
 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.

  54,95

  47,41

 • Quick view

  Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Grijs

  Met de Kidzroom Mickey Mouse Better Care Luiertas Grijs ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van polyester en beschikt over veel opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  64,95
 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas

  Met de Kidzroom Vision of Love luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  53,90
 • Quick view

  Kidzroom Care Joy Luiertas

  Met de Kidzroom Care Joy luiertas leder ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  Normale prijs: 69,10

  Special Price 49,-

17 Resultaten
Trustpilot