Dubatti luiertassen

 

Maak jouw Dubatti kinderwagen compleet met een Dubatti luiertas. Het is meestal wel mogelijk om een Dubatti luiertas in dezelfde kleuren te bestellen als jouw Dubatti kinderwagen. De tas is netjes afgewerkt met mooie details en is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor is de tas eenvoudig schoon te maken en is hij waterafstotend.

Lees meer...

 

Het gemak van Dubatti luiertassen

Een Dubatti luiertas is heel praktisch ingedeeld in verschillende vakjes, zodat je luiers, billendoekjes, flesjes en andere spulletjes voor je kindje gescheiden kunt opbergen. Een Dubatti verzorgingstas heeft meestal korte en lange hengsels, zodat de tas handig vast te pakken is en ook gemakkelijk aan een schouder te dragen is.

 

Over Dubatti

Dubatti is een merk met mooie, chique kinderwagens en kinderwagenaccessoires. De Dubatti kinderwagen is heel comfortabel en rijdt lekker soepel. De grote zwenkwielen met vering en de luchtbanden zorgen voor een groot rijgemak. Met de Dubatti kinderwagen heb je alles wat je nodig hebt. Met een prachtige Dubatti luiertas is het plaatje helemaal compleet!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dubatti One E3 Luiertas

  De Dubatti One E3 Luiertas zit boordevol met slimme vakjes en past bij jouw unieke Dubatti. De verzorgingstas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  109,-
 • Quick view

  Dubatti Luiertas

  De Dubatti One Luiertas zit boordevol met slimme vakjes en past bij jouw unieke Dubatti. De luiertas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  109,-
2 Resultaten