ABC Design luiertassen

 

De verzorgingsspullen voor je kindje neem je heel handig mee in een ABC Design luiertas. Deze tassen zijn ingedeeld in meerdere, praktische vakjes, zodat je luiers, een flesje en de speen gescheiden kunt opbergen.

Lees meer...

 

Handige details van ABC Design luiertassen

Je kiest zelf hoe je een ABC Design luiertas gebruikt. De schouderriem is meestal afneembaar. Over het algemeen zit een verschoningsmatje inbegrepen. Dat is ideaal, want dankzij dit matje kun je je kindje op bijna elke plek verschonen. Zeker als je met je kindje op pad bent, is dit superhandig.

 

Eigentijds design

ABC Design luiertassen zien er heel stijlvol uit en zijn helemaal van deze tijd. De meeste ABC Design luiertassen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Je kunt dus de kleur kiezen die jij het mooist vindt. Bestel vandaag nog een mooie ABC Design luiertas online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Urban Luiertas Asphalt

  De ABC Design Urban Luiertas Asphalt is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  69,90
 • Quick view

  ABC Design Jetset Luiertas Asphalt

  De ABC Design Jetset Luiertas Asphalt is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  129,90
 • Quick view

  ABC Design Fashion Luiertas

  De ABC Design Fashion Luiertas is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  59,90
3 Resultaten